Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Snowtech Titreşimsiz Kauçuk Kar Zinciri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Snowtech Titreşimsiz Kauçuk Kar Zinciri

Snowtech titreşimsiz kauçuk kar zincirinin daha öncede konusu geçmişti.
    Forumdan mturgut abimiz geçen hafta epey karlı ve dağlık bir bölgede [sm=evillol.gif] 20-25 km zincirin testini yapmış ve çok memnun kalmış...
    Kendisinden bu bilgiyi aldıktan sonra bende bir adet sipariş ettim. Memnun kalmazsam parasını ondan alacağım . [sm=evillol.gif]

Tedbirli olmak ve el pratikliği kazanmak adına zinciri monte ettik.

Montajı klasik zincir montajı gibi ancak, takmatikler kadar kolay takılmıyor, zincirin üzerinde lastiği hareket ettirmek gerekmekte. ( Serme zincirler gibi.)

Kutunun içerisinden 2 takım germe lastiği çıkıyor. Bunlardan birisinin çapı geniş ancak daha ince ve yumuşak . ( İlk etapta zincirin kenarlarını kolayca toplamak için) . Diğeri çapı biraz daha dar ancak daha kalın ve sert. Çapı geniş ile kenarları toparladıktan sonra. Çapı dar ve sıkı sıkı olan lastiği kutu içerisinden çıkan germe aparatı ile takıyorsunuz. İki lastik birbirini yedeklemiş oluyor.

Kutusu bagajda epey yer kaplıyor.

Lastikçi arkadaş ve ben çok beğendim. Fotoğrafları görmeniz için yükledim...

[img width=800 height=600]http://img532.imageshack.us/img532/1231/photo0095.jpg[/img]

[img width=800 height=600]http://img18.imageshack.us/img18/6654/photo0094x.jpg[/img]

[img width=800 height=600]http://img522.imageshack.us/img522/9282/photo0091a.jpg[/img]

[img width=800 height=600]http://img141.imageshack.us/img141/5964/photo0092.jpg[/img]

[img width=600 height=800]http://img704.imageshack.us/img704/792/photo0093u.jpg[/img]

[img width=800 height=600]http://img16.imageshack.us/img16/4324/photo0096w.jpg[/img]

[img width=800 height=600]http://img16.imageshack.us/img16/7818/photo0097e.jpg[/img]
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Snowtech Titreşimsiz Kauçuk Kar Zinciri

abi sen 18" jantlardan dolayı kurtarmışsın ama yinede üst taraflarda kancalar biraz jant üzerine gelmiş, zamanla çizmez inşallah. hayırlı olsun, yeterli performans sağlar umarım.
    InsigniaTEAM

Yorum

hayırlı olsun, kaça mal oldu??? ayrıca buzda tutunma oranı klasik zincire göre nasıl???

Yorum

bendede aynısı var 5 senedir kullanıyorum çok memnunum. geçen hafta istanbul karlıydı taktım yine en güzel özelliği karsız zemindede gidebilmek. ama resimlerde lastiğe göre biraz küçük olduğunu gördüm. kancaların jantın üzerine doğru biraz gelmesi lazım en azından jantla lastik arasındaki çizginin üstünde olmalı. bu şekilde karsız zeminde virajlara yavaş girin

Yorum

Henüz deneme fırsatı olmadı.
          245/45/18 lastiğe göre . KDV Dahil 232 TL

@screech: Firmanın tavsiye ettiği ölçüyü aldım 245/45/18 lastik için E3M...
          Ancak gergi lastik tipi ve türü değişmiş. Eskisine göre farklı olabilir.

Orjinal yazı sahibi: alperen77
          hayırlı olsun, kaça mal oldu??? ayrıca buzda tutunma oranı klasik zincire göre nasıl???

Yorum

konuyu qüncellemek istedim

önümüz kış ve ilerleyen haftalarda havalar hep bu aralar olduğu qibi olmayacak şimdiden tedbirimizi alalım istedim. böyle bir kauçuk zincire sahip olmak lazım bence, normal zincir malum araca zarar verir qerek titreşimle qerek sarsıntıyla vs. ama bu ürün kuru zeminde de kullanılabiliyormuş ve yapısı qereği normal zincirden daha konforlu..

bu ürüne Mehmet abiden başka sahip olanlar veya kullananlar var mı acaba? kullanan veya ürünü yeni qören, ve ürün hakkında bilqisi olan değerli büyüklerimizden, arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyiz?

Sayqılarımla.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Adana'dayız içimiz rahat
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

@efemuratt : Evet bende mevcut. Ancak memlekete kar yağmadığı için deneme fırsatım olmadı. Zaten kışın tedbiren taşıyorum.
                Ancak forumda Murat Abi (mturgut) daha önce uludağda test yapmıştı ve gayet memnun kalmıştı. Fakat takma ve sökmenin zorluğundan bahsetmişti.
                Alınca biraz pratik yapmak lazım.

Yorum

Ya Allah kahretsin burnumdan getirdi bugün benim bu palet ya. klıpslerı tak dıyor klıpsler bırbırıne ulasmıyor bıle nasıl takacaz dıye kagıda bakıyorsun baska bır urunun kurulumu var. 3 saatlık ugras sonunda 1 km tepeyı aşabıldım lastıklerı yaktım sanırım. sinirimi bozdu attım yolun kenarına paletlerı sonra belkı bır hinliği vardır dıye aldım gerıye.

sinir etti beni.

Bu arada karlı tepede 2 de az gaz vererek cıkmıyor araba fakat 2 de gaza yuklenınce zınk dıye cıkıyor aklınızda bulunsun. TC kapalı olacak ama mutlaka.
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

spike spider alıp kullanan varmı acaba . çok pratik kullanımı. keşke ondan alsaymısım ya. 300 euro fıyatı var gercı o kazık bıraz ama takma cıkarma konforu guzel
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Yorum

opel servislerinden temin edebiliyor muyuz?? acil yardım
                        Opel Insignia 1.6 115 HP Cosmo Safir Siyah

Yorum

serviste yoktu. en azından konyada. ben koçtaştan aldım. praktikerdede vardı

Yorum

Konuyu hortlattım ama tam zamanı şu sıra..

Arkadaşlar, bu üründen satın alan, kullanan arkadaşlardan yokuşta karlı zeminde kış lastiğine rağmen çıkamadığımız anlarda kurtarma etkisi yapar diyebilir miyiz?
                            Nette satışı sadece kendi mağazasında görünüyor, gündüz arıycam tel. ile ama öncesinde burdan bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkürler..
                            @Murat
                            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Topuk yaylası etkinliğine Ankaradan katılan Özmen kardeşimiz resimdeki ürünü kullanmıştı takılıp sökülmesi kolay ve işe yarayan bir ürün gibi gözükmekte idi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X