Duyuru

Collapse
No announcement yet.

klima problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: klima problemi

hıııııı ilginç bende böyle bi sorun yok ama yine bi dikkat edeyim bakım sana bişey diyeyimmi benimkisi bazen 22 dereceye ayarlıyorum anlık yakıt degerim değişmiyor bile dizel olmasından dolayı heralde
    ihihi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hasan bugün klimayı her şekilde denedim. Her iki tarafı da HI'a aldım 25 26 27 her derceyi denedim hiç bir şekilde klima kapalı iken benzin sarfiyatında artış olmuyor. Bu senin araca özgü bir durum herhalde Sana servis yolu gözüktü galiba...
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Orjinal yazı sahibi: Yakup
        Klima sistemi info tuşuna basınca pozisyonu (açık-kapalı) belirtecektir. Ayrıca kumanda panelinde AC butonu üzerinde turuncu led yanmadıktan sonra devreye girmez diye biliyorum :s

bende öle biliyorum, üzerinde buz simgesi olan tuşa basınca turuncu ışığı sönüyor fakat klima hala çalışmakta....
        hasan buz simgesi olan tuşabastığında ışık sönünce ekranda klima kontrolü kapalı yazıyor mu?
        bir de bunun araç ayarlarını yaptığımız menüde bi zımbırtısı vardı
        ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
        ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Bunu bir sorun olarak algılama. Dediklerin doğru kışın klima siteminden ısınmıyoruz, ve auto tuşuna basınca klimada çalışıyor. Ama sen klima tuşuna basarak kapat, ve ayarlardan bir şeyler dene. Ayrıca camların buğu yaparsa da klimayı kullanabilirsin, ya da camı açarsın. birde tüm arkadaşlara kullanma kılavuzu tavsiyesi, (aynı zamanda sanayi ustalarının da tavsiyesi) kışın en az ayda bir kere v en az 2-3 dakika klimayı çalıştırın.
          1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
            Hasan bugün klimayı her şekilde denedim. Her iki tarafı da HI'a aldım 25 26 27 her derceyi denedim hiç bir şekilde klima kapalı iken benzin sarfiyatında artış olmuyor. Bu senin araca özgü bir durum herhalde Sana servis yolu gözüktü galiba...

ilgin için teşekkür ederim, sanırım sadece bana özgü değil, yazılım farkı olsa gerek....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
              Orjinal yazı sahibi: Yakup
              Klima sistemi info tuşuna basınca pozisyonu (açık-kapalı) belirtecektir. Ayrıca kumanda panelinde AC butonu üzerinde turuncu led yanmadıktan sonra devreye girmez diye biliyorum :s

bende öle biliyorum, üzerinde buz simgesi olan tuşa basınca turuncu ışığı sönüyor fakat klima hala çalışmakta....
              hasan buz simgesi olan tuşabastığında ışık sönünce ekranda klima kontrolü kapalı yazıyor mu?
              bir de bunun araç ayarlarını yaptığımız menüde bi zımbırtısı vardı

klima tuşunu kapatınvc herhangibir uyarı vermiyor, zaten böyle bi uyarı vermiyor diye biliyorum, ama menüde otomatik klima kontrolü diye bişi var, onu kapadım ama sonuç değişmedi....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
                Bunu bir sorun olarak algılama. Dediklerin doğru kışın klima siteminden ısınmıyoruz, ve auto tuşuna basınca klimada çalışıyor. Ama sen klima tuşuna basarak kapat, ve ayarlardan bir şeyler dene. Ayrıca camların buğu yaparsa da klimayı kullanabilirsin, ya da camı açarsın. birde tüm arkadaşlara kullanma kılavuzu tavsiyesi, (aynı zamanda sanayi ustalarının da tavsiyesi) kışın en az ayda bir kere v en az 23 dakika klimayı çalıştırın.

denemediğim bişi kalmadı maalesef, birazda sinir oldum, inada bindi iş, çalışmaması gerekiyor....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpercan
                  Benimki de klima ışığı kapalıyken bile klima devreye giriyor ve uzun süredir deli ediyor bu durum.
                  Tüm sıcaklık değerlerini denedim hepsinde klima kontrolü kapalı yazmasına rağmen klima devreye girdi.
                  Auto ya bastığında klimanın direk devreye girmesi de ayrı bir sıkıntı.
                  diğer bazı markalarda kullanma klavuzunda bunun nasıl iptal edilebileceği yazıyor ancak insignianın kullanım klavuzunda bu seçeneğe rastlamadım.
                  Çözümünü bulan lütfen paylaşsın lakin yakıt tüketimini geçtim klima bizim aracın performansını emiyor.

