arkadaşlar golf 6 var inanılmaz yumusak debrıyaj var bızım araçlar ınanılmaz sert bunun sebebi nedir acaba ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Debriyajlarımız neden bu kadar sert
Collapse
X
-
Ynt: Debriyajlarımız neden bu kadar sert
Aynı seri model araçlarımızda bile debriyaj sertliği farklı olabiliyor mesala bende çok sert diyorum sert olmasnın artıları da var eksileride sonuçta karakterisliği neyse o şekilde davranıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Opel neredeyse tüm modellerinde sert debriyaj kullanıyor. Onceki aracım Vectra'da hoşlanmadığım bir durumdu. İnsignia'da durum aynı.1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
Mazide güzel bir anı şimdi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sebaziosOpel neredeyse tüm modellerinde sert debriyaj kullanıyor. Onceki aracım Vectra'da hoşlanmadığım bir durumdu. İnsignia'da durum aynı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09debriaj yağlatması nasıl oluyor? hiç duymadım daha önce, neresini yağlatmak lazım ve servis yaparmı?
Corsayı saniyici bir abime sorduğumda telini yağlarız demişti yanlış hatırlamıyorsam. Götürdüm kaputu açıp aşşağıda bi yerleri yağladı. Ses de gitti sertlik de. Bnm aracın şu an sert zaten serviste söyledim yapacaklardı. Eğer düzelirse nasıl olduğunu ve servislerin yapıp yapmadığını söylerim size.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: paTRiotOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09debriaj yağlatması nasıl oluyor? hiç duymadım daha önce, neresini yağlatmak lazım ve servis yaparmı?
Corsayı saniyici bir abime sorduğumda telini yağlarız demişti yanlış hatırlamıyorsam. Götürdüm kaputu açıp aşşağıda bi yerleri yağladı. Ses de gitti sertlik de. Bnm aracın şu an sert zaten serviste söyledim yapacaklardı. Eğer düzelirse nasıl olduğunu ve servislerin yapıp yapmadığını söylerim size.
teşekkürler bilgi için....
Yorum
-
AYNI SORUN BENDE DE VAR VE BU KONUDAN ÇOK RAHATSIZIM VE ÇOK SEVEREK ALDIĞIM BU ARACI SATMAK İSTİYORUM ARAÇ 7000 DE YOKUŞ ÇIKARKEN DEBRİYAJ BASKI BALATA YAKTI SAĞOLSUN OPEL OPİSTE Kİ ARKADAŞLARIMIZDAN VE SERVİS DANIŞMANI UMUT DAN BİZİM ARACIN DEĞİŞMESİ GEREKEN PARÇALARINI GARANTİDEN DEĞİŞTİRDİ FAKAT ARACI EŞİMDE KULLANIYO VE DEBRİYAJ KONUSU ÇOK CANIMIZI SIKIYO AYNI ZAMANDA BİZİM ARACIN DİREKSİYONUDA ÇOK AĞIR BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR ARAÇ İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİME KATKI SAĞLARSA SEVİNİRİM
Yorum
Yorum