olmaz Faruk kardeşim olurda olmaz birincisi senin tavanın sunroff bölgesi kalın sac değil serviste yaptıracak olursan komple tavan sacın değişir buda boya derecelerinde farklılık yaratır tavan işlem görmüş olur,onu kestime ettirme işine girersen hiç bir zaman fabrikasyon kadar sağlıklı olmaz ilerde su alır vs.
sen ya gidip sunroof lu alacan yada bu işe hiç girmeyen aklından bile gecirme derim...
kaldı ki maliyeti çok yüksek olur kendi aracını istediğin fiyattan alta sat git sunrooflu arac al arada ki farkı sunroof a vereceğin maliyet karşılar o kadar yani...
orjinale en yakın Webasto var, birçok şehirde bayilikleri de var. bende araştırmıştım ama cesaret etmek mesele zaman zaman orjinal sunroofların bile su aldığı oluyor ki sonradan yapılanda risk daha çok.
görsellik istiyorsan şöyle bişeyde yaptırabilirsin
kesin çin işidir bu ihihi sonradan yapılan sunroff su akıtması yapabilir bende bi audi vardı aldıgım kişi sonradan yaptırmış sonrof u ne ugraştım bilemessin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
görsellik istiyorsan şöyle bişeyde yaptırabilirsin
kesin çin işidir bu ihihi sonradan yapılan sunroff su akıtması yapabilir bende bi audi vardı aldıgım kişi sonradan yaptırmış sonrof u ne ugraştım bilemessin
plakası gerçekten güzel ya, bende bayıldım, jantlar ayrı bir dünya orasına bende bittim, ben bu işin görselliğinde değilim, gerçekten tavanın açılmasını istiyorum, benim aracı değerinin altına satarsam bunu almaya çalışırsam ben batarım ya, 3. insignia olur ayrıca da bilmiyorum ya valla sunroof'a hastayım
plakası gerçekten güzel ya, bende bayıldım, jantlar ayrı bir dünya orasına bende bittim, ben bu işin görselliğinde değilim, gerçekten tavanın açılmasını istiyorum, benim aracı değerinin altına satarsam bunu almaya çalışırsam ben batarım ya, 3. insignia olur ayrıca da bilmiyorum ya valla sunroof'a hastayım
İzmir ekibimizin tek sunrooflusuda sen olursun tahminimce o gün 10 araba vardı hiç birinde sunroff yoktu yahu
yok abi bozdum kafayı valla, bakalım villayı satarsak ikna etçem pederi, bu sefer lpg'de taktırmıcam ya, araç benzinde gürül gürül çalışsın beyaz alırsak siyah tavan kaplamasız olmaz ama benim gönlüm her zaman teknik griden yana bi de şu yeni mahongy galiba o da güzel de, onun için sıfır almak gerek
yok abi bozdum kafayı valla, bakalım villayı satarsak ikna etçem pederi, bu sefer lpg'de taktırmıcam ya, araç benzinde gürül gürül çalışsın beyaz alırsak siyah tavan kaplamasız olmaz ama benim gönlüm her zaman teknik griden yana bi de şu yeni mahongy galiba o da güzel de, onun için sıfır almak gerek
villa satılırsa olmuşken sıfır olur kardeşim dert ettiğin şeye bak
Yorum