Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1,4 ve 1,6 turbo alacaklara benzinli insignia-dizel insignia karşılaştırması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1,4 ve 1,6 turbo alacaklara benzinli insignia-dizel insignia karşılaştırması

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    valla ben cosmo 1.6 t ıle cosmo 160 lıgı karsılastırdıgımda 25 mılyar gıbı hadı pazarlıkla 20 mılyar gıbı farkı kac yılda erıtırım dıyorum! 4 yıl gıbı yada 140.000 kmde erır bu fark benzıne gore tabı ee dızel ozaman basa bas olucak kmde artıcak 4 yıl sonra kım alıcak o arabayı bırde kaca satıcan kısa ve net bana gore zarar yazar butcen uygunsa keyıf ıcın bıncem dıyorsan tamam ozaman dızel alabılırsın ama normalde yıllık 15.000 km fln yapan bırısı ıcın ıse bence gerek yok okadar parayı vermeye! dusuncem kendıme aıttır arkadaslar kımse alınmasın
    yanlış hesap emrecim.. satıştaki farkıda hesap et.....alışta 25.000 fark varsa satıştada benzinli ile aynı parada satılmıyorki değer kaybını hesap et tmmm ...o zaman
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Ynt: 1,4 ve 1,6 turbo alacaklara benzinli insignia-dizel insignia karşılaştırması

dogru abı daha fazla kayıp var haklısın

Yorum

Insignia dizel geçti dün yanımdan, benzinli sanıyordum CDTI ı görene kadar. Ses duymak istiyorsanız bir gün bizim Captivanınkini dinleteyim
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Benzinli aracın kükremesimi? Dizelin inlemesimi? Ve 1.4 turbo ile 2.0 dizel arasında ki yakıt farkı ikisinide sıkıştırmadığın sürece +-1 lt. civarında olur bence.....
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
            Benzinli aracın kükremesimi? Dizelin inlemesimi? Ve 1.4 turbo ile 2.0 dizel arasında ki yakıt farkı ikisinide sıkıştırmadığın sürece +-1 lt. civarında olur bence.....
            evet sıkıştırmadığın sürece doğru. Fakat sıkıştırınca ?
            2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
            2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              valla ben cosmo 1.6 t ıle cosmo 160 lıgı karsılastırdıgımda 25 mılyar gıbı hadı pazarlıkla 20 mılyar gıbı farkı kac yılda erıtırım dıyorum! 4 yıl gıbı yada 140.000 kmde erır bu fark benzıne gore tabı ee dızel ozaman basa bas olucak kmde artıcak 4 yıl sonra kım alıcak o arabayı bırde kaca satıcan kısa ve net bana gore zarar yazar butcen uygunsa keyıf ıcın bıncem dıyorsan tamam ozaman dızel alabılırsın ama normalde yıllık 15.000 km fln yapan bırısı ıcın ıse bence gerek yok okadar parayı vermeye! dusuncem kendıme aıttır arkadaslar kımse alınmasın
              yanlış hesap emrecim.. satıştaki farkıda hesap et.....alışta 25.000 fark varsa satıştada benzinli ile aynı parada satılmıyorki değer kaybını hesap et tmmm ...o zaman
              ama Sufyan şu da bir gerçek ki azdan az çoktan çok gidiyor, benzinli, 8-10 bin değer kaybediyorsa, dizel de 15.17 bin değer kaybediyor. tabii bizim arabalarda 2. el sıkıntı oluyor bi çok yakıyor furyası dolandığı için, genel olarak söylüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                benzinli araçta sıkıştırınca zaten anlık yakıt sarfiyatı psikolojini bozuyor dizel araç 13 lt'yi anca görürken sıkıştırdığında son viteste, benzinli araç sıkıştırınca, son viteste 25 lt'yi rahatlıkla deviriyor, sadece bizim araçlar için de değil, her benzinli bu sistemle çalışıyor, fakat tek noktadan püskürtme benzinlilerde bu sıkıntının olmadığıı gördüm, nitekim auto show dergisinde zamanında mitsubishi carisma 1.8 gdi benzinli ile, (''g''asoline ''d''irect ''i''njection) 1048 km yol yaptılar, dizel gibi, hatta 1.8 motor ve 125 bg gibi çok düşük olmayan bir beygir gücü var araçta, o aracı rahat taşıyabilecek... tabii o motor bizim aracı taşımaz o ayrı dizeller bence burdan yırtıyor gibime geliyor, biz çok noktadan püskürtmelilerle bir ton dert yaşıyoruz

Yorum

Facomx in aracı 1.6 T benim araç 2.0 cdti 160 hp abant dönüşü hızımız 180 200 km/h civarı yakıt Fatihin ki 75 kuruş kmde benim araç 40 kuruş km de..
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

İşleniyor...
                  X