Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt Tüketimi Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yakıt Tüketimi Hakkında

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    korumaya alıyor derken ÇAğrı?
    daha öncede yazmıştımda, servise bir araç geldi, turboyu korumaya almış devredışı bırakmış vs.
    kullanım tarzının çok sakin, düşük devirde vites değiştirerek olduğunu söyledi aracın sahibi.
    servis müdürü aracı aldı çevreyolunda gazladı geldi hiçbirşey kalmadı ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

750km'lik yolda 90-120km/sa arası değişken hızlarda 6,7lt/100km yaktım 1.4T 140hp ile. Bir 4 dk kadar sabırsızlığa yenildim ve gazladım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
        750km'lik yolda 90-120km/sa arası değişken hızlarda 6,7lt/100km yaktım 1.4T 140hp ile. Bir 4 dk kadar sabırsızlığa yenildim ve gazladım
        İnternetten bir bilgi...Yeni motor seçeneği--Haber 20-Ekim 2010

The 1.4-liter Ecotec Turbo engine found on the new Astra Sports Tourer will benefit from a new version able to develop 120 horsepower able of a consumption of 5.9 l/100 km.
        2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Destiny
          Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
          İnternetten bir bilgi...Yeni motor seçeneği--Haber 20-Ekim 2010

The 1.4-liter Ecotec Turbo engine found on the new Astra Sports Tourer will benefit from a new version able to develop 120 horsepower able of a consumption of 5.9 l/100 km.
          GM tarafından verilen benzin tüketim değerlerinin gözlemlediğim kadarıyla 1.2 veya 1.3 ile çarpılarak yorumlanması daha doğru ama 120hp'lik bir version geliştirmeleri güzel

Yorum

Güncel tüketim Ankara Konya arası 110 120 hızın altına dusulmedi Araçta giderken 2 kişi gelirken 4 kişi hız sabitleme açılmadan 500 km yolda ortalamam 6.5 litre hız sabitleme kullanılsa 6 ya kadar düşerdi diye tahmin ediyorum. Diğer denememde ise 17 km köy yolunda ort 7.9 vites olarak sürekli 2 ila 4. vites kullanıldı hizim 60 i geçmez. Ayni yolda abimin 1.2 tsi 105 beygirlik leon 6.9 yaktı. Bence bizim insignialar az bile yakıyor tsi motora biraz yuklendimi tüketimi coşuyor az falan yaktığı yok.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün Antalya ankara arası seyahat yaptım. Aracım lpg li. Yalnız daha önceden de tespit ediyordum ancak Aracım lpgli olmasına rağmen yaklaşık 50 TL gibi de benzin yaktı. Böyle birşey nasıl olabilir fikri olan var mı

Yorum

Dün istanbul çanakkale ve geri dönüş toplam 750 km, 4 kişi, klima full açık, hız 90 110 arası, ortalama 6.3
                2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Son 14.000 kilometredir şehir içi - dışı ortalama yakıt 8.6-8.9 arası gidip geldi, şu an 8.8 gösteriyor. Bu arada sürücü1 ve sürücü2 1/10.000 kilometrede sıfırlıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                    Dün istanbul çanakkale ve geri dönüş toplam 750 km, 4 kişi, klima full açık, hız 90 110 arası, ortalama 6.3
                    Bence harika bir değer

Yorum

1.5 65 beygir dizel clio nun yakalayabileceği en iyi değer 4 lt bu yolda, tabi yol biterse Bu cüsseye, bu konfora, bu keyfe ,bu yakıt dediğiniz gibi gayet makul.
                      2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Arkadaşlar,kocaeli'nde ikamet ediyorum bizzat şahit olduğum mevzuyu dile getirmek isterim açıklayıcı olması babında
                        2.0 dizel otomatik aracımı hatay'dan satın aldım,aldığımda depoda tahminen 10 yada 15 liralık yakıt vardı,250 tl lik yakıt aldım deponun %90 - 95 i doldu full de diyebiliriz.hatay-izmit arası 1244 km sürdü deponun ışığı izmit gişelerde yandı yandıktan sonra ki gidebilecek km yi hesaba katarsak basit bir hesaplama ile 250/1300 desek 0.19krş yaktı diyebiliriz
                        yani bir depo ile 1300 km (+,- 100) yol kattetim. tmr

Yorum

İşleniyor...
                        X