Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kıs lastik secimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: kıs lastik secimi

Bu nokianların çivili modelleri çok ses yaparmı acaba ? bu sene almak lazım bır kar lastıgı gecen sene paletlerı bır turlu takmayı beceremedım
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Wolkan'a bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Hem kış lastiği hem de yaz lastiği olarak önce ki aracımda Nokian kullandım 4 yıl boyunca. Kış lastiğinde inanın ben de tek geçerim Nokian'ı. Birebir michelinle yan yana aynı karda Afyonda denenmiş ve nokianın yol tutuşunun üstün olduğu gözlemlenmiştir. Kumho konusunda bişey diyemiyeceğim çünkü hiç denemedim. Nokianın bir güzel tarafı da kış lastiğinde bile sesin minimum olması diyebilirim.
      Yalnız yaz lastikleri için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim, çok sessiz, konforlu, yol tutuş çok iyi ama kısa ömürlü oluyor. 1.yılın sonunda yanaklardan çatlamalar başlamıştı yaz lastiklerinde. Ama kış lastiğinde durum farklı şöyle ki; ben aracı sattıktan sonra lastikleri amcamın arabaya taktık 3 yıldır da o kullanıyor yani 7 yıldır halen kullanıyor çok da memnun olduğunu söylüyor.
      Fiyat olarak micheline yakın. Şu an 245 45 18 550-600 civarında.
      Ha birde Ömür hocam şunu söyliyeyim, Nokian ın çivili modellerinde normal yol şartlarında çivi çıkmadığı için ciddi bir ses olmuyor çiviler kar yada buzda dışarı çıkıyor. Tabiki normal lastik kadar sessiz de diyemeyiz.
      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bır sonrakı kıs lastıgı alısımda kesınlıkle nokıan ı deneyecegım bukadar ınsan yanılıyor olamaz ya
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
          Kar olmadan kış çekilmez Ökkeş abi...Ben soğuğu hiç sevmem ama kar yağdığı zaman çok güzel oluyor.
          valla burda kış da pek olmuyor. İstanbulda kaldıgım zaman karla ve kışla iyi tanışmışdım. Manzara güzel oluyor fakat çekilmez yine de . Adanaya alıştık belkı de ondan öyle geliyordur bana.

Yorum

Opel, İnsignia için 235/45/R18 kış lastiği öneriyor.
            Ben Bridgestone 235/45/R18 blızzak LM25 M+S 98V kullanıyorum,biraz pahalı,ama memnun kalırsınız)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
              Ha birde Ömür hocam şunu söyliyeyim, Nokian ın çivili modellerinde normal yol şartlarında çivi çıkmadığı için ciddi bir ses olmuyor çiviler kar yada buzda dışarı çıkıyor. Tabiki normal lastik kadar sessiz de diyemeyiz.
              Çiviler karda buzda dışarı nasıl çıkıyor??
              2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mayday
                Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                Çiviler karda buzda dışarı nasıl çıkıyor??
                Bende anlamadım ?
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

arkadaşlar kışlık lastik almak istiyorum, petlas marka için 300 lira fiyat aldım, bu lastik markasıyla ilgili bi bilgisi olan varmıdır?
                  lastik ölçüleri 245/45/18...

Yorum

bu marka lastikle ilgili şikayetimvar.com'da çok şikayet var.Karar verirseniz iyi incelemek güvebilir bir yerden satın almak lazım

Yorum

Özlem hanım sizin öneriniz nedir Hasan'ın yazdığı ebatlar için bende düşünüyorum. Sitemize özel bişeyler olurmu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                        arkadaşlar kışlık lastik almak istiyorum, petlas marka için 300 lira fiyat aldım, bu lastik markasıyla ilgili bi bilgisi olan varmıdır?
                        Hasancım lastik konusunda özlem hanım yardımcı olur diye düşünüyorum
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

245/45/R18 Ebadı kış lastiği için uygun değil. Hele Petlas hiç uygun değil))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
                            bu marka lastikle ilgili şikayetimvar.com'da çok şikayet var.Karar verirseniz iyi incelemek güvebilir bir yerden satın almak lazım

güvenilir bi yer derken? benim lastikçim maslak sanayide, ismini burdan yazmak etik olmaz, özelden yazarım, orda michelin, kumho ve petlas var, başka tavsiyeniz ne olabilir, ama marka söylerken çalıştığınız yeri unutun lütfen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                              Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              Hasancım lastik konusunda özlem hanım yardımcı olur diye düşünüyorum

sağolsun yardımcı oluyor zaten kamil abi, senin bi tavsiyen olabilirmi?

Yorum

Arkadaşlar bu ebat için kumhonbun lastiğine 290 lira fiyat aldı team üyeleri için.Ancak ankarada tabii ki. Kumhonun en büyük avantajı yanakları ekstra güçlendirilmiş bu ebatta.......

Yorum

İşleniyor...
                                X