Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sola çekme problemi yardım araclarınıza bir bakın karakteristik özellikmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sola çekme problemi yardım araclarınıza bir bakın karakteristik özellikmi

arkadaşlar lastik hava basınçlarını dengeleyin büyük ihtimalle ondandır.artı lastikler geniş taban olduğu için herhangi bir tarafa çekmesi aşırı olmamak kaydıyla normaldir.

Yorum

s.a arkadaşlar şu anda bende bi insigna sahibiyim ve aynı sorun bendede var. çözemedik maalesef

Yorum

15 gündür 5 defa ön düzen yapıldı. lastikler ön arka, çapraz, başka aracın lastikleri denemediğimiz bişey kalmadı. ve düzelmiyor. servise yeni rot balans cihazı takmaya gelen firmanın ustasıda cihazı benim aracımda denedi ve fabrikasyon bi sorun var diyor, yarın sabah yolculuk için il dışına cıkmam gerek. aracı bırak dediler hafta sonuna kadar fabrikayla iletişim halinde çözelim dediler, bırakcam sabah cumaya kadar çözülür inşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: golden_line
          15 gündür 5 defa ön düzen yapıldı. lastikler ön arka, çapraz, başka aracın lastikleri denemediğimiz bişey kalmadı. ve düzelmiyor. servise yeni rot balans cihazı takmaya gelen firmanın ustasıda cihazı benim aracımda denedi ve fabrikasyon bi sorun var diyor, yarın sabah yolculuk için il dışına cıkmam gerek. aracı bırak dediler hafta sonuna kadar fabrikayla iletişim halinde çözelim dediler, bırakcam sabah cumaya kadar çözülür inşallah.
          Halledersiniz inşallah! İlk baslarda bende de vardi sonra düzeldi . Bence lastik basınçları eşit degildi bende eşitlerinde halloldu.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bir aracın sağa sola çekmesini karakteristik özellik olarak görmeyin hiç bir marka böyle bir olay yapmaz bildiğiniz cinayet olur bu sorun lastiğiinizden kullandığınız yoldan yada sizden kaynaklı olur

Yorum

bende de var yolda direksiyon sola hafif meyilli duruyor düz tutunca araba sağa hafif kayıyor hepsinde var bu gariplik)
              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

sanırım bu sorunu opel turkiyeye hep beraber bildirelim. Faydası olabilirmi acaba!!

Yorum

yada tüketicib hakları mahkemesine başvuralım, ben bu sorunun, ne lastik, ne yol, ne ön düzen, ne rot ne kamber kastel olduğunu düsünnüyorum, hep beraber tüketici hakları mahkemesine gidelim. Çünkü servis hata olduğunu kabul ediyo

Yorum

benim aracimda da ayni durum vardı. arac sola cekiyordu rot balans ayari vs defalarca yapildi lastikler tum kombinasyonlarda denendi degismedi. ancak bu sorunu kis lastigi aldigim gunden beri cekmiyorum. lastiklerde azami yuk siniri mevcut xl yani extra load ibareli yanagi guclendirilmis kis lastigi ile suan hicbir sorun yok. lastik ebatim 245 /45/18 markasi kumho modeli izen kw27 xl tanesi 800 kilo toplam 3200 kilo tasima siniri var. lastikci olayin bundan kaynaklandigini soyluyor. benim dusuncem kronik olan araclara takilan lastiklerin problemi. sizlerde lastik degistirirken bu konuyu goz onunde bulundurursaniz bence fayda gorursunuz.
                    2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi

Yorum

Aracımı alalı 4 ay oldu tek sorun olarak bunu görüyordum ancak galiba aracın karakteri bu yolu direksiyonda hissettiriyor. Aslında sinir bozucu birşey ancak herkeste olduğuna göre artık sorun olarak görmüyorum bunu. Biraz konuyu hortlattım ancak merak ettiğim bişeydi bu konuya rastlamam iyi oldu.
                      İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Rot balansa girdi aracim ancak sorun devam ediyor. Yanliz birsey farkettim aracim dururken disardan tekerlre ayagimla baski yaptigimda direksiyon saga sola oynuyor. Yani salincaklardan olamaz.Tekerlerden de degildir sonucta arac hareket etmiyor. Akrabamizin caddy sinebu sekil baski yaptigimda direksiyon milim oynamiyor. Cozumunu ciddi anlamda merak ettim. Bu sorunu yasayan arkadaslarda yorum atarsa faydali olur derim.

Yorum

Hayretler içindeyim, yazılanları okudukça ağzım açık kaldı. Hiç farketmedim ama benimkinde de var mı diye bakıcam hemen yarın. Bunca kişide varsa bende mutlaka vardır. Arıza paratoneri gibiyim zira...
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Sizd olcagini sanmam hocam. Flexide boyle bir sikayet duymadim. Ama yorumunuzu merak ediyorum.

Yorum

Aks sensörü olabilir direksiyonun konumunu bilgisayarla düzeltiyorlar ama kumho yada muadili bir lastikse yumuşak kalıyor bendede sağa çekiyor 10000 km daha kullanip continental alacağım. Kabak gibi michelin lerde bile olmuyor çözemedim bende wsh
                              insignia 2.0 cdti edition  160 hp otomatik 18'' ac scnitzer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorentorad
                                Aks sensörü olabilir direksiyonun konumunu bilgisayarla düzeltiyorlar ama kumho yada muadili bir lastikse yumuşak kalıyor bendede sağa çekiyor 10000 km daha kullanip continental alacağım. Kabak gibi michelin lerde bile olmuyor çözemedim bende wsh
                                Hocam cekmeden ziyade arac cukura veya kasise girdiginde direksiyin cok fazla oynuyor. Ozellikle yavas gidrrken abartisiz7 8 cm oynuyor. Disardan arac duruyorken tekeri salladigimda direksiyonda sallaniyor.

Yorum

İşleniyor...
                                X