benim aklıma ilk şanzıman sesi gibi geliyor ama, murat 2.viteste komprossere bindirirkende tık diye bi ince ses geliyor, düz vites bütün insignialarda mevcut, o sese benziyormu?
benim aklıma ilk şanzıman sesi gibi geliyor ama, murat 2.viteste komprossere bindirirkende tık diye bi ince ses geliyor, düz vites bütün insignialarda mevcut, o sese benziyormu?
Hasan sadece kalkışta oluyor ileri- geri farketmiyor.Resmen çekiçle bir demire vurmuşsun gibi. Çok şiddetli değil ama netice aynı ses..
Hasan sadece kalkışta oluyor ileri- geri farketmiyor.Resmen çekiçle bir demire vurmuşsun gibi. Çok şiddetli değil ama netice aynı ses..
merak ettim, motor kulağı falan kopmuş olmasın? servis ne diyor?
Motor kulakları var...
Lastik şeklinde darbeleri yumuşatsın diye konuluyor..
Onlardan biri kopmuşsa demir demire vurur gibi ses yapar..
Daha önce başıma gelmişti Golf tü araç...
Motor kulakları var...
Lastik şeklinde darbeleri yumuşatsın diye konuluyor..
Onlardan biri kopmuşsa demir demire vurur gibi ses yapar..
Daha önce başıma gelmişti Golf tü araç...
ama o zaman vites kolunda da aşırı titreme olur,bence kulaklardan değildir...
Geçen Utku bişeyden bahsediyordu direksiyonda burç tablasımı ne varmış plastik kısmı aşınınca araç hem balans yapıyormuş hemde ses acaba omu diye düşünüyorum aslında. Balans sorunu yüzünden servise gittim balans yapıldı titreme falanda yok. Lastikleri söküp takarken bişey olmuş olabilirmi?
Yorum