anlattığınız her şey benim aracımdada aynı, aynı üretilmişler sanırım 2010 agustos teslim aldım....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpercan
                    Benimki de klima ışığı kapalıyken bile klima devreye giriyor ve uzun süredir deli ediyor bu durum.
                    Tüm sıcaklık değerlerini denedim hepsinde klima kontrolü kapalı yazmasına rağmen klima devreye girdi.
                    Auto ya bastığında klimanın direk devreye girmesi de ayrı bir sıkıntı.
                    diğer bazı markalarda kullanma klavuzunda bunun nasıl iptal edilebileceği yazıyor ancak insignianın kullanım klavuzunda bu seçeneğe rastlamadım.
                    Çözümünü bulan lütfen paylaşsın lakin yakıt tüketimini geçtim klima bizim aracın performansını emiyor.

anlattığınız her şey benim aracımdada aynı, aynı üretilmişler sanırım 2010 agustos teslim aldım....
                    Hasan benim araba da 2010 eylül çıkışlı ama ayna yüzünden programda güncelleme yapılmıştı. Dediğin gibi yazılımdan kaynaklanan bir şey olabilir...
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

yok abi aynı şey oluyor bende de benim de dikkatimi çekti, klimayı kapatıyorum mesela ön cam buğu giderici çalışıyor diyelim, klima tuşuda açılıyor ona basınca, sonra ben onu kapatıyorum, arabayı istop edip tekrar çalıştırdığımda şayet havalandırmayı kapatmamışsam, çalışırken klima tuşu ile birlikte çalışıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        yok abi aynı şey oluyor bende de benim de dikkatimi çekti, klimayı kapatıyorum mesela ön cam buğu giderici çalışıyor diyelim, klima tuşuda açılıyor ona basınca, sonra ben onu kapatıyorum, arabayı istop edip tekrar çalıştırdığımda şayet havalandırmayı kapatmamışsam, çalışırken klima tuşu ile birlikte çalışıyor
                        Senin aracın durumu klima ayarlarından kaynaklanıyor

Yorum

Hasan abi bugün birçok kez denedim dururken giderken vs. benim aracın anlık tüketim değeri artmıyor.Eğer klima tuşuna basarsam artıyor ve ekranda "klima kontrol açık(tam hatırlamasam da buna benzerdi)" bir uyarı geliyor.Tam tersini "kapalı" diyor ve yakıt tüketimi azalıyor.Bugün yaklaşık 35-40 km "Hi ve 1.seviyede" motor ısısı ile ısındım ne camlarda buhar oldu ne de ben üşüdüm.Sen servise göster abi normal bir durum değil
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                            Hasan abi bugün birçok kez denedim dururken giderken vs. benim aracın anlık tüketim değeri artmıyor.Eğer klima tuşuna basarsam artıyor ve ekranda "klima kontrol açık(tam hatırlamasam da buna benzerdi)" bir uyarı geliyor.Tam tersini "kapalı" diyor ve yakıt tüketimi azalıyor.Bugün yaklaşık 35-40 km "Hi ve 1.seviyede" motor ısısı ile ısındım ne camlarda buhar oldu ne de ben üşüdüm.Sen servise göster abi normal bir durum değil
                            ilgin ve denemen için teşekkür ederim, bende klimayı açınca yada kapatınca herhangibir uyarı vermiyor, bu haftaiçi bi servise uğrucam zaten, yazında bu sorun vardı aslında, derece lo seviyesinde iken klima kapatıyordum ama arada klima devreye girerek yine soğuk hava veriyordu....

Yorum

Benimkinde ekranda klima kontrolü kapalı dediği halde klima devreye giriyor.

2011 Temmuz benim aracım

Yorum

Benim de 2011 temmuz.Servise göstermenizde fayda var kış aylarına yaklaşıyoruz boş yere benzin harcamayın üstelik bu kadar pahalıyken...
                                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                                X