Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sola çekme problemi yardım araclarınıza bir bakın karakteristik özellikmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sola çekme problemi yardım araclarınıza bir bakın karakteristik özellikmi

Orjinal yazı sahibi: murat121
    Sizd olcagini sanmam hocam. Flexide boyle bir sikayet duymadim. Ama yorumunuzu merak ediyorum.
    Bende sayılan sorunlar yok. Erken yazmış olmayayım diye biraz daha deneyeyim, farklı yerlerde deneyeyim dedim öyle abartılı direksiyon hareketleri, sola ya da sağa çekme gibi sorunlar yok. Önlerde 245 40 19 Michelin Pilot Super Sport var, dip not olarak belirteyim. Sanki lastiklerle ilgili olabilir gibi geldi bana çünkü. Markasıyla değilse basıncıyla ilgili olabilir??? Bilemedim. Garip.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

aracım sürekli sağa çekiyor. Başlık oldukça eski fakat mevzu güncel...

Bende 2012 1.4T var ve aynı problemi 1 Yıldır yaşıyorum. Tek farkım benim aracım sürekli sağa çekiyor. İZmirin en iyi ön düzen ve lastikçilerine gittim problem çözülmedi. Lastiğim orjinal jantım değil. Lastik eski ondan olur dediler 4 lastik yeniledim problem hala aynı... Lütfen yardım!!!

Yorum

Bende 2012 1.4T var ve aynı problemi 1 Yıldır yaşıyorum. Tek farkım benim aracım sürekli sağa çekiyor. İZmirin en iyi ön düzen ve lastikçilerine gittim problem çözülmedi. Lastiğim orjinal jantım değil. Lastik eski ondan olur dediler 4 lastik yeniledim problem hala aynı. Lütfen yardım...

Yorum

Araç üzerinde balans yaptirin. Ayrıca rot ayarını da yapamadıkları belli. Lazerle ugrasmasinlar. Eski düzen çubuk ile yapsınlar.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bendede böyle.bir sorun var usta z rot dan olabilir dedi ama zaman bulup da baktiramadim.Rotillere de baktir hocam.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Ustalar iş bizDen çıktı bu Aracın kronik bir problemi olabilir ya da serviste direksiyonu gösterin dediler servise gittim servis direksiyondan olmaz dediler .

Yorum

Jant yamuk olabilir.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                X