Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt Tüketimi Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yakıt Tüketimi Hakkında

9.9 çok yüksek değil mi? cruise da o kadar yakmaması gerek. benim araba 700 km. daha. ona rağmen 7-8 yakıyor maksimum 90-100 km. sabit hızla.
    Renault!!!

Yorum

rekor derken yol bilgisayarında gördüğüm en küçük değer yani az yakması için bir deneme yapmadık babama da anlatamıyorum yavas gidince az yakcağını solu kapatıp gidiyor adam
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bırak gitsin adam. insanda peygamber sabrı olması gerek zaten yavaş gitmek için. o gün çok acil bakırköye gitmem gerekti. malesef bir civic e çok fevri davrandım e6 da. gelirken ve geçerken gördü beni sadece
        Renault!!!

Yorum

Benim şehiriçi 11,5-12,5. Hız ortalaması 30-35. şehir Aksaray.
          1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

walla beyler benim araç 115hplikten egsoz yaptırdım oran 10.5lt hiç basmıyorum ama bu orandan aşağı nuh diyo peygamber demiyor.
            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

benimkide basınca 11 basmayınca 8.7 inanmayan varsa buyursun gezelim

Yorum

Vedat abi, yorumları görüyorsun, bence 1 yıllık benzine vereceğin parayı peşin vererek arabayı 180'likle değiştir derim ihihi
                InsigniaTEAM

Yorum

Geçen hafta sonu astranın ağır bakımları için birinin referansıyla servise gittim öyle böyle derken çalışana sordum işte landirenzo lpg nasıl olur uyum felan ilerde sıkıntı yaratırmı die.Adam kulağıma eğildi landirenzoyu sakın taktırma hocam taktırıyosan prinsten şaşma dedi :/ landirenzoya göre sessizliğinden tutki performansına ekonomisine kadar dağlar kadar farkından bahsetti ogün bugündür salak oldum bide servis elemanı dedi bunu alala. daha öncede insignialar için prins denildiğini duymustum ama astralarda hiç duymamıstım :S sizin önerebileceğiniz başka markalar varmı arkadaslar Astra twinport için.iyice bi araştırmaya gircem.Bu ülkede gereksiz vergiler ve bindirimler yüzünden benzin almak artık zoruma gider oldu maad

Yorum

Yanlis vergi politikalarindan dolayi guzel ulkemizde benzin gercekten de cok pahali. Krizin esigindeki Yunanistanda bile 1.2 eur( yaklasik 2.5 tl ) civarinda. Halbuki daha makul seviyelere cekilebilse fiyatlar insanlar daha cok araclarini kullanacak ve tabiri caizse devletin surumden herhangi bir zarari olmayacak.

lakin gelin gorun ki guzel ulkemin guzel insanlarina araclarina binmeyi de cok gorurler...

Yorum

bence taktırmamalı ben az km. yapıyorum. kendimide frenliyorum az biniyorum 2, artac olduğundan dolayı ...ama illada takılacaksa şiddetle derim tek marka... PRİNS...PRİNS...PRİNS...
                      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Benzinin 2-2.5 lira gibi fiyatlarda olması şu anki fiyata göre daha çok tüketileceği gibi yeni araç sayısını da bariz artıracaktır.önceden dizele merak salardım daha ekonomik diye maşallah oda benzinle kafa kafaya gidiyo artı dizel araç kullanmakta benzinlideki gibi insana haz vermiyo.bi süreden sonra torkunu alması motor gürültüsü bakımı vs..insanlar mecburen lpg taktırma gereği duyuyo bunu bile kısıtlıyolar.Olmuş sana lpg 2.. küsür.tehlikesi de cabası.Gerçekten bazı şeyleri düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum.Gaza bile o kadar para veriyoz yazık günah yaa.GAZ sonucta maad

Yorum

Bu arada lpg düşünenler varsa 1 haftadır araştırıyorum gerçekten prinsin bariz üstünlüğü var.Düşünenler bunu düşünsün...

Yorum

ileriki km'lerde yakıt sarfiyatı en baştakine göre azalıyor mu arkadaşlar, dikkat eden oldu mu?

Yorum

Aracını 0km aldıysan 8-9 bin km yi aştıktan sonra yakıt sarfiyatı baya düşer.Bütün yeni motorlarda bu durum böyledir.Ama hiçbi zaman fabrika verilerine denk gelmez fabrika verileri her zaman abartıdır.

Yorum

jasanovaya katılıyorum 8500km deyim en az 1.5lt azalma var ortalamada

Yorum

İşleniyor...
                                X