Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ses izalasyonu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ses izalasyonu

Merhabalar,
    Araç içindeki ses izalasyonundan memnun musununuz? Hem lastik sesi hemde rüzgar sesi içeriye fazlaca yansıyor. Görüşlerinize göre servise götüreceğim...Servislerin durumu malum!!!

Ynt: Ses izalasyonu

aracınız kaç hp? 115'liklerde biraz daha fazla ses varmış
    InsigniaTEAM

Yorum

Benim duyduğum tek ses eksozdan gelen hafif homurtu sesi.
      Arkadaşım kullanacaktı geçen hafta. Marşa basıyordu çalışırken neredeyse. Zor engelledim.
      Renault!!!

Yorum

var ikiside fazlaca var benim önceki aracım avensisti ben onun calışma sesini bile duymuyodum arada çalışırken marş bile yapıyordum..bırak onu annem bile ilk bindi oğlum bu ne araba sesli demişti.. gercekten sesli altına izalasyon yapacağım lastiklerimide miçhelin takacağım o zaman sanırım %40-% 50 kesecek brigestone ler cok ses yapıyor. resmen yolda şapırtı cıkarıyor. tüm araclarımda miçheline geçişte ses kesiliyor biliyorum 2 defa oldu...
        2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
        2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
        2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
        2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

ben aracın izolasyonundan memnunum hatta şöyle bir V8 gibi kükrese süper olur.
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armoni15
            var ikiside fazlaca var benim önceki aracım avensisti ben onun calışma sesini bile duymuyodum arada çalışırken marş bile yapıyordum..bırak onu annem bile ilk bindi oğlum bu ne araba sesli demişti.. gercekten sesli altına izalasyon yapacağım lastiklerimide miçhelin takacağım o zaman sanırım %40-% 50 kesecek brigestone ler cok ses yapıyor. resmen yolda şapırtı cıkarıyor. tüm araclarımda miçheline geçişte ses kesiliyor biliyorum 2 defa oldu...
            abi Avensis ayrı, Toyota sonuçta
            InsigniaTEAM

Yorum

Araç içindeki ses izolasyonu memnuniyeti tamamen önceki deneyimlerinize bağlı bence. Kendi sınıfı içerisindeki araçlara kıyasla insignia ses izolasyonu makul seviyede bence. Ama kesinlikle iyi değil. Bir sıralama yapılacak olsa bence ortalarda olurdu. Arkadaşların dediği gibi lastikler burada çok önemli. Benim araçta da bridgestone lastik var ve genel olarak kullanımından memnun olmakla beraber micheline göre daha fazla ses yapıyor. LAstik değişimi en az %10 ses azalması yapar diye düşünüyorum.
              Bu arada lastik markası olarak nacizane bi tavsiyem olabilir o da NOKİAN. Bildiğimiz Nokia nın lastik fabrikasında finlandiya da üretilen bi lastik. Duymuşsunuzdur sanırım. Önceki aracıma almıştım. Çabuk yıpranması dışında ses yönünden michelinden daha iyi olduğu kanaatindeyim. Lastik içinde ses odacıkları var. Dünyanın en sessiz lastiği seçilmişti sanırım 2007 de.
              Saygı ve sevgiyle...
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

nokian gercekten iyi lastik ama lastik satanlarda nokian satan kabul ediyor her modelinin sessiz olmadığını söylüyorlar..
                245*45*18 de sesli olduğunu öğrendik .. alacak olan arkadaşlarda iyi araştırsın insignia nın ebatında başarılı olmadığı biliniyor.. tek miçhelin denmekte.. saygılar..
                2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                  ben aracın izolasyonundan memnunum hatta şöyle bir V8 gibi kükrese süper olur.
                  sana sonuna kadar katılıyorum. ankara otobanda hız denemesi yapan bir arkadaşın videosunda ses aynı aslan kükremesi gibi gelmiyor mu?
                  Renault!!!

Yorum

bence kapı ayarlarınızı filan kontrol ettirin bende kesinlikle öyle bir rüzgar sesi v.s yok..izalasyona çok önem veren biri olarak ben memnunum..
                    F30 Sport+

Yorum

yüksek viteslerde yüksek devirlerdeyken 230 nm tork kendini hissettiriyor.
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Belirli bir hizdan sonra gurultu artiyor. muzigi kapatin ve 160 ustune cikin, ruzgar sesi cok var. bu segmenti ilk kez kullanan arkadaslarim belki basarili bulabilir ama izolasyonu cokta basarili sayilmaz. umarim lastikler degisince azalir..

Yorum

aracı ilk aldığımızda komple ses izolasyonu yaptırdık ama yine de lastik sesi geliyor içeri. yüksek süratteki rüzgar sesini ise volvo s70 ile aynı seviyede aldığını söyleyebilirim.

Yorum

İşleniyor...
                          X