Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition'a Philips Zenon Kiti sorunu.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Edition'a Philips Zenon Kiti sorunu.

Selam arkadaşlar arkadaşıma ait dükkanda dün Philip 6000 K zenon kit taktık.
    Sonuç arıza ışığı yakmadı. Gayet uyumlu.

Ama sorun şu ki.
    Karanlıkta yada sensörün devreye girdiği yerde herşey gayet iyi.
    Uzunları yakabiliyorum. Sellektör vs. Herşey on numara..

Gündüz manuel yakmak istediğimde far yanmıyor.
    Ön sis yada arka sisin düğmesine bastığımda yakabiliyorum farları. Sanki onlarla bağlantılı gibi
    Ama bu seferde gündüz uzunları yakamıyorum. Sadece sellektör verebiliyor.

Kitte bi sorun yok. Ama sanırım versiyonu eski tip.
    Orjinal Philips ama kalın balast ( Sonradan ince balastları da çıkmış piyasaya )

Birde ampul renklerinde hafif uyumsuzluk mevcut. Biri daha beyaz. Birinde fulu pembemsilik var.
    Sanırım komple yeniden kit getirtecez.

Bu konuda bilgi ve deneyimleri olan varmı _?

Ynt: Edition'a Philips Zenon Kiti sorunu.

Teoride olmaması gerekiyor bağımsız olması gerekiyor alala

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sensörden kaynaklanıyor bana kalırsa.

Yorum

zenon kit montajiıyla ilgili bir son olabilir, ampul renklerinin farklı olması ampulün bozulduğu anlamına gelir değişim talep edin derim

Yorum

Aynı sistemden biz de kullanıyoruz ve böyle bir sıkıntımız yok diye biliyorum. Bu konuda, abim daha ayrıntılı olarak yardımcı olabilir belki.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Ampülün farklı yanmasının sebebi ampülle alakalı.Sensör ile alakalı bi sıkıntı olabilir,kitin beyin ile ilgili bi sıkıntı olabilir.Philips photon 6000 K mevcut.Benim kitin kutusu ince..Özlem hanım dediği gibi bencede değişim talep edin

Yorum

xenondan çıkmış yangın gördüm son 2 haftada 2 kere...
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                xenondan çıkmış yangın gördüm son 2 haftada 2 kere...
                Ahh be abi korkut sende şimdi bizi

Yorum

valla gördüğümü söyledim dikakt etmek lazım
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    valla gördüğümü söyledim dikakt etmek lazım
                    Allah korusun kardeşim ya.Bak şimdi nerden aklıma soktun

Yorum

sendede mi kit var? valla kardeş neden yandığını sorunun tam olarak nereden kaynaklandığını bilemem ama bildiğim sonradan takılmış angel farlı bir cıvıc ın yandığı far kısmından, bide bir araba daha görmüştümde şuan aklıma gelmiyor
                      F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar dün 2 saat sensörle uğraştık. Akşam sensör bölümüne projektör tuttuk. Yeni bi kit getirdik. Denedik vs...
                        Ampullerin renk farkı, kit değişince ortadan kalktı. Diğer olayda bizim araçların temel özelliğimiş. Bunu keşfettik. Normal ampullerle de denememizi yaptık. Gündüz farı olmasından kaynaklanan sistem özelliği buymuş.
                        Sorun halledildi yani. Şimdilik güzel güzel kullanıyorum.

Yorum

Xenon değil o Angel halkasından yanmıştır. O halka bazen çok uyduruk oluyor ve xenon ısısına dayanamayıp eriyor, ısı farı eritmişse o sıcaklıkla yanma yapmış olabilir.

Yorum

Arkadaşlar özellikle bu xenon far konusunda çok dikkatli olmanızı öneririm bende.ben 5 sene önce ozaman 206 hdi aracım vardı.ona enon far taktırdım ilk başlarda gerçekten sorun yoktu.herşey çok güzel aydınlatma falan hoşuma gitti.fakat daha sonra tam antalya dönüşü dağın başında saat gece 23:00 civarı araç bir anda istop etti motor lambası yandı.tabi ben ne olduğunu anlamadım.hemen yol yardımını aradım vel hasıl servise gitti yok akü değişecek dediler tamam dedik.aynı şey ertesi gün tekrar yola çıktım nerdeyse aynı noktada tekrar başıma geldi.hop tekrar servise ya dediler kablolar kayışa değmiş şase yapmış ii dedik.aynı gün tekrar aynı arıza anı dağın tepesinde toroslarda uf yeter dedim artık busefer servis ya mazot pompasındandır ıvır zıvır bir sürü şey saydı 4000 tl masraf çıkardılar.ben o sinirle kapatım kaputu vurudm marşa araç çalıştı fakat motor arızası hala yanıyor.aldım aracı yola çıktım o şekilde aynı tepede tekrar stop etti busefer aracın marşına vurdum korkmadan ama 1 dakika civarı marşa basılı tuttum araç çalıştı.ve bu sorunu araştırmaya başladım.aslında sorun bu sırf ışıklarım beyaz görünsün diye taktığım xenon kitten kaynaklı olduğunu anladım.bu xenon farlar ilk yanma anında patlama şeklinde yanıyor ve müthiş bir enerji çekiyor bu araç üzerindeki tesisata aşırı bir yük bindiriyor ve bu aşırı yük zamanla araç elektrik tesisatında kalıcı sorunlara yol açabiliyor.ve motor bu aşırı elektrik yükünden kaynaklı olası durumu bertaraf etmek için kendini korumaya alıyor ve tesisatını korumaya çalışıyor ve araç stop ediyor.bana bu çok mantıklı geldi ve xenonlarımı söktürüp arabamı sattım çünkü araçtan ne olursa olsun soğumuştum malesef ama bu sorun dizel araçlarda daha fazla nüks ediyormuş nedeni nedir okadar detaylı bilmiyorum.
                            umarım faydalı olur bu bilgiler.
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

yakın zamanda bende taktırmayı düşünüyorum.teknik destek kısmınada yazdım.sanırım photonun insigniaya ürettiği xenondan taktıracam.benim takıldığım konu ise bu ürünün bi normali bide digital olanı varmış.farkını pek anlamadım.ve aralarındada hatırı sayılır bi fiyat farkı var.normalini 320tl ye internette bulabiliyorken diğeri 450-500tl.servise gittim(yerim ısparta)hiç photon takmamışlar.başka marka takıyolarmış.adını unuttum s... li bişeydi.. o da sıkıntı çıkarıyormış. geç yanma arıza ışığı yakma gibi. sen al biz takarız dediler. ne yapacağım kararsızım.
                              ürün linklerini bi daha yazayım.ve taktıran arkadaşların yorumlarını BEKLİYORUM...

2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

İşleniyor...
                              X