Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şok üzerine Şok yaşıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Şok üzerine Şok yaşıyorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
    Ömür ve Ömer kardeşlerimin görüşlerine aynen katıldığımı belirtmek isterim.

Orjinal yazı sahibi: iatros
    2 aydıır araba aranıyor dün üye olunuyor bugun c180 almaya karar verılıyor. he bende ınandım.
    Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    abi hislerime tercuman oldun çok sağol vallahi
    oooo yüksek mevkiilerden de bize destek geldi daha da bizi kimse tutamaz , çok teşekkür ederiz Cemil abi desteğiniz için
    Estağfurullah Ömer kardeşim. "Şok üzerine şok yaşıyorum" diye başlık atacaksın. myanmaz (Murat Yanmaz) kardeşimin dediği gibi hiç bir bayiye gidip araştırma yapmayacaksın...

Mehmet beyin dediği gibi de

Orjinal yazı sahibi: mehmet
    Zevkler ve renkler ayrıca beklentiler talepler tartışılmaz ama alınmazsanız bir şey diyeceğim.

Sırf bu sebeple Insignia almaktan vazgeçtiyseniz, Insignia sizi değil, siz insignia'yı kaybettiniz .

Son söz söylenmiş bile "Siz İnsignia'yı kaybettiniz..."

Yorum

alın siz c180 yılda 4 takım lastik yarında göreyim hareket halinde yüksek hızlarda az kasisli yerlerde nedir bu c180 lastik yarma arızası.. alan 2 kişide var bu tanıdıklarımda problem.. valla 180 lik insignia tadını hiç bir şey vermiyor.. almayan kaybediyor...YARIN TEKRAR ARABA ALACAK OLSAM TEKRAR ALIRIM....insigniaaaaaaaaaaaaaa..........
      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
        Son söz söylenmiş bile "Siz İnsignia'yı kaybettiniz..."
        aynen öyle abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
          Orjinal yazı sahibi: cagri
          Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
          sana öyle gelebilir. fakat merso markası model ayırmaksızın premium geçiyor.
          Aslında premium olan şey model değil, marka premium. Bu markanın ürettiği her otomobil premium olmak zorunda da değil, A160 neree S serisi nere
          Bana kalırsa premium farkı E segmentinde başlıyor, D'yi her firma üretir. Zaten otomobil olarak da bu fark kendini gösteriyor bence. D segmentinde premium denen araca yakın kalitede birçok arac alternatif gösterilebilir ama E segmentinde E serisi, 5 serisi, A6'ya kolay kolay alternatif çıkmaz
          Aslında olay c segmenti ve d segmenti araçları başka firmalarında üretebiliyor olması değil. Olay tamamen üst sınıf malzeme kalitesi ile alakalı. Şu üretimde olan C kasa Mersedes'e açıkçası binmedim. Nedir, ne değildir bilmiyorum. Fakat 2004 model C200 Kompresor Avantgarde bir araca binen kişi Mercedes'in ne olduğunu anlar. Yanlış anlamayın Mercedes fanatiği falan değilim. Hiçte almayı düşündüğüm bir araç değil. Şu an 70000 - 80000TL ve üzeri 2. el bir araç alacak olsam kesinlikle BMW alırım. Mercedes değil ama yiğidi öldür hakkını yeme olayı var. Herşeyi ile Mercedes olduğunu hissetiriyor araç. Konforsa konfor, yol tutuşsa yol tutuş, sessizlikse sessizlik, performanssa performans. Demek istediğim şu aynı sınıfta uzun yıllar Passat kullanmış ve ondan önce uzunca Vectra kullanmış, birazda insignia kullanmış birisi olarak diyebilirim ki Mercedes yine üstün yine üstün. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Siz beğenmezsiniz o ayrı.
          dediğin C200'e bindim, Allah o arabanın belasını versin hasss Astra bile daha geniştir ya. içi son derece dar. ama kalite olarak son kasadan eminim daha iyidir. o yılların E serisine hastayım ben, şimdiki E'den daha çok hoşuma gidiyor.
          ben 2004 Corsa'da koltuk kafalığının arkasındaki plastiğe uyuz oluyordum, yeni C serisinin ön koltuklarının arkası tamamen plastik hasss (en azından benim gördüğüm)

birde şöyle birşey var, (genelleme yapmadan dışarıdan gözüken müşteri kitlesini anlatmaya çalışacağım) MB-BMW'nin D segmentini genç kesim ve parayı yeni bulmuş orta halli insanlar yada gösteriş meraklıları alıyor. çünkü markanın bünyesinde alt sınıf bir otomobil.
          normal markaların D segmentini aile babaları, işini rayına oturtmuş orta halli işletme sahipleri vs. alıyor. çünkü markanın üst sınıf otomobili.
          InsigniaTEAM

