Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB kablosu ile telefonu DVD800'e bağlama?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: USB kablosu ile telefonu DVD800'e bağlama?

Orjinal yazı sahibi: MKG24
    usb den sadece ekran olarak kullanamayızmı telefonu bağlayıp telefonun görüntüsü ve sesini ekrandan alsam bana yetecek
    onu sağlamak için her telefonun arayüzünü araca yüklemeleri lazımdı, bunun da ne kadar zahmetli olduğunu tahmin edersiniz sanırım abi kaplıyacağı alanı felanda hesaba katmak lazım.
    bluetoothdan rehberi görmek şimdilik yeterli aslında.
    InsigniaTEAM

Yorum

Az kaldı .
      Sorunlarınızın tamamı yakında çözülecek .
      Hissediyorum .
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

mehmet arkadaşım bu işi yaparsa sen yaparsın... çağrı bu arada onlar bir telefonunla uyumlu yapsınlar ben o telefonu kullanmaya razıyım inan kızım uzun yol çıkınca dvd player kucağından inmiyo bende kaza anında tehlikeli olur diye kızıyorum ama sonuçta yenilen taraf oluyorum...

Yorum

Yeni gelecek cihaz çok özellikli bir cihaz. Kendi üzerindede bir DVD okuyucu bulunduruyor ve arabanızdaki DVD,CD okuyucu yada USB desteği iptal olmuyor.
          Hatta CDC400 ve CD300 lerde olmayan USB desteği cihazla geliyor.
          Ön göğüste radyo yada mp3 dinlerken, arka kafalıklara monte ettireceğiniz LCD ekranlarda video oynatabiliyorsunuz.
          Yada oynattığınız video hem önde hem arkada gösterilebiliyor...
          Çocuğu olan aileler için mükemmel bir çözüm.

Orjinal yazı sahibi: MKG24
          mehmet arkadaşım bu işi yaparsa sen yaparsın... çağrı bu arada onlar bir telefonunla uyumlu yapsınlar ben o telefonu kullanmaya razıyım inan kızım uzun yol çıkınca dvd player kucağından inmiyo bende kaza anında tehlikeli olur diye kızıyorum ama sonuçta yenilen taraf oluyorum...

Yorum

Acaba DVD800 lerdeki yazılım değiştirilerek film izleme veya başka şeyler yapılabilir mi?Gerçi yapılsa bile kim uğraşır. dknow
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kendi üzerindeki sistemlerde DVD izleme konusunda ayrıca navigasyon konusunda çok ümitli olunmamasını öneririm.
              Opel ve bir çok otomobil üreticisine harita sağlayan şirket olan TELEATLAS kriterleri çok ağır bir firmaymış.
              Bu kriterlerde harita üreticilerini çok zorluyormuş. Ayrıca çok yavaş üretilmesine sebep oluyormuş.
              Mesela Türkiyede Teleatlas firmasına harita sağlama kriterini tutturan tek bir şirket varmış. Adamlar Teleatlasın şartlarını yerine getireceğiz derken harita üretemiyorlarmış.

DVD özelliği ise belki yazılımla sağlanır ancak mevcut sistemin donanım kapasitesi buna ne kadar uygun ?
              Benim tahminim üreticiler ilk baştan planladıkları sisteme göre parça ürettiriyorlar. " İleride de DVD film özelliği koyarız" düşüncesinde değillerdir.
              Üzgünüm ama teknik taraftan bakınca ben böyle görüyorum. En sağlamı doğru düzgün bir sistem bulmak ve ilave ettirmek.
              Bu konuyu takip eden arkadaşlar rahat olsunlar. Alternatifler ve uygulamalar çoğalıyor. En iyisini bulup taktıracağız.

Orjinal yazı sahibi: Insignia
              Acaba DVD800 lerdeki yazılım değiştirilerek film izleme veya başka şeyler yapılabilir mi?Gerçi yapılsa bile kim uğraşır. dknow

Yorum

birazdan servise gidip aux un yanına USB sorcam ellerinde varsa alcam nasıl olsa takıldığını gözümle gördüm orası bos duruyordu hem yavas yavas Cosmolasıyorum

Yorum

Senin araç cosmo üstü bir araç bakım ve modifiyelerle

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

@Mert: Turn Push çalıştımı ;? blink
                    Nasıl yaptılar tarif edermisin? Ekstra kablo çektilermi ?
                    Tüm fonksiyonlar çalıştımı ?

Yorum

vakit olmadı arastırmak için sadece konsola monte ettik suan kendim ve sizlerin yardımıyla insallah aktif edicez .iyigünler

Yorum

Yani şu an "Çakma Turn Push" oldu.. blink

Orjinal yazı sahibi: mertk
                        vakit olmadı arastırmak için sadece konsola monte ettik suan kendim ve sizlerin yardımıyla insallah aktif edicez .iyigünler

Yorum

yani zaten benim calıstırma gibi bir amacım yoktu orası maksat dolu gözüksün no problemo benim için actğım konuya yazarsanız daha iyi olur

Yorum

slm 4 gb lik bir usb aldım içine yaklaşık 500 şarkı seçtim
                            emin olun 2000 parça içinden seçmek çok yorucu oldu
                            bir hevesle usb yuvasına yerleştirdim ama maalesef
                            ilk parçayı kısmen çalıp ardından hata verdi sorun kullandığım
                            şarkı formatından kaynaklanıyor olabilir sizin önereceğiniz ve
                            denenmiş şarkı formatı nedir ve bilgisayarımızdaki şarkı formatlarını
                            nasıl uyumlu hale getirebiliriz?

Yorum

Bence sorun müzik formatında değildir kullandığınız usb nin formatını kontrol edin fat32 olsun bende de 4gb usb var ve sorun yaşamıyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yine de mp3 formatı en sorunsuzu, tercihinizi bu yönde kullanın. Ben birkaç tane 4GB flash bellek kullanıyorum. Tek sıkıntım kitapçıkta olan ama bizim menü sisteminde olmayan eject device (cihazı çıkar) seçeneği olmadığı için flash belleğin ışığı yanarken çıkarıyorum. Şimdilik data zarar görmedi ama her seferinde içim gidiyor bir şey olacak diye..

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                                X