Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ASTRONOMİK YAKIT TÜKETİMİ !!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ASTRONOMİK YAKIT TÜKETİMİ !!

Başlangıçta tüketim çoktu ama, 11.000 km'de 90-95 km/h hız sabitleyici ile 6,2L /100km sarfiyat yakaladım.
    Efendi efendi giderseniz sorun yok.
    Bastıkça içiyor mübarek. Ama basınca içmeyenmi var ?
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bugun benzin aldım ciddi bi sekilde kasarak basmadan gittim nerdeyse trafik vs yoktu hic 3.5lt basladı 5.8lt bitti 17 km yolun sonunda 3.5 ile 5.8 arası gidip geldim

bu fotoraftada dip gaz okula giderken cekmistim 25 dk fln dip gaz gittim nerdeyse 50tl lik benzin yaktım hararet seviyesi normaldi o mutlu etti beni

Yorum

bu arada göstergelere pek iinanmamak lazım derim gecen hafta rekorum bi depo ile 745km

Yorum

vallahi arkadaşlar 2004 teki astra g aracımla uzun yolda ve denizli didim arasında yol bilgisayarına bakarak ve şaşı olma pahasına ayağımı da bir tüy ağırlığıyla kullanarak 4,8 lt/100 km ortalamasını tutturabilmiş bir zatım
          yol otoban değil ve yaklaşık 250 km idi ve yaz sezonuydu..
          gerçi ben aynı arabamla yine şaşı olma pahasına ( yol bil. anlık tüketime baka baka ) izmir de bornova osman kibar meydanı - altınyol - anadolu caddesi - organize güzergahında üst üste 6,3 lt ortalama da tutturabiliyordum..
          şu benim insignia da hayırlısıyla bir gelse minimum tüketim denemelerini ben de yapacağım :d

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
            vallahi arkadaşlar 2004 teki astra g aracımla uzun yolda ve denizli didim arasında yol bilgisayarına bakarak ve şaşı olma pahasına ayağımı da bir tüy ağırlığıyla kullanarak 4,8 lt/100 km ortalamasını tutturabilmiş bir zatım
            yol otoban değil ve yaklaşık 250 km idi ve yaz sezonuydu..
            gerçi ben aynı arabamla yine şaşı olma pahasına ( yol bil. anlık tüketime baka baka ) izmir de bornova osman kibar meydanı - altınyol - anadolu caddesi - organize güzergahında üst üste 6,3 lt ortalama da tutturabiliyordum..
            şu benim insignia da hayırlısıyla bir gelse minimum tüketim denemelerini ben de yapacağım :d
            bu arada 4,8 lt fabrika verisinin de altındadır astra g 1.6 ecotec 101 hp için.. bunu biliyorum..
            aynı aracın 2000 model cd si de eniştemlerde vardı ve o mübarek araba da çok az yakardı..
            çanakklae izmir arasını sakin kulanım ile 5,4 lt ortalama ile tutabiliyorlardı rahatlıkla.. 100 - 110 hatta bazı yerlerde 120 km hızla..
            o arabalar çok az yakıyordu..
            benimkisi dip gaz otobanda 190 - 200 bazen 210 ( yolun eğim durumuna göre ) da giderken en fazla 18 lt gösteriyordu yol bilgisayarında.. genelde 16 - 17 arasında tüketim gösterirdi dip gazda ve otobanda

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

3.5lt yle 3 dk fln devam etti sora 5.6 5.7 5.8 lt de durdu ama parmak ucu denecek seviyede artık ayakkabıyı cıkartıp öle gazı kontrol etcektimama suan 8.9lt de demin bi cam suyu koymaya indim baktım

Yorum

İşleniyor...
              X