Yorum

bende 2000-2004 e serisine hastayım ya amcamda vardı 189 bg e2 paket, gerçekten kalite oydu yani tabi fiyat da o biçim, şu anda o arabalar bizim 2009 2010 insignia fiyatına satılıyor ama o arabalar ağzına kadar doluydu mercedesin şimdiki politikası yoktu o zaman, şimdi bluetooth'a bile para alıyor namertler, o zaman e2 paket almışsan daha üzerine ekleyecek bişey kalmıyordu... c serisi güzel araç ama insignia c serisine tercih edilir, çünkü insignia daha donanımlı daha genis, ve daha güçlü

Yorum

Biz burda C serisine Taxi diyoruz. Özellikle beyazsa, istediğinizi yaptırın AMG, Panoramik hiç farketmez. Attığım her adımda görüyorum. Çokda binmişliğim var. Heryerde olduğundan hiç dikkat çekmiyor. Performansı iyi değil. Donanımı iyi değil. Gereksiz bir yakıt tüketimi var. Alabilirseniz E Coupe alın farkınız olsun ...

Saygılarımla ...

Yorum

Boşverin arkadaşlar,vatandaş özgür istediği kararı verir,istediği araca biner.Kendisi yok zaten buralarda,neyin tartışmasını yapıyoruz.Biz arabalarımızın tadını çıkaralım....

Bırakalım arkadaş 70-80 bin verip,panaromik sunroof sahibi olsun

Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Lütfen kusura bakılmasın, bu konuda forum sakinlerini eleştirmeden geçemeyeceğim. Konuyu başlatan kişinin mesajlarına baktım, gayet kibar bir şekilde tek olumsuz sözcük kullanmadan derdini anlatmış, adı buradaki mesajlarda bin sefer geçtiği için artık kulağı tırmalamaya başlayan belirli bir donanım konusundaki olmazsa olmaz takıntısını ifade etmiş, sonrada yine kibarca teşekkür edip ayrılmış. Ama sanki bu donanıma sahip değil diye araca tu kaka demiş gibi bir muamele görmüş, fake/troll sıfatını bile yemiş, mevzu da söz konusu şahıstan tamamen bağımsız bir şekilde nedense bir Insignia-C180 karşılaştırmasına dönüşmüş. Eğer gerçekten troll ise kendisini tebrik ediyorum, çünkü amacına ulaşmış...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                    Lütfen kusura bakılmasın, bu konuda forum sakinlerini eleştirmeden geçemeyeceğim. Konuyu başlatan kişinin mesajlarına baktım, gayet kibar bir şekilde tek olumsuz sözcük kullanmadan derdini anlatmış, adı buradaki mesajlarda bin sefer geçtiği için artık kulağı tırmalamaya başlayan belirli bir donanım konusundaki olmazsa olmaz takıntısını ifade etmiş, sonrada yine kibarca teşekkür edip ayrılmış. Ama sanki bu donanıma sahip değil diye araca tu kaka demiş gibi bir muamele görmüş, fake/troll sıfatını bile yemiş, mevzu da söz konusu şahıstan tamamen bağımsız bir şekilde nedense bir Insignia-C180 karşılaştırmasına dönüşmüş. Eğer gerçekten troll ise kendisini tebrik ediyorum, çünkü amacına ulaşmış...
                    bence arkadaş kendisi hakkında yazılan herşeyi haketmiştir. çünkü baştan falso; iki aydır ciddi alıcı olarak araba arıyor, ama bayiye gitmeye üşenip sadece telefonla arıyor, bunun üzerine basit bir şekilde opelin internet sitesinden araştırarak öğrenebileceği şeyleri araştırma zahmetine girmeden bayileri bilgisizlikle suçluyor, sonra da eminim ki yolda görse tanımayacağı c180 i almaya karar veriyor.
                    bu arkadaş sizce nasıl bir yaklaşımı hakeder?
                    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Ya arkadaslar konuyu yazan kisi yok.yorumunu yapip hatta insanlara dokndurarak gitmis hala siz kendi icinizde bu adam dogru veya bu adam yanlis diyorsunuz.birakin yorumu yazan kendini savunabiliyorsa savunsun.neymis c 180 mis.Ben bu aracla aracimin kiyaslanmsini bile hakaret olarak goruyorum.bilen bilmeