Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilk 15000 km. bakimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ilk 15000 km. bakimi

bu mobil 1 yağı bulmak ne kadar zormuş yaw aramadığım yer kalmadı, neyseki b.paşada buldum, 4 ltsi 85 lira dediler, bu arada mobilin resmi sitesinde inceledim, bzim araçlar için tavsiye edilen yağ, " new life 0w-40 (b)" yağ kapasitemizde 4.5 lt imiş....

Yorum

Şimdi servis dışardan aldığınız bu yağı kabul edip garantisini dewam ettirecekmi merak ettim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
        Şimdi servis dışardan aldığınız bu yağı kabul edip garantisini dewam ettirecekmi merak ettim.

evet, bu yağı alırken servise danışarak aldım zaten, garanti olayını kesinlikle bozmamakta....

Yorum

arkadaşlar bugun 15000 km bakımım yapıldı, yag olarak mobil 1 new life 0w-40 kullandım, yapılan kontrollerde anormal bi durum çıkmadı, sadece yağ ve filtreleri değişti, yani normal 15000km bakımı yapıldı, extra olarak motor yağına "bor nano" yağ katkısı ilave ettirdim, ilk gözlediğim değişim havalandırmadaki değişim oldu, klima sistemi rahatlamıştı, onun haricinde kullanımdada araç daha sessiz ve daha rahat çalışıyor gibi ama bu psikolojikte olabilir, fiyat olarak yağı ben temin ettğim için 280 liraya yapıldı, tabiki insignia team üyesi olduğum için bu kadar uyguna yapıldı, bor nano yada 40 lira verdim....

Yorum

İşleniyor...
          X