Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün ne ses vardı nede seda :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bugün ne ses vardı nede seda :)

Sabah aracımı çalıştırdığım zaman daha önceden taktırmış olduğum geri görüş kamerası için interface'den her zaman yaptığı sesleri yaptı içerden çıkırt çıkırt çıkırt diye sesler geliyor tam ünitenin altından sonra aracın ısınmasını beklerken kesiliyordu interface imde bir sorun olduğu aşikar yalnız ben o ses pek sorun teşkil etmediği için pek ğzerine düşmedim ,
    interface ve geri görüş kamerasını aldığım Özkan abiyide bu konu için rahatsız etmek istemedim açıkcası...
    Velhasıl bugün yine aynı sesi uzun uzun yaptı ve aracın hoparlorlerinden garip bir ses dıp dıp dıp diye vuran bir ses geliyordu kısa aralıklarla müzik çalarken en sonuncusu biraz daha şiddetli bir dıpla bereber sanki sistem kapatma sesi gibi geldikten sonra aracın bütün hoporlorleri devre dışı kalıyor sinyal sesi park sensörü sesi ana ünite açık olmasına rağmen müzik çalmaması vs.
    aracın kontağı çıkartıktan sonra normalde ana üniteyi çalıştırınca müzik dinlenebiliyordu artık ses gelmez oldu,aracı çalıştırdığım zaman yine müzik çalıyor sonra dıp dıp dıp aynı sürec başlıyor ve ses gidiyor ve stop edip çalıştırana kadar aynı şekilde devam ediyor...
    akşam üzeri 5 dakikalık kutsal kutup başı denememide gercekleştirmeme rağmen eve gidiş yolculuğumda pek sessiz sedasız oldu...
    Yarın servise götürecem bakalım ne sonuca varacaz..
    Başına bu tür bir olay gelen var mı onuda merak ettim...?

Ynt: Bugün ne ses vardı nede seda

Geçmiş olsun kardeşim. Çıkan seslerin interface'den geldiğine eminmisin? Ayrıca bu cihaz sadece görüntüyle alakalı bir cihaz ses sisteminde bir sıkıntı yaratabilirmi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      Geçmiş olsun kardeşim. Çıkan seslerin interface'den geldiğine eminmisin? Ayrıca bu cihaz sadece görüntüyle alakalı bir cihaz ses sisteminde bir sıkıntı yaratabilirmi?
      Her sabah rutin interface takıldıktan sonra çıkırt çıkırt çıkırt diye sesler gelir oldu araba soğukken her çalışmasında ama bugün sabah o sesle beraber tüm ses sistemi gitti anlamadım...

Yorum

Çok enteresan bendende o tarz sesler geliyor fakat ben interfacden geleceğini hiç düşünmemiştim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
          Çok enteresan bendende o tarz sesler geliyor fakat ben interfacden geleceğini hiç düşünmemiştim.
          Abi interface takıldıktan sonra gelmeye başladı net olarak çünkü interface söktük ses gitti sonra taktık devam etti ama bir mahsuru olmadı sabahları yaptığı ses harici yarın bakalım interface tarafına bakacaz can sıkıcı bir durum...

Yorum

İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz benimde canım sıkıldı şimdi...

Yorum

anladığımız bir konu değil inş sorun serviste çözülür geçmiş olsun..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Bilmediğim için soruyorum. Bunlarda resetleme düğmesi gibi bişey yok mu?

Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !

Yorum

Teoride interface ses sistemine sadece Aux üzerinden bağlantı kuruyor bıd bır sesi o kablo yapabilir ses sisteminin sessiz kalması çok nadirde olsa raslanabiliyor benim ilk opel servesine gitme sebebim aracı aldım herşey süper sabah araca bindim ne ses var ne görüntü ve opel servisi ile ilk buluşmamızı yaptık ve kutsal çözüm kutupbasşı ile 1-2 ay idare ettim ayda bir yapıyordu ve sonuçta garantiden değişmişti bizdeki ses sistemi sinyal sesinide kontrol ettiği için bazen acaba sinyal yanıyormu diye terettüde düşüyorsun sonuçta sessiz bir insignia hiç hoş olmuyor

bence bağlantıları bir kontrol ettir emre zaten ses sisteminde problem varsa test cihazları yakalıyor

Geçmiş olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tahmin ettiğim gibi bu sabah ses gelmişti,
                    interface den ses gitmiyor ama bir yüklemeden dolayı ilk kontakta ses yapıyor bu sabahta yaptı o sesi ben o sesi umarsamıyorum pek,
                    bu ses siteminin gitme olayı benim gözlemim ve tahminimce yağmurlu havalarda meydana geliyor bir şekilde sistemi etkiliyor gecen bayramda Amasraya giderken yolda yağmura yakalandım ve o zamanda hoporlorlerden catır catır sesler geliyordu kısa devre sesi gibi sonra ses gidiyordu,
                    bugun yağmur dindi güneş açtı ve hiç bir sorun yok sağ arka panzilotun içinde bagaj kısmında anfi var bu arada infinity ses sistemi mevcut benim arabada belirteyim onunlada alakalıolabilir oraları ilk fırsatta kontrol ettirecem...
                    bakalım muhtemelen bir sorun yok ama yoğun yağmurda böyle yapası garip...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      interface den ses gitmiyor ama bir yüklemeden dolayı ilk kontakta ses yapıyor bu sabahta yaptı o sesi ben o sesi umarsamıyorum pek,
                      bu ses siteminin gitme olayı benim gözlemim ve tahminimce yağmurlu havalarda meydana geliyor bir şekilde sistemi etkiliyor gecen bayramda Amasraya giderken yolda yağmura yakalandım ve o zamanda hoporlorlerden catır catır sesler geliyordu kısa devre sesi gibi sonra ses gidiyordu,
                      bugun yağmur dindi güneş açtı ve hiç bir sorun yok sağ arka panzilotun içinde bagaj kısmında anfi var bu arada infinity ses sistemi mevcut benim arabada belirteyim onunlada alakalıolabilir oraları ilk fırsatta kontrol ettirecem...
                      havadaki elektirik yükünden olur diyeceğim ama buna karşı bir tedbir alınmış olmalı cihazda ?
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        havadaki elektirik yükünden olur diyeceğim ama buna karşı bir tedbir alınmış olmalı cihazda ?
                        Ben anfiden şüpheleniyorum çünkü çok yoğun şimşekli havalarda yada araba suyun altında çok kaldığında oldu 2 kere komple tesisatı kontrol ettirecem bi yerde bi sıkıntı oluşmuş belli...

Yorum

Geçmiş olsun Emre, sorunun kısa sürede çözülür inşallah..

Yorum

Emre geçmiş olsun.Böyle sebebi bilinmeyen sorunlar can sıkıyor.Umarım en kısa zamanda halledersin.

Yorum

Emre,

Oncelikle gecmis olsun. interface'in ses sistemiyle alakasi olmamakla beraber, araci ilk calistirdigindaki gelen 2 citirti sesi interfacesin devre girmesindeki role sesidir. goruntunde gidip gelmeler olmuyor mu? eger oyle bir sorun varsa, interface'e monitorden giden coklu goruntu kablosunu kontrol ettirmende fayda var. fakat aracinin ses sistemiyle hic alakasi olmadigini belirtmek isterim.

Yorum

İşleniyor...
                              X