Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB kablosu ile telefonu DVD800'e bağlama?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: USB kablosu ile telefonu DVD800'e bağlama?

Abi akıl vermek gibi olmasın ama, flash bellek söküp takmaktan dolayı kolay kolay bozulmaz . Eğer yinede çok titizim kuralları severim diyorsan, kontağı kapatıp müzik sistemi off olduğunda, flash belleğinde ışığının sönmesi lazım, o zaman çıkar. Ayrıca datalarının yedeğini al, flash belleği dert etme, flash bozulursa ben sana gönderiririm.

Orjinal yazı sahibi: ted79
    Yine de mp3 formatı en sorunsuzu, tercihinizi bu yönde kullanın. Ben birkaç tane 4GB flash bellek kullanıyorum. Tek sıkıntım kitapçıkta olan ama bizim menü sisteminde olmayan eject device (cihazı çıkar) seçeneği olmadığı için flash belleğin ışığı yanarken çıkarıyorum. Şimdilik data zarar görmedi ama her seferinde içim gidiyor bir şey olacak diye..
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Mehmetcim, benim derdim flash bellek değil, usb portunda bi sorun çıkmasın diye titizleniyorum. İlginç olan kontağı kapatıp bir süre beklediğim halde flashın ışığı sönmüyor. Yani her daim devrede.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Evet değiniz gibi hemen sönmüyor bir kaç dakika sonra sönüyor birde neden usb diskinizi sık sık çıkartıp takmanız gerekiyor 4 Gb binlerce mp3 alır bırakın arabada kalsın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
          Abi akıl vermek gibi olmasın ama, flash bellek söküp takmaktan dolayı kolay kolay bozulmaz . Eğer yinede çok titizim kuralları severim diyorsan, kontağı kapatıp müzik sistemi off olduğunda, flash belleğinde ışığının sönmesi lazım, o zaman çıkar. Ayrıca datalarının yedeğini al, flash belleği dert etme, flash bozulursa ben sana gönderiririm.
          abi telefonu kabloyla pc'ye bağladıktan sonra güvenle kaldır dememe rağmen durduramıyordu, telefon yazılımının yada nokia pc suite'in bir sorunu sanırım,
          bende her seferinde direk çekiyordum, hafıza kartı bozuldu
          birde mp3 player bozmuş arkadaşım var, çalışıyor ama pc görmüyor.
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X