Kutunun fotosu yok. Kutum evde. Fotoyu çekip atabilirim.
Ama tarifde edebilirim.
Kare bi kutu,kutu renkleri beyaz ve sarı.
Balastlarda Sarı,beyaz yazılar var. Orjinal alman malı.
Zenon ampullerin dış plastik koruyucuların kenarları mavi.
Philips tarafından 2 yıl garantili.
Kutunun fotosu yok. Kutum evde. Fotoyu çekip atabilirim.
Ama tarifde edebilirim.
Kare bi kutu,kutu renkleri beyaz ve sarı.
Balastlarda Sarı,beyaz yazılar var. Orjinal alman malı.
Zenon ampullerin dış plastik koruyucuların kenarları mavi.
Philips tarafından 2 yıl garantili.
teşekkür ederim.bende bi kaç güne bir karar vericem.size zahmet olmazsa kutunun fotoğrafını akşama daha doğrusu müsait olduğunuz bir vakit mail atarsanız sevinirim.ona göre araştırmamı yaparım.birde en iyi renk olarakta sanırım 6000k miş. sizinkide 6000k sanırım.ışık rengi gücü nasıl? tam beyaz mı? ayrıca ben gündüz farlarına arıza ışığı yakmayan t20 şişman ampul aldım. rengi beyaz güzel. uyum sıkıntısı çıkarmaz sanırım teknik olarak...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Akşama inşallah unutmadan çekerim fotoyu.
4300 k aslında aydınlatma bakımından lümen farkı açısından biraz daha iyi ancak.
6000 k duruş, görünüm, beyazlık bakımından oldukça tatminkar ve iyi.
Bi önceki aracımda da 3 yıl 6000 k kullandım. 6000 k tavisye ederim. Ankaraya gelirseniz ürün temini hakkında yardımcı da olurum.
Yanlız şu gündüz farı ampulu bana da lazım. Bu konuda daha detaylı bilgi istiyorum sizden. Işık derecesi ,beyazlık oranı, arıza ışığı durumu, görüntü... Ürün fiyatı , temin yeri... Varsa bi foto...
aslında ankaralıyım.görev yerim bura.su sıralar gelemem.ancak tatil zamanları geliyorum.
gündüz far olayında da,gündüz farına uyan ampul türkiye de yok.çok yeri aradım. internete baktım yok. led li olnalar var ama onlarda araya direnç falan koyuyorlar.aşırı ısınma oluyor.açıkcası cesaret edemedim. t20 şişman ampulu ebaydan aldım.ingiltereden geldi. ışık rengi beyaz.ampulun dışı mavi.gündüz aşırı bir şekilde kendini belli etmiyor ama gece güzel. xenonlarıda tamamlayacağını düşünüyorum.ben aldığım yerin linkini vereyim.inceleyin.
aslında ne çok sönük kalıyor.nede sarı ampul gibi kendini çok belli ediyor.zaten gün ışığını en iyi kıran sarı ışıktır.ledleri bir kenara koyarsak...en azından akşam üzeri ve gece güzel.birde dediğim gibi xenonu tamalar..
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
ürünün sekli bire bir söktüğüm gündüz ampulleriye aynı.içi yine çift flement.gücü ışıması aynı fakat gün ışığının şiddetinden dolayı sarı kadar etrafı kıramıyor.yoksa bire bir yapılmış bir ürün.
Bilgiler için teşekürler. Alsammı die kararsız kaldım. Nedeni de daha güçlü bi ışık beklentimin olması. Uzaktan bakıldığında sarı ampul gibi güçlü yanmasını istiyorum aslında. Led sisteminde arıza ışığı yakmadan düzenli bi sistem olsa onların gücü süper aslında. Çok bariz şekilde beyaz ve güzel yanıyor. Ama bilemiyorum.
sitede led takanlar oldu. sahibinden.com da ilan var. hatta adam etimesgutta yapıyor bu işi dirençli falan. yanılmıyorsam biri bu sitede 102 smd ledli takmıştı direçsiz ve arıza ışığı yanmadığını söylemişti.denemekte fayda var.açıkçası bende düşündüm ama garantisi bitmeden direnç olayına girmek istemedim.araba tutuşsa kullanıcı hatası derler.sahibinden.com daki ilanı da veriyorum.incele.adam balki temiz iş yapıyordur.sen ordasın takip edebilirsin..
Buradaki bahsettiğim ışık şiddeti bu şekilde oldukça güzel. Tam istediğim şekilde. İlan linki gayet benim beklentilerim doğrultusunda. Ancak direnç olayına sıcak bakmıyorum. Aşırı ısınma sonucu, Nolur, nolmaz, Plastik aksama değil. Motor aksama da uygulansa. yada boşta kalsa açıkcası ürkütücü. Arıza ışığı yakmayacak şekilde bu derece güzel yanan beyaz ampul bulsak tadından yenmez...
led kadar ışıtan ampul malesef yok.ama dediğim gibi 102 smd yi direnç olmadan takanlar oldu.hemde arıza ışığının yanmadığını belirttiler.yanılmıyorsam bu siteden biriydi.ilandaki 68 smdli. led sayısı arttıkça çekilen akımda artıyor bu mantığa göre.tabiki 102 smd li arıza ışığını yakmıyorsa.türkiyede olsa hemen alıp takıcam deneyeceğim ama yok işte..
Yorum