Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Xenon Yardımm....................:(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Xenon Yardımm....................:(

arkadaşlar imzamdaki aracıma xenon far kiti taktırmak istiyorum.ısparta da oturuyorum.servise gittim. s ile başlayan hafızam yanıltmıyorsa space marka taktıklarını fakat sorun çıktığını belirttiler. bende photon markasının insignia ya özel kiti olduğunu söyledim. bildiklerini ama temin edemeyeceklerini belirttiler.alırsam takabileceklerini söylediler. bende internette araştırmaya başladım. iki ürün buldum. ikiside photon ama biri digital diye geçiyor ve diğerinden 100 küsür tl pahalı.serviste eğer alırsan digital olsun dedi. fark nedir.bu iki üründen taktıranlar varsa yorumları benim için önemli.ürünler aşağdaki linkte:
    Oto yedek parça fiyatlarında güvenilir adres otosupermarket.com! Online yedek parçada binbir çeşit ürün ile hizmetinizdeyiz.

ilginiz için teşekkürler...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Ynt: İNSİGNİA XENON YARDIMMMMMMMMMM......................

Hocam bildigim kadariyla dijital mijital etiket sadece. Ampul aydinlatmalari ayni yine 35w. Arıza lambası yanmasın diye balast içinde ilave akım çeken bir devre koyuyorlar dijital oluyor.

Yorum

hımmm. serdoğan bey zaten yeni duymuştum digital olayını.photonun ucuz olanıda arıza ışığı yakmıyor diye biliyorum.(hatta ilk çıkanda oydu)fiyat farkı az olsa neyse diyecemde.bayağı var.sanırım ucuz olanı almak mantıklı...
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Ben konuya yabancıyım ama fiyatların bu kadar makul olmasının sebebi farların mercekli sistemin olmaması nedeniyle mi? yanlış bilmiyorsam, xenon far sistemlerinin çifti 2 bin lira civarına monte ediliyor.
        Opel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi

Yorum

Ben eski aracima taktirirken servis gerek olmadigini soylemisti.pazarlama faktigiymis..ben erkan ustamin yalancisiyim ben memnundum sorun cikmadi hic sonrasinda kaza yapinca ne far kaldi ne motor

Yorum

jehat bey.evet farlarımız mercekl değil.cosmo mercekli farlarda çok pahalı 4-5bini buluyor sfır fiyatları.xenon suan en mantıklısı.çıkma cosmo farı alsam ıspartadaki servis takabilecek kapasitede gelmedi bana.takanlar var sanırım.onların yorumları ve ne kadara maal ettikleride önemli

Yorum

aydınlattığınız için teşekkürler
              Opel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi

Yorum

Volkan abi sanırım bu ürünü aldın fiyatı nedir montajda sıkıntı veya araçta arıza uyarısı verme durumu oldumu
                Philips Photon OPEL INSIGNIA H7 ÖZEL XenDrive Xenon Kit
                2016 w205 AMG

Yorum

anıl kardeş evet o ürünü taktırdım serviste.ben alıp götürdüm. onlar taktı. ürün arıza ışığı yakmadı zaten can-bus özellikli. ürünün 5000k lik olanını aldım.
                  ürünü aldığım yerin linki;

5000k lik olandan aldım. neden dersen;
                  •4300 K %17 halogen %83 xenon beyaz renk karışımıdır
                  •5000 K %11 halogen %89 xenon beyaz renk karışımıdır
                  •6000 K Kristal Beyaz Işık
                  •8000 K Kristal Mavi Işık ,

fabrika çıkısı xenonlar 4300k dir. sarısı belli oluyor.
                  6000k olanlarda mavimsi beyaz oluyor.ben sevmiyorum.
                  en tatlı en güzel beyaz 5000k liktir.

Yorum

Çok saol volkan abi bende tam sana onu sorucaktım ne sarı olsun nede mavi 5000k tam istediğim gibi bu ürünü en kısa zamanda temin edip taktırıyım tekrar teşekkürler
                    2016 w205 AMG

Yorum

ne demek. kolay gelsin...

Yorum

Ynt: Insignia Xenon Yardımm....................

Üzülerek söyliyeyim artık muayeneden ağır kusur alıyor bu xenonlar tabi sonradan takılanlar.yani araç muayenesinden önce sökmek gerekiyormuş.
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Muayneden once tekrar orjinaller ile değiştiricez artık
                          2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                            Üzülerek söyliyeyim artık muayeneden ağır kusur alıyor bu xenonlar tabi sonradan takılanlar.yani araç muayenesinden önce sökmek gerekiyormuş.
                            herkese merhabalar ben enson nissan note marka eski aracımı muayeneye götürmüştüm merceksiz sonradan takılma çin malı adı bile olmayan hafif rampalarda öndeki aracı kör eden ve 150 tl ye mâlolan xenonlarımla hafif kusur felan değil %100 kusursuz geçmiştim. bu olay yaklaşık 5 ay önce esenyurt tuvturk te oldu. (yanlız gitmeden önce sanayide 10 tl ye far yükseklik ayarı yaptırmıştım). acaba bu durum istasyondaki çalışana göremi değişiyor yoksa 5 ay içinde yeni bir kural felan mı çıktı?
                            2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Daha yeni yasalaştı.15 ocak 2012 tarihinden sonra her muayeneye gidecek olan araçta orjinal xenon olup oolmadığına bakılacak.eğer otomatik far yükseklik ayarlayıcınız yoksa muayeneden geçemeyeceksiniz.gidip ayar yaptırmanızda yetmiyor çünkü araç yüküne göre salınım yaptıkça farların otomatik aşağı yönlenmesi gerekiyor ki bu sonradan takılan xenonlarda olmayan bir özellik ve bu yüzden artık bu aydınlatma ekipmanları yasaklandı.en azından muayene yönünden yasaklandı henüz trafik ile ilgili bir yasak söz konusu değil diye biliyorum.
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                              X