Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dizel insignialarda motor gürültüsünün çaresi ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• dizel insignialarda motor gürültüsünün çaresi ??

slm arkadaşlar
    yaklaşık 1 ay önce 2011 insignia 2.0 cdti 130 hp araç aldım
    genel olarak aracımdan oldukca memnunum
    sadece motor sesi beni rahatsiz ediyor. özellikle kick-down durumlarında motor adeta böğürüyor.
    bunun bildiğiniz etkin bir çözümü varmıdır saygılar
    opel insignia 2011 model 2.0 cdti edition elegance teknik gri

Ynt: dizel insignialarda motor gürültüsünün çaresi ??

Merhaba!

Yapabileceğiniz tek şey profesyonel birine motor çevresi,çamurluklar ve kabindeki gerekli diğer yerlere extra ses izolasyonu yaptırmaktır..Maalesef bu sorun dizel araçların ortak sorunudur ve motor eskidikçe ses daha da artacaktır..Mercedes ve BMW araçlar dahi dizel motorlar belli bir yıpranmadan sonra traktör sesi gibi ses yapar..

Selamlar...
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Motorunuz henüz yeni olduğu için belirtmedim,ama eski dizel motorlarda MOTOR-UP veya BOR POWER gibi bazı ciddi ürünler titreşimi azaltma,kompresyon kaçakları ve ses azaltmada etkili oluyor,ama yeni motorlarda hiçbir faydasını göremezsiniz..

Selamlar..
      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

cd nin sesini ac ben öyle yapıyorum motor sesi falan hiç bişey duymuyorum ihihi
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Dizel sesinden kurtulmanın tek yolu var oda kurşunsuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Dizel sesinden kurtulmanın tek yolu var oda kurşunsuz
            tam ben yazacaktım..
            F30 Sport+

Yorum

dizel motoroun çalışma prensibinden dolayı . çıkan sesi sadece izole yöntemiyle azaltırsınız ...
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

radyo veya cd tavsiye ederim...

Yorum

İlk dizel arabanızsa ilk zamanlar biraz can sıkıcı olabilir ama sonra alışırsınız.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

mercedes e 220 cdi test ettim 300 bin tllik arabada bile bu sorun var kick-downda araba içeri çok ses alıyor, o yüzden ben kesinlikle kafaya takmazdım, 10 sene dizel kullandık, hepsi turbodizeldi, insan alışıyor, izolasyonla çözebilirsiniz...

Yorum

benim araba benzinli. hızlanırken ben de müziği kapatıyorum motorun sesini duymak için

Yorum

Dayımda ml320cdi vardı ses yok denilecek kadar azdı dizel demesem benzin dersiniz o derece + gecen gün sonaxa cls350 cdi brabus geldi ondada ses yoktu
                        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                        GIBBON

Yorum

Bana zevk veriyor o ses bağırsın dursun araba bazen bilerek manuel modda 2. viteste bağırtırım 4500-5000 dd arası
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

dizellerin genel sorunu motor ısınana kadar yüksek sesle çalışır sonra ses azalır. ama en iyi çözüm benzinli sahibi olmak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                              Dayımda ml320cdi vardı ses yok denilecek kadar azdı dizel demesem benzin dersiniz o derece + gecen gün sonaxa cls350 cdi brabus geldi ondada ses yoktu
                              demekki 3000 dizellerde ses yok ama 2200 dizelde engel olamamışlar kardeşim yani kick down yapmazsqan zaten 220 cdi da sessiz... benim babam da dizel araba ister, çünkü benzinle arasında yakıt farkı olarak dünyalar oynuyor, ama gürültü yüzünden benzinli aldık, lpg taktık...

Yorum

İşleniyor...
                              X