Arkadaşlar 2 gündür düşük devirde seyir halindeyken gaza bastığımda tarif edemeyeceğim şekilde basınçlı hava sesi geliyor, ayağımı gazdan çekincede tarifimi mazur görün cooww diye bir ses geliyor. Bu iki günlük süre zarfındada aracımın çekişinde ciddi oranda bir düşüş yaşıyorum. Ayrıca danışmak istediğim bir konuda yine seyir halindeyken ani gaza yüklendiğimde motor devri yükseliyor fakat araç hızlanmıyor nedeni baskı balata olabilirmi? Okuduğunuz için teşekkürler,değerli yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Motordan gelen ses ve çekişin düşmesi
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Motordan gelen ses ve çekişin düşmesi
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23abi bir müddet sonra yakabilir, ama dediğin şekilde bir ses geliyor, ve araç çekişten düşüyor, hortum bi kere çıktı mı yalama oluyor, ya yapıştıracaklar ya da yeni hortum takılıyor, ben yapıştırttım, galiba biraz pahalı bir üründü
Yorum
-
bencede baskı balata olabilir murat yada nazarrrrrrrrrrr ihihi ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23evet aynen ayağını gazdan çekince geliyordu zaten, basarken bi sorun yok, blow off sesine benzer bi ses hafiften de değil mi abi
Yorum
Yorum