insignia virajları hiç hissettirmiyor hız yüksek bile olsa bunun sırrı ne nasıl bir teknoloji var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia viraj
Collapse
X
-
Ynt: insignia viraj
sürekli süspansyon kontrolü (CDC) flexride'da, bir de bizim araçlarda virajda denge kontrolü (CBC) diye bir donanım var, virajlarda yana yatma ve savrulmayı indirgiyor tahminimce bu sistem... içerde savrulma yaşasak bile araç yana yatmıyor, böyle garip bir özelliği var ve kayma sınırları da çok yüksek... geniş tabanlı lastiklerin de çok büyük etkisi var...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff240 ilr viraja girebiliyorum flexride + kw yay...
motormu sandın onu beeeeeeeeeeeee alala alala alala alalaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoff240 ilr viraja girebiliyorum flexride + kw yay...
motormu sandın onu beeeeeeeeeeeee alala alala alala alala
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoff240 ilr viraja girebiliyorum flexride + kw yay...
motormu sandın onu beeeeeeeeeeeee alala alala alala alalaSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Ben de İstanbul-Ankara otobanda çok rahat 200-220 ile virajlara girdim ve aynı çizgide çıkıyor.Ama tabiki burada asfaltın durumu ve virajın derecesi çok önemli.Geçmiş olsun...Tedbirli olmakta her zaman yarar vardır.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
Yorum