bu polemiğe dahil olmak istemezdim ama girdim bikere, en baştada söylediğim gibi beğenmedim Hasan abi k.bakma.. Gökhanın arkasındayım sonuna kadar
bende sizin arkanızda olup fikir ayrılığına düşmek istemezdim ama ne bilim benim taktığım iyidir diyorum belki jant modeli hoş olmayabilir yada daha güzel jant modelleri olablir ama bu jantın en sevdiğim yönü dişa olan çıkıntısı...
Evet ben ön tarafıda çok beğendim özellikle sis farı bölümü uzun yoldan dönüldüğünde vs. o plastik parçayı temizlemek çok zor oluyor bu alternatif panjurda aynı şekilde çok hoş bu araçtan bişeyler benim araca aktırıcam evet 19'' abi
görünen köy klavuz istemez hasancığım mal meydanda
yiğidin malı meydandadır gökhancığım zaten, işin yoksa uğra bana, önden filan bi bak harika duruyor
arabam yok biliyorsun elim kolum bağlı
gökhancığım ne demek senin benimmi var aramızda, istediğin zaman benimkine binebilirsin....
hasancım beni az çok tanırsın ben emenet mala binmem, gerçi sen herkese bindiriyorsun senin için pek problem değil ama,ben herkesin malına binmem, senin gibi samimi yakın arkadaşım olsa dahi
görünen köy klavuz istemez hasancığım mal meydanda
yiğidin malı meydandadır gökhancığım zaten, işin yoksa uğra bana, önden filan bi bak harika duruyor
arabam yok biliyorsun elim kolum bağlı
gökhancığım ne demek senin benimmi var aramızda, istediğin zaman benimkine binebilirsin....
hasancım beni az çok tanırsın ben emenet mala binmem, gerçi sen herkese bindiriyorsun senin için pek problem değil ama,ben herkesin malına binmem, senin gibi samimi yakın arkadaşım olsa dahi
gökhancığım kendi malın gibi bin, tepe tepe kullan daha ne diyeyim ya
Yorum