Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arabamin onu kalkiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arabamin onu kalkiyor

ya millet bunu http://www.youtube.com/watch?v=fRO6b...eature=related elde etmek için 900hp yapıyor sen direk 180 hp ile yapmışsın daha ne ?

Yorum

hızlı ve öfkeli'nin tüm serilerinde vin diesel çeşitli amerikanlarla ön kaldırıyor zaten adamın tarzı bu tamam ön kaldırılır fakat araç lastikleri sardırırken ön kaldırabilir mi? burda mantık hatası var

Yorum

kalkar sardırmaması için takla atması lazım
        InsigniaTEAM

Yorum

söz konusu american muscle sa herşey beklenir adamlar 6 sn de 400m alıyorlar

Yorum

takla atması zor, çamurluk engel olur hele de dodge charger gibi maşallah 1 metre çamurluğu olan bir araç valla az kaldırmazdım nfs pro street'de önünü 400 mt mesafe ben 407 mt wheelie yapardım mustang gt500 yapıyordu bu hareketi 1. ve 2. vites zaten önünü kaldırıyordu, 3. vitese atardım verirdim nosu zaten 4. viteste de aynı nosla devam ederdi bi bakşmışız hoop finish çizgisini geçmişiz

Yorum

konu biraz karışmış gibi ama cevap vermek istedim bilgilerim dahilinde.
              bu dediğiniz olay aktif çekiş kontrol sisteminden kaynaklanıyor.araç çok güçlü olduğu için ve önden çekiş olduğu için tekerlere iletilen gücü yola aktarmada güçlük çekiyor ve patinaja düşmemek için çekiş kontrolü devreye giriyor en basit bilinen tabiri asr sistemi olarak adlandırılan sistem anti patinaj yani.zaten bu sistem olmasa bir süre araç tam gazda olduğu yerde lastik çekecek ve lastikler yere tutunana kadar patinaj yapmaya devam edecektir.inanın bu sistem olmasa ani kalkışlarda 1.2 araçlar bile bizleri geçer biz pati çekerken onlar yanımızdan usulca giderler.tabi bunu gaza biraz dengeli basarak engelleyebilirsiniz oda ayrı bir konu.
              aynı sorun 1.8t a4 lerde pssatlardada var kafa kaldırıp küt küt diye zıplama ani kalkışlarda.son derece normal bir durum yani kafaya takılacak bir şey değil.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

traction contol ü olmayan alfa romeo gtv 156 gibi araçlarımda da aynısını yaşadım.. salıncaklar yağlanınca geçiyor fakat bir süre sonra tekrar başlıyor...

Yorum

birde TCS sistemini kapatıp deneseniz?

Yorum

tc kapattığındada pati çekmeye başlıyacaktır. bence servise bi danışmanda fayda var
                    2015 leon fr

Yorum

• Ynt: Arabamin onu kalkiyor

Yorum

• Ynt: Arabamin onu kalkiyor

http://soylenasil.com/makine/tcs5.htm bunlar yrterince acıklayıcı olmuştur sanırım

Yorum

İşleniyor...
                        X