Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon titremesi ve degisim...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Direksiyon titremesi ve degisim...

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
    ya bu güne kadar gözüme hiç bir sorun takılmadı sanki siparişi verdikten sonra sorunlar gözüme gözüme girmeye başladı

2012 insignia'nın siparişi verildi bu gün yarın gelir inş. ama aklımdaki korkular fren balataları ve disklerdeki sorunlar, baskı balata sorunu idi birde buna alt tabla eklendi. tamam her araçta illaki bu sorunlar oluşacak diye birşey yok ama neden şimdi bunlar gözüme batmaya ve beni tedirgin etmeye başladı

inş 2012'serilerinde bir çalışma falan yapmışlardır ve bu sorunların hiç birini yaşamam diyerek kendimi avutayım bari...
    Arka fren balatası sorunu zaten MY11'de bile tamamen çözüldü.

Alt tabla da MY11 ile çözüldü diye düşünüyorum, zira aracımda titreme yok.

Baskı balata ise genel bir sorun mu, tek tük çıkan bir hata mı yoksa kullanıcı hatası mı bilemiyorum. Büyük ihtimalle tek tük çıkan bir üretim hatası.
    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
    '15 BMW 118i LCI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
      Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
      ya bu güne kadar gözüme hiç bir sorun takılmadı sanki siparişi verdikten sonra sorunlar gözüme gözüme girmeye başladı

2012 insignia'nın siparişi verildi bu gün yarın gelir inş. ama aklımdaki korkular fren balataları ve disklerdeki sorunlar, baskı balata sorunu idi birde buna alt tabla eklendi. tamam her araçta illaki bu sorunlar oluşacak diye birşey yok ama neden şimdi bunlar gözüme batmaya ve beni tedirgin etmeye başladı

inş 2012'serilerinde bir çalışma falan yapmışlardır ve bu sorunların hiç birini yaşamam diyerek kendimi avutayım bari...
      Arka fren balatası sorunu zaten MY11'de bile tamamen çözüldü.

Alt tabla da MY11 ile çözüldü diye düşünüyorum, zira aracımda titreme yok.

Baskı balata ise genel bir sorun mu, tek tük çıkan bir hata mı yoksa kullanıcı hatası mı bilemiyorum. Büyük ihtimalle tek tük çıkan bir üretim hatası.
      açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim. bilgim olmadıgı için rica etsem MY11 ne demek açıklarmısınız ?

Yorum

Model Year 2011, 2011 Model Yılı.
        '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
        '15 BMW 118i LCI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
          Model Year 2011, 2011 Model Yılı.
          tekrardan teşekkürler

Yorum

maalesef tabla sorunu ne 2011 ne de 2012 de çözülmüş değil, benim aracım 2012 model ve titreme sorunu nu yaşadım. Tabla burçları değişti.

Yorum

benım aracta da aynı sorun oldu. bugün servise götürdüm. ön alt salıncak burcu değişmiş. problem kalmadı. direksiyon şimdi hiç titremiyor.

Yorum

4 çeker araçlarda 4 tane mi burç başı değişecek...servise gidicem bu ayrıntıyı bilen varmı
                2016 insignia 1,6 dizel otomatik sport beyaz renk

Yorum

serdar
                  bey 12 nolu deyil 13 nolu parçadır tş

Yorum

Benim arabamda da titreme vardı Pazartesi gün garantiden salıncak burçlarını değiştirdim fakat çok hızlandırsam direksiyonda çok çok hafif titreme oluyor bu normal mi sizce?

Yorum

120-140km'de yaşanan sorun bizim aracımızda da vardı. Özellikle 140km'de kendini gösteriyordu. 2011 yılında Bursa Neskar'a ( Yeni yalova yolundaki ) sorunu ilettim ancak çözüm bulunmadı. 2012 yılında aynı servise tekrar durumu bildirdim, balans yapıldı ve sorun tespit edilemedi denildi... Daha sonra Opel Türkiye ve Bursa Neskar'ın diğer şubesi ( Nilüfer'deki ) Öner Bey'e mesaj attım ve hemen Öner Bey dönüş yaptı. Akabinde Opel Türkiye'den de aradılar ve aracı Öner Bey'in Müdürlüğü'nü yaptığım servise götüreceğimi söyledim. Çok kısa sürede aracın parçaları temin edildi, telefonla arandım ve aracımı servise bıraktım. Aracın ön burcları değişti ve şuan için sorun kalmadı. Aracın yol tutuşunda dahi bir değişiklik oldu, şuan için en ufak bir titreme dahi kalmadı. Buradan Öner Bey'in desteği içinde çok teşekkürler. Ayrıca bugüne kadar araçlar ilgili yaşanan ufak tefek sorunlar bile olsa Opel'in ilgi ve alakası çok iyi, umarım her servis bu şekilde olur; tabiki servis Müdürlerinin burada desteği çok önemli...

