aynı koltuk ısıtma sorunu bendede oldu bugun.yolcu koltuğu bır dakıka calısıyor gozukup kapanıyordu.sımdı sofor koltuguda öyle yapıyor.ısınmıyor.araç daha 70 bınde 4 yasında.bence sorun ped fılan degıl.
vectra c kasa aracımın koltuk ısıtmasını 5 sene boyunca kışın hergun çalıştırırdım,hiç sorun olmamıştı.
insan servıse gıtmeyede korkuyor.selam versen borclu çıkıyorsun.
bu sorunu yasayıpta cozen arkadas varmı acaba .
yardım lutfen
Yaşayıp çözen ben varım mesela, çözümü çok kolay. Servise gidiyorsunuz pedleri değiştiriyolar, 800 tl parayı ödeyip aracınızı teslim alıyorsunuz. Hepsi bu
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Koltuk isitmasinin ikincisi de bozuldugu icin haftasonu koltuklari sökup bu sorunu cozmeyi dusunuyorum. Havalar sogudukca isitmanin gerekliligini daha iyi anliyorum.Isitma pedlerinin de degismeden kopuk bolgelerden tamir edilebilecegi kanisindayim. Koltuklari daha once soken var mi? Doseme cirtli mi ? varsa daha once soken abilerimiz tecrubelerden faydalanmak isterim.
2009 insignia 1.6T Cosmo - CDC400 - Ergonomik Spor Deri Koltuk
Eğer bir Elk.Elt. Muh. tanıdığınız varsa belki o yardım edebilir ihihi
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum