Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kıs lastik secimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: kıs lastik secimi

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
    Orjinal yazı sahibi: volkan
    her kar lastiğine çivi çakılmıyorki
    Sonradan çivi çakılarak değil de fabrikasyon olarak çivili üretilen lastikler de mevcut :

evet nokıanda hem öyle takılı gelende var benim nokıanda çivi yerleri hazır yanında çivilerde vardı orjınal çaktırmak istersen çaktırabiliyordun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ben yaklaşık 5 yıldır Goodyear kullanıyorum. En son aldığım kış lastiği de UG7. Balon yapmaya karşı değiştirme garantisi olduğu için tercih etmiştim. Performansından da çok memnun kaldığım için kullanmaya devam ediyorum.

Michelin'e göre daha sert yapısı olduğu için ömrünün daha uzun olduğunu gözlemledim. Ancak ısınana kadar Michelin'e göre performansı biraz daha düşük kalıyor.

Simetrik desenli olmasını tercih ediyorum. Bu da UG7 almamda önemli bir etken oldu.

Yorum

michelin alpin4 aldım 800 tl paspas hedıyelı
        yorum yapanlara tesekkur ederım nokın aklımda kalmadı degıl
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
          michelin alpin4 aldım 800 tl paspas hedıyelı
          yorum yapanlara tesekkur ederım nokın aklımda kalmadı degıl
          faruk mıçhelin alpin kullandım beğenmedim demiştim amasyaya kar çok yağmuyordur inşallah

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

her türlü kalınlıkta karda araba kullandım. kötü bir adettir ama karda araba kullanmayı çok severim ve hep arabamı çıkarırım. bu nedenleçok lastik denedim .kesinlikle kumho diyorum.şimdi 2 aracımda da kumho var ve kesinlikle mükemmel bir lastik. bu arada derinliğe ve buz oranına göre çivi de taktırabiliyorsunuz lastiğe....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              her türlü kalınlıkta karda araba kullandım. kötü bir adettir ama karda araba kullanmayı çok severim ve hep arabamı çıkarırım. bu nedenleçok lastik denedim .kesinlikle kumho diyorum.şimdi 2 aracımda da kumho var ve kesinlikle mükemmel bir lastik. bu arada derinliğe ve buz oranına göre çivi de taktırabiliyorsunuz lastiğe....
              Utku fiyatı nasıldı kumhoların?

Yorum

Muratcım sanırım michelinden bir 50 lira daha ucuzdu. Bir de bzizm ebatta ekstra güçlendiriliş yanak dizaynı vardı....Bana bu marakayı tanıan kişi michelin ana bayii. kendisinin elinde alpin varken bana daha ucuz olan ama daha fazla memnun kalacağımı söylediği bu lastiği vermişti. O gün bugün kumho kullanıyorum....

Yorum

nokıan kullansaydın kumhoyu övmezdin adamların işi bu kar lastiğinde profosyoneller yurt dışı içi okuduğum bütün dergilerin karşılaştırmalarında en ön de bu marka utkucum

Yorum

Bak sen İstanbullu dostuma çok kar gördüğü için memleketinde tecrübeli haha haha haha haha haha haha haha haha
                    Ya Volkanım kaç senedir ne kadar kar gördün ve kaçında arabanı çıkardın?????? Geçen sene ankarada evimin önünde otoparka arabamı sokabilmek için 60 cmlik karı temizlemek zorunda kaldım. Burda da kumho beni yolda bırakmadı. Aynı zamanda kartalkayada düzenlenen Audi sürüş eğitimine zincirsiz kumholarla çıktım. Bmw x5 ve mercedesler yolda duramazken.Ha şu konuda bilgi verebilirim bizim araçlar karda hiç iyi değil. Ön tekerleklere çok güç geliyor ve ne yaparsan yap yolda zor duruyor ama kumholar çok iyi.

Yorum

Bak sen İstanbullu dostuma çok kar gördüğü için memleketinde tecrübeli haha haha haha haha haha haha haha haha
                      Ya Volkanım kaç senedir ne kadar kar gördün ve kaçında arabanı çıkardın?????? Geçen sene ankarada evimin önünde otoparka arabamı sokabilmek için 60 cmlik karı temizlemek zorunda kaldım. Burda da kumho beni yolda bırakmadı. Aynı zamanda kartalkayada düzenlenen Audi sürüş eğitimine zincirsiz kumholarla çıktım. Bmw x5 ve mercedesler yolda duramazken.Ha şu konuda bilgi verebilirim bizim araçlar karda hiç iyi değil. Ön tekerleklere çok güç geliyor ve ne yaparsan yap yolda zor duruyor ama kumholar çok iyi.
                      görende seni erzincanda oturuyor zannedecek utku iş yerim istanbulun yüksek yerlerinden kurtköy tepeören tarafları formulanın üstü dağ 1995 yılından beri her marka kar lastiğini takıp gidip geldim o yolları istanbulun deniz seviyesinde 5 cm kar varsa orada55 cm olur memleketim adapazarı hendek oraya sizin ordan daha çok kar yağar devamlı kartepeye çıkarım kışın her türlü kar şartlarında kullandım her türlü lastiği, senin kumho lastik yapmasını yeni öğreniyor ama ne derler kargaya yavrusu şahan gelirmiş haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

Volkanım kopardın yine bei vallahi senle muhabbet dünyanın en güzel şeyi. Bir daha ki sefere 2 tane kumho 2 tane nokian alacağım sırf seni kırmamak için muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Volkanım kopardın yine bei vallahi senle muhabbet dünyanın en güzel şeyi. Bir daha ki sefere 2 tane kumho 2 tane nokian alacağım sırf seni kırmamak için muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                          eyvallah kardeş dene bir gün memnun kalırsın

Yorum

iyiki adanadayız kar derdimiz yok

Yorum

2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Kar olmadan kış çekilmez Ökkeş abi...Ben soğuğu hiç sevmem ama kar yağdığı zaman çok güzel oluyor.
                                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                                X