Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Snowtech Titreşimsiz Kauçuk Kar Zinciri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Snowtech Titreşimsiz Kauçuk Kar Zinciri

Ama yolda bolca bu turuncu lastiklerden gördüm. Özmen beyin aracından mı yoksa başka araçtan mı kopmuştu bilmiyorum.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Evet o turuncular buyuk ihtimal benimdicok fazla işe yarıyor diyemem ama günü kurtardıcol cabuk kopuyor vecol rahatsız edicii birsey araba zıplaya zıplaya gidiyor resmen patinaj cekince anında kopuyor ama onlar olmadan tesislerede ulasmam imkansızdı kullan atlık birsey fiyatıda makul zaten onemsemiyorsun
      2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Snowtech firmasını aradım, 245*45*18 lik 2 adet takım olarak fiyat 475 TL sipariş ettim, bugün gönderiyoruz dediler, adres tel. bilgilerimi felan verdim.
        Bir an önce gelseler de deneme yapsam diyorum artık Trabzon'da 5 gündür kar yağışı felç etti hayatı.
        Fakat ne olursa olsun, Nokian lastikler 4.yılına rağmen hakkını veriyor, evet çıkamadığım yerler oldu ancak zincirlik yerlerdi zaten, çoğu aracın takılıp kaldığı yerleri de geçtim.
        Bu kauçuk zincirlerle de sanırım yokuşta kalmayız artık..2 yıl da garanti veriyor firma..firmadan görüştüğüm Mustafa bey kuru asfaltta 60km.yi geçmeyin yeter dedi.
        Kar gitmeden gelirlerse takıp sonuçları inşallah paylaşırım..
        Fikir ve tecrübe paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
        X