Arkadaşlar dün akşam arkadaşımla bi kapışalım dedik. 2. viteste 7.000 deviri geçirince vites atıcaktım. 1. vitesi öle attım sorun yoktu. 2. viteste araba bi boğuldu gaz kesti. Neden böyle yaptı :S varmı bilgisi olan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2. Viteste 7.000 devirden sonra gaz kesiyor.
Collapse
X
-
Ynt: 2. Viteste 7.000 devirden sonra gaz kesiyor.
Evet de, vites küçük ya, ondan demiştim. Peki ' 3 te nasıl baktınız mı?
Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !
Yorum
-
vites farketmez her viteste 7000 devirde gaz keser ki? normal bencede
kesiciye girmiş gibi ibre son devirde sürekli titriyormuydu yoksa devirde hissedilir bir düşüş mü oldu? belki TC yada ESP'nin etkisi olabilirInsigniaTEAM
Yorum
-
Ama 7.000 devirde bunu yapması şaşırttı beni 1 de bişe yok 2 de yaptı üçte bişe yok.
bu ilk defa başıma geliyor. ondan merak ettim. yok devir saati daha çıkıyordu birden kesti 5 bine düştü.Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GüneşAma 7.000 devirde bunu yapması şaşırttı beni 1 de bişe yok 2 de yaptı üçte bişe yok.
bu ilk defa başıma geliyor. ondan merak ettim. yok devir saati daha çıkıyordu birden kesti 5 bine düştü.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: GüneşAma 7.000 devirde bunu yapması şaşırttı beni 1 de bişe yok 2 de yaptı üçte bişe yok.
bu ilk defa başıma geliyor. ondan merak ettim. yok devir saati daha çıkıyordu birden kesti 5 bine düştü.Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GüneşOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: GüneşAma 7.000 devirde bunu yapması şaşırttı beni 1 de bişe yok 2 de yaptı üçte bişe yok.
bu ilk defa başıma geliyor. ondan merak ettim. yok devir saati daha çıkıyordu birden kesti 5 bine düştü.
Yorum
-
Belirlenmiş olan max devirde cut-off devreye girer, ECU ateşlemeyi ve enjeksiyonu keser.
Devir yine önceden belirlenmiş olan bir seviyeye düşünce (örneğin 5000 gibi) enjeksiyon ve ateşleme tekrar başlar.
Yani devir kesici 7000'de giriyorsa sizin 7000'de sabit tutup sürüşe devam etmeniz mümkün değildir.
Ayağınızla çok ince gaz ayarı yapmanız mümkün olup 6999'da tutabilseydiniz belki olurdu
Bence bir sorun yok ama içinizin rahat etmesi için servise danışabilirsiniz elbet...
Yorum
Yorum