Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sonradan sunroof yapılır mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sonradan sunroof yapılır mı?

sonra tavanı komple siyah kaplatalım dehşet dursun değil mi

Yorum

olmaz Faruk kardeşim olurda olmaz birincisi senin tavanın sunroff bölgesi kalın sac değil serviste yaptıracak olursan komple tavan sacın değişir buda boya derecelerinde farklılık yaratır tavan işlem görmüş olur,onu kestime ettirme işine girersen hiç bir zaman fabrikasyon kadar sağlıklı olmaz ilerde su alır vs.
      sen ya gidip sunroof lu alacan yada bu işe hiç girmeyen aklından bile gecirme derim...
      kaldı ki maliyeti çok yüksek olur kendi aracını istediğin fiyattan alta sat git sunrooflu arac al arada ki farkı sunroof a vereceğin maliyet karşılar o kadar yani...

Yorum

orjinale en yakın Webasto var, birçok şehirde bayilikleri de var. bende araştırmıştım ama cesaret etmek mesele zaman zaman orjinal sunroofların bile su aldığı oluyor ki sonradan yapılanda risk daha çok.
        InsigniaTEAM

Yorum

görsellik istiyorsan şöyle bişeyde yaptırabilirsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thehunturk

kesin çin işidir bu ihihi sonradan yapılan sunroff su akıtması yapabilir bende bi audi vardı aldıgım kişi sonradan yaptırmış sonrof u ne ugraştım bilemessin
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              Orjinal yazı sahibi: thehunturk

kesin çin işidir bu ihihi sonradan yapılan sunroff su akıtması yapabilir bende bi audi vardı aldıgım kişi sonradan yaptırmış sonrof u ne ugraştım bilemessin
              görsellik için bence olabilir

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...411215/detay/# Şu arabanın jantına görüp de, teknik gri değil bu ama, denir mi abi ya
                Plakası da var tabi
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bencede bu arabanın jantları yeter bizden biri bu arabayı alacak olur ve jantları takas etmek isterse buyursun
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                    bencede bu arabanın jantları yeter bizden biri bu arabayı alacak olur ve jantları takas etmek isterse buyursun

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...411215/detay/# Şu arabanın jantına görüp de, teknik gri değil bu ama, denir mi abi ya
                      Plakası da var tabi
                      +1
                      Ayrıca böyle bir araba alacaksan Beyaz alacaksın kardeşim..Plakası için bile alınır fiyatta uygun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Plakası da var tabi
                        +1

+1
                        Ayrıca böyle bir araba alacaksan Beyaz alacaksın kardeşim..Plakası için bile alınır fiyatta uygun..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

plakası gerçekten güzel ya, bende bayıldım, jantlar ayrı bir dünya orasına bende bittim, ben bu işin görselliğinde değilim, gerçekten tavanın açılmasını istiyorum, benim aracı değerinin altına satarsam bunu almaya çalışırsam ben batarım ya, 3. insignia olur ayrıca da bilmiyorum ya valla sunroof'a hastayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            plakası gerçekten güzel ya, bende bayıldım, jantlar ayrı bir dünya orasına bende bittim, ben bu işin görselliğinde değilim, gerçekten tavanın açılmasını istiyorum, benim aracı değerinin altına satarsam bunu almaya çalışırsam ben batarım ya, 3. insignia olur ayrıca da bilmiyorum ya valla sunroof'a hastayım
                            İzmir ekibimizin tek sunrooflusuda sen olursun tahminimce o gün 10 araba vardı hiç birinde sunroff yoktu yahu

Yorum

yok abi bozdum kafayı valla, bakalım villayı satarsak ikna etçem pederi, bu sefer lpg'de taktırmıcam ya, araç benzinde gürül gürül çalışsın beyaz alırsak siyah tavan kaplamasız olmaz ama benim gönlüm her zaman teknik griden yana bi de şu yeni mahongy galiba o da güzel de, onun için sıfır almak gerek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                                yok abi bozdum kafayı valla, bakalım villayı satarsak ikna etçem pederi, bu sefer lpg'de taktırmıcam ya, araç benzinde gürül gürül çalışsın beyaz alırsak siyah tavan kaplamasız olmaz ama benim gönlüm her zaman teknik griden yana bi de şu yeni mahongy galiba o da güzel de, onun için sıfır almak gerek
                                villa satılırsa olmuşken sıfır olur kardeşim dert ettiğin şeye bak

Yorum

İşleniyor...
                                X