Bursa çevre yolunda 190-220km hızlarla dönüş yaptım, bir kez daha gerek yol tutuş, gerekse hızlanması insignia'ya olan aşkımı daha da tazeledi ))
                      Tabiki bunu yaşarken, bazı yeni model ve bizim rakimiz olduğunu sanan araç sahiplerini biraz üzdüm ))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                        120-140km'de yaşanan sorun bizim aracımızda da vardı. Özellikle 140km'de kendini gösteriyordu. 2011 yılında Bursa Neskar'a ( Yeni yalova yolundaki ) sorunu ilettim ancak çözüm bulunmadı. 2012 yılında aynı servise tekrar durumu bildirdim, balans yapıldı ve sorun tespit edilemedi denildi... Daha sonra Opel Türkiye ve Bursa Neskar'ın diğer şubesi ( Nilüfer'deki ) Öner Bey'e mesaj attım ve hemen Öner Bey dönüş yaptı. Akabinde Opel Türkiye'den de aradılar ve aracı Öner Bey'in Müdürlüğü'nü yaptığım servise götüreceğimi söyledim. Çok kısa sürede aracın parçaları temin edildi, telefonla arandım ve aracımı servise bıraktım. Aracın ön burcları değişti ve şuan için sorun kalmadı. Aracın yol tutuşunda dahi bir değişiklik oldu, şuan için en ufak bir titreme dahi kalmadı. Buradan Öner Bey'in desteği içinde çok teşekkürler. Ayrıca bugüne kadar araçlar ilgili yaşanan ufak tefek sorunlar bile olsa Opel'in ilgi ve alakası çok iyi, umarım her servis bu şekilde olur; tabiki servis Müdürlerinin burada desteği çok önemli...

Bursa çevre yolunda 190-220km hızlarla dönüş yaptım, bir kez daha gerek yol tutuş, gerekse hızlanması insignia'ya olan aşkımı daha da tazeledi ))
                        Tabiki bunu yaşarken, bazı yeni model ve bizim rakimiz olduğunu sanan araç sahiplerini biraz üzdüm ))

6100 km'de aracım şu an ve aynı problemi bende yaşıyorum. Fakat sürekli değil zaman zaman oluyor.. sizin probleminiz süreklilik arz ediyor muydu? zaman zaman mı olan bir problemdi?
                        2012/ 1.6T Cosmo + AFL + Flexride Şasi Sistemi

Yorum

Benim titremeden dolayı gitmediğim servis kalmadı.. Arabamı İstanbul'da Çiftkurtlara 3 kere götürdüm, hiçbirinde salıncak burcunda problem olabileceği söylenmedi. Her seferinde balans ayarı yapıldı hatta test sürüşünede çıktılar fakat ben sonuçtan hiç memnun kalmadım. En son burda tavsiye edilen rot-balanscıda balans yaptırdım. Genede ufakta bir titreme 120den sonra hissediliyor. Burdaki servisin bu konuyla ilgili bilgisi olmama ihtimali varmı? İstanbulda salıncak burcunu değiştiren arkadaşlar hangi servislerde değişim yaptılar paylaşabilirler mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe
                            Benim titremeden dolayı gitmediğim servis kalmadı.. Arabamı İstanbul'da Çiftkurtlara 3 kere götürdüm, hiçbirinde salıncak burcunda problem olabileceği söylenmedi. Her seferinde balans ayarı yapıldı hatta test sürüşünede çıktılar fakat ben sonuçtan hiç memnun kalmadım. En son burda tavsiye edilen rot-balanscıda balans yaptırdım. Genede ufakta bir titreme 120den sonra hissediliyor. Burdaki servisin bu konuyla ilgili bilgisi olmama ihtimali varmı? İstanbulda salıncak burcunu değiştiren arkadaşlar hangi servislerde değişim yaptılar paylaşabilirler mi?
                            Ben Odak Bayrampaşada değiştirttim,sonra da ismini buradan yazmayayım,Topkapıda bir rot-balasçım var orada ince bir balans ayarı ile sorunum kalmamıştı
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Malesef aynı problem benim araçtada var.Takip ettiğime göre bu çoğu insignia nın sorunu.1,2 gün içinde yıllık bakıma götürücem aracı ve tüm problemleri kendilerine ileticem.Yapılan işlemleri ve sorunların çözülüp çözülmediğini sizlerle paylaşıcam.

Yorum

ankara istanbul yolundaki opise aynı şikayetle bende gittim değiştirmişlerler ama servisten aldığım gün kar lastiği taktım o yüzden pek sağlıklı bi yorum yapamicam ama ben sorunu söylerken adam hemen teşhisi koydu ve yaptı
                                2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

İşleniyor...
                                X