Merhabalar. Biraz önce arabayı temizlerken hadi bagajada bır el atayım dedım ve bagaj havuzunu bır kaldırdımkı ıslanmıs alttakı halı onu kaldırdım yedek tekerın orada bayagı su bırıkmıs ve nemlı nemlı olmus. Arabaya bir yerden su giriyor sanırım bagaj halısı cok agırlasmıs su ceke ceke sımdı kurumaya bıraktım bırde nemden küf olusmus. tampon sokulurken veya gerı gorus kamerası takılırken fıtıller yerındenmı oynadı dedım Başına böyle birsey gelen oldumu anlıyamadım nıye oldu acaba dknow
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bagajı su basma problemi
Collapse
X
-
Ynt: Bagajı su basma problemi
Orjinal yazı sahibi: iatrosMerhabalar. Biraz önce arabayı temizlerken hadi bagajada bır el atayım dedım ve bagaj havuzunu bır kaldırdımkı ıslanmıs alttakı halı onu kaldırdım yedek tekerın orada bayagı su bırıkmıs ve nemlı nemlı olmus. Arabaya bir yerden su giriyor sanırım bagaj halısı cok agırlasmıs su ceke ceke sımdı kurumaya bıraktım bırde nemden küf olusmus. tampon sokulurken veya gerı gorus kamerası takılırken fıtıller yerındenmı oynadı dedım Başına böyle birsey gelen oldumu anlıyamadım nıye oldu acaba dknow
geçmiş olsun ömür hocam, fitilleri, lastikleri bi kontrol et, özellikle arka camın bitiş yerindeki lastiklerde delik filan olabilir....
-
ömür kardeşim sakınan göze comak girermiş sen araba konusunda hassassın ya ondan olmuştur şaka biyana kesim fitillerdendir bagajın etrafındaki fitilleri bi gözden geçir derimHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Eyvallah sagolun dediğin gibi Bulent abi bu araba beni manyak etti fitillerde sert fakat tamponun ortasında bagaj kilidinin oludugu yerde fitille tampon arası bir boşluk var oraya su döktüm oradan girmedi. Sag stop hafif oynuyor acaba ordan girmiş olabilirmi bağlantı direk varmidir döşemesini açıp sokemedimde2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Ömür benim araç st.olduğu için tam bilemiyorum.Acaba aracın alt kısmında,stepnenin altında su tahliyesi için bir kapak falan varmı? Daha önce sahibi olduğum bir araçta böyle bir problem yaşamıştım.Tahliye kapağı düşmütü ve alttan içeri su alıyordu..Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosEyvallah sagolun dediğin gibi Bulent abi bu araba beni manyak etti fitillerde sert fakat tamponun ortasında bagaj kilidinin oludugu yerde fitille tampon arası bir boşluk var oraya su döktüm oradan girmedi. Sag stop hafif oynuyor acaba ordan girmiş olabilirmi bağlantı direk varmidir döşemesini açıp sokemedimde
ömür şimdi benim aracın tanına gidip inceledim biraz, arka cam ve tavan akan sular direk arka stopların üzerine geliyor iç taraftan, stopun altına giriyor, bizim göremediğimiz yere, acaba ordan girme şansı varmı bilemiyorum, yanlarda ıslanma varmı? bu file olan bölgeden bahsediyorum, bide cosmo antenini hiç söktürdünmü? o gevşek ise tavanda su girebilir, arka camdan aşağı süzülüp bagaja damlayabilir, aklıma gelen diğer farklı bişi ise, günler önce bagajda taşıdığın su gibi sıvı bişeyin önce havuzun üzerine dökülmesi, frenlemeyle havuzu aşıp bagaj panzotuna geçmesi ve havuzdan dolayı bunu farkedemeyeşin....
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: iatrosEyvallah sagolun dediğin gibi Bulent abi bu araba beni manyak etti fitillerde sert fakat tamponun ortasında bagaj kilidinin oludugu yerde fitille tampon arası bir boşluk var oraya su döktüm oradan girmedi. Sag stop hafif oynuyor acaba ordan girmiş olabilirmi bağlantı direk varmidir döşemesini açıp sokemedimde
ömür şimdi benim aracın tanına gidip inceledim biraz, arka cam ve tavan akan sular direk arka stopların üzerine geliyor iç taraftan, stopun altına giriyor, bizim göremediğimiz yere, acaba ordan girme şansı varmı bilemiyorum, yanlarda ıslanma varmı? bu file olan bölgeden bahsediyorum, bide cosmo antenini hiç söktürdünmü? o gevşek ise tavanda su girebilir, arka camdan aşağı süzülüp bagaja damlayabilir, aklıma gelen diğer farklı bişi ise, günler önce bagajda taşıdığın su gibi sıvı bişeyin önce havuzun üzerine dökülmesi, frenlemeyle havuzu aşıp bagaj panzotuna geçmesi ve havuzdan dolayı bunu farkedemeyeşin....
Orjinal yazı sahibi: mustafabenim başıma geldi .hemde iki kere .çamurlukların orda havalandırma var ya ordan yada tamponun altında bir kapak var o sızdırıyor. serviste hallettiler artık sorun yok2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: iatrosEyvallah sagolun dediğin gibi Bulent abi bu araba beni manyak etti fitillerde sert fakat tamponun ortasında bagaj kilidinin oludugu yerde fitille tampon arası bir boşluk var oraya su döktüm oradan girmedi. Sag stop hafif oynuyor acaba ordan girmiş olabilirmi bağlantı direk varmidir döşemesini açıp sokemedimde
Orjinal yazı sahibi: mustafabenim başıma geldi .hemde iki kere .çamurlukların orda havalandırma var ya ordan yada tamponun altında bir kapak var o sızdırıyor. serviste hallettiler artık sorun yok
Yorum
Yorum