Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Start Stop Sistemi Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Start Stop Sistemi Hakkında

Orjinal yazı sahibi: smg05
    Orjinal yazı sahibi: eymenkul
    Normalde CC aktif ettikten sonra o küçük joistik gibi tuşu bir kez set konumuna alınca bir hıza sabitlersiniz.Daha sonra vites değiştirince hem CC simgesi yeşilden beyaza döner hem de hızınız yavaşlar.Sonra düğmeyi res konumuna bir kez yukarıya ittirerek alırsanız bir önceki sabitlediğiniz hızına tekrar sizi çıkartır.Eğer siz vites değiştirdiğiniz anda siz komut vermeden hızınız artıyor ise normal birşey değil.
    O durumu biliyorum karşılaştım problem yok ama benim korkum hep yeşilde olması ilginç yanı araç gazda vermiyor misal debriyajda ayağım basılı kalsın araç rölantide duruyor gaz verip deviri yükseltmiyor....
    İlginç...Ya yeni araçlarda yazılımsal bir yenilik yaptılar ya da ya sizde ya ben de bir sorun var...Hasan kafamı karıştırdın ya şimdi aracımdan şüphe eder oldum
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Bence yenilik yaptılar abi. Ama opelsizasla ya da baktım Astralarda da debriyaja basınca cc devreden çıkıyormuş. Yani her ikinizinkinde de sorun yok ama bunda bir düzeltme yapmışlar gibi.
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Bence yenilik yaptılar abi. Ama opelsizasla ya da baktım Astralarda da debriyaja basınca cc devreden çıkıyormuş. Yani her ikinizinkinde de sorun yok ama bunda bir düzeltme yapmışlar gibi.
        Aracın baktım arka plakadaki ampulü patlamış bunu algıladı araç galiba çalıştırırken en kısa sürede servise götürün diyor yarın ampulu değiştircem eğer düzelmezse servise götürcem büyük ihtimal cc problemi için ikaz veriyor. Yarın yolda video çeker ve gösteririm..... Gelde sabah olsun şimdi.....
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Belki de Hasan'ın dediği gibi sorun yoktur.Eğer yazılımsal bir yenilik var ise ben onu bilmiyorum ama benim aracımda devreden çıkıyor.
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
            Belki de Hasan'ın dediği gibi sorun yoktur.Eğer yazılımsal bir yenilik var ise ben onu bilmiyorum ama benim aracımda devreden çıkıyor.
            Farklılık olarak devir saati farklı,, yol bilgisayarı farklı ve devir saati hız ilişki oranı farklı bunların arasına onuda eklemiş olabilirler he birde shift up var araçta gaz tepkisine göre kaçıncı vitese alman gerektiğini söylüyor bu problem değilse tıpkı otomatik vites gibi tek farkı arada vites atmanı istiyor.....
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İlginize, mesajlarınıza teşekkürler arkadaşlar sanırım bu sistemin uygulanabilirliği noktasında bilgimiz sınırlı ve umudumuz başka bahara kaldı . Saygılar...
              Fatih ODABAŞ

Yorum

İşleniyor...
              X