Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bende Balatayı Yaktım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bende Balatayı Yaktım

Bozüyük otomotivde Nihat bey Mustafa bey Erol bey iyi tanırlar beni Eskişehirdeki birmotta tanır bir dönem onların oto ses görüntü işlerini ben yapıyordun araçlarda teyp kolon cıkmıyordu ben takıyordum adamların satışları cok iyi onun içinde çok iyi fiyat vermiyolar
    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Ynt: Bende Balatayı Yaktım

Aynı olay bende de oldu aracı ilk aldığımda.. Duman çıktı fln fln vites geçişleri olmuyordu. Emre kardeşimin beni yönlendirdiği serviste bir şey olmaz dediler.. çok da kolay değil baskı balata yakma dediler ancak dikaktli olmakda fayda var. Aracı dinlendirdim sonra bir sorun olmadı. En ufak bir zorlamada koku çıkıyor zaten. Aracınızı bayırlarda yarım debriyaj ile kullanmıcaksınız trafiğin yoğun olduğu durumlarda. Bende aynı durum olduğundan beri bir sorun yaşamadım. Sadece şu aralar 2. vitese attığımda sanki ayağımı debriyajdan çektikten sonra tel takılı kalıyormuş gibi sonradan yerine oturuyormuş gibi araç büyük bir silkelenme yapıp devam ediyor. Servise gitmem lazım ancak bu aralar başımda yoğun olaylar olduğundan ilgilenemiyorum. Yoksa emre kardeşimi de şu bantlama olayı için bir rahatsız etmek istiyorum
      Geçmiş olsun...

Yorum

İşleniyor...
      X