Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kışlıklarım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: kışlıklarım...

Biz yokken buralarda ne olmuş Ayıp yaw arkada önde duranlar .. .vs vs destekleyenler veya meyenler.. Kısaca ayıp diyorum ) Arkadaşımız almış bişiler en kötü yolda yakar eylem yapar
    sözün özü;Hayırlı olsun diyelim
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      güle güle kullan hasancım

çok sağol emre...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Biz yokken buralarda ne olmuş Ayıp yaw arkada önde duranlar .. .vs vs destekleyenler veya meyenler.. Kısaca ayıp diyorum ) Arkadaşımız almış bişiler en kötü yolda yakar eylem yapar
        sözün özü;Hayırlı olsun diyelim

abi boş bırakmaya gelmiyor forumu, bi gün yoktunuz neler oldu bak şaka bi yana sağolasın sufy abi...

Yorum

Hayırlı olsun Hasanım
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırlı olsun hasan bey
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Hayirli olsun Hasan kardesim.gule gule kullan allah kaza bela vermesin..... Sufyan hocam ben bir ara karistirdim kim kimin arkasinda onunde... Hatta o yuzden ben kuyruga girmedim... haha haha haha muhaha muhaha Ben cok kollu jantlari sevmem ama bence kotu olmamis..... Bir de hatirlatma en iyi yaz ladtigi bir kis lastigi kadar olmaz. Bun yaklasik 15 senedir surekli karda kullanan bir abiniz veya kardesiniz olarak soyluyorum.... Saygilar sevgiler

Yorum

Hasanım en dandik kar lastiği bile hiç olmamasından daha iyidir olmayanlar düşünsün bence Petlas sanayide çok kullanıklan bir lastik sonuçta işin yolu yordamı belli teknolojisi belli aracını ve kendini korumak için yaptığın bu alımdan dolayı seni tebrik ediyorum bende senin arkandayım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende bugün şirket aracım için lastik araştırdım.Cordiant diye bir rus markası lastik girmiş piyasaya..İnternetten araştırdım fena değil gibi..Fiyatıda diğerlerine göre baya uygun geldi bana.205/55/16 ebat,tanesi 150 tl....Bizden bir bilgisi olan varmıdır acaba??
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Hasanım en dandik kar lastiği bile hiç olmamasından daha iyidir
                    +1
                    ben sadece yanak şeklini beğenmedim, borbetlere takılan lastikler gibi duruyor biraz zaten önemli olan işlevi, onu da kullanan bilir
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Hayırlı olsun Hasanım
                      teşekkürler bülent abim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                        hayırlı olsun hasan bey

sağolasın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Hayirli olsun Hasan kardesim.gule gule kullan allah kaza bela vermesin..... Sufyan hocam ben bir ara karistirdim kim kimin arkasinda onunde... Hatta o yuzden ben kuyruga girmedim... haha haha haha muhaha muhaha Ben cok kollu jantlari sevmem ama bence kotu olmamis..... Bir de hatirlatma en iyi yaz ladtigi bir kis lastigi kadar olmaz. Bun yaklasik 15 senedir surekli karda kullanan bir abiniz veya kardesiniz olarak soyluyorum.... Saygilar sevgiler

Amin abi, çok saol.... Allah hepimize kazasız, belasız sürüşler nasip etsin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Hasanım en dandik kar lastiği bile hiç olmamasından daha iyidir olmayanlar düşünsün bence Petlas sanayide çok kullanıklan bir lastik sonuçta işin yolu yordamı belli teknolojisi belli aracını ve kendini korumak için yaptığın bu alımdan dolayı seni tebrik ediyorum bende senin arkandayım

eyvallah abi şimdi kim kimin arkasında iyice karıştı

Yorum

Hasan'ım hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Her zaman tedbir iyidir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                                Hasan'ım hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Her zaman tedbir iyidir...

eyvallah muratcığım sağolasın... sen beğendinmi lastik yada jantı

Yorum

İşleniyor...
                                X