Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MİÇHELİN TAKAYIMMI BRİGESTONE Lİ GELDİ ARAÇ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• MİÇHELİN TAKAYIMMI BRİGESTONE Lİ GELDİ ARAÇ

arkadaşlar aracımı 4 gün oldu alalı ancak araç tümseklerde falan ses yapıyor yol seside olmakta .. brigestone kullandım bu lastikler cok sert .. aracıma 18 jant standart cosmo için olan ancak miçhelin lastik taksam sizce nasıl olur .. sert lastikten yumuşak lastiğe geçen varsa yardımlarınızı bekliyorum.. saygılarımla ..hoşçakalınız..
    2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
    2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
    2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
    2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Ynt: MİÇHELİN TAKAYIMMI BRİGESTONE Lİ GELDİ ARAÇ

Michelin lastikler bridgestone'dan dediğiniz gibi daha konforlu ve daha iyi yol tutan lastik.Ancak 180hp önden çeker araç yumuşak ön lastikleri çabuk tüketir.Bunu göz önünde bulundurun.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

evet değerlendirme yapacağım çok haklısın.. teşekkür ederim ama genede yumuşak sürüş istiyorum arkadaşlardan görüşlerini alıp daha sonra karar vereceğim nede olsa kullanıcılar daha iyi bilecekler.. saygılarımla..

Yorum

güzel olabilir... bende turanza var ve pek memnun değilim
        F30 Sport+

Yorum

eski aracımda Bridgestone vardı, çabuk sertleşti ve yol tutmamaya başladı, bende Micheline geçtim, daha çabuk bitiyor ama en azından ömrünü iş yaparak tamamlıyor, bence geç derim. şu anda da Bridgestone var ama ben yüksek lastik fiyatları nedeniyle sonraki değişimde geçeceğim...

Yorum

bu arada başka bir forumda petlas konulşuldu uzunca... herkes çok memnundu sessizliğinden ve yol tutuşundan. fiyatlarıda oldukça cazip ve Türk müteşebbisler tarafıdan üretiliyormuş her aşaması.. bunuda bi değerlendirin derim..
            F30 Sport+

Yorum

Bende de Bridgestone var. Yol tutuşu şimdilik iyi ama dediğiniz gibi sert ve ses olayı daha fazla. Sanırım bi müddet sonra yol tutuşu da tatmin etmeyebilir. Şimdilik idare ediyoruz bakalım.
              Ben de Ersin'in dediği gibi ilk değişime kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonrasında Michelin mantıklı geliyor bana da.
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bizim araçla beraber goodyear eagle f1 asymmetric geldi. bir iki yerde değerlendirmelerini ve karşılaştırmalarını gördüm. kendi sınıfında bir numara olduğu söyleniyor. kuru zeminde ıslak zeminde performansının çok iyi olduğu, yalnız yumuşak hamur olmasından dolayı biraz erken bittiği görülmüş. balon garantisi de veriliyormuş bir ara.

Yorum

Michelin gayet güzel lastik 4 takım eskittim sorun yaşamadım.
                  Benim Bridgestone Potenzalar bitince Good Year incelenecek, beğenilirse Good Year yoksa Michelin alınacak...
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

BAKACAĞIM ARTIK

Yorum

ben potenza kullanıyorum cok memnunum ses gelmesi normal 45 yanak kullanıyoruz yani biraz gec ısınıyorda oda pek sorun değil bunlar bitince yine potenza ama R001 adrelalin alıcam busefer kullandığım en iyi lastikti

Yorum

İşleniyor...
                      X