Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OGS TAKMA KONUSUNDA YARDIM.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OGS TAKMA KONUSUNDA YARDIM.

[quote=Seyyah ]
    Orjinal yazı sahibi: Krms
    Benim ogs kol dayamanın içinde.
    Geçende soruldu bu soru arkadaşlar;Yane oraya buraya takıcam diye uğraşmayın koyun bir yere dursun kaçak geçiş yazsa da ogs den otomatik düşüyor.Tek sorun ogs de para olsun yada tanımlı bir kart olsun yeter.
    [/quo
    Yanılıyorsunuz.Çünkü kaçak geçişler kamera kayıtları incelenip plaka kayıtları ile karşılaştırılarak sıfırlanıyor.Yani manuel işlem sözkonusu.Bu da o işi yapan elamanın gözden kaçırması sonucu size ceza olarak geri dönebilir.Sonra düzelttirmek için uğraşırsınız.Bence takın aracın ilgili yerine uğraşmayın
    Bence sen yanılıyorsun.yazmadan önce öğrenmeni tavsiye ederim sana.
    Bugüne kadar hep o şekilde kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.He bir sorun da olsa bir telefona bakar açarsın telini anında düzeltirler.

Yorum

Yanlış yere gitmiş yazdığım.
      seyyah Arkadaşım size tavsiyem öğrendikten sonra yazdığım nota cevap vermeniz.

Yorum

Benim de demek istediğim o zaten,telefonla arayıp düzeltmekle uğraşmaktansa,ogsyi yerine takmak daha mantıklı değilmi )
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ayda bir otobana çıkarım yada çıkmam ama benim ogs hep takılı,bana bir zararı yok.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

OGS dikiz aynasının yanındaki siyah yerlere yapıştırılıyor ve gayet sorunsuz çalışıyor bende.

Yorum

benimde ogs cihazım dikiz aynasını aordakı siyah taralı alanda ve gayet sorunsuz calısmakta 120 hızla bile okuyor...

Yorum

İşleniyor...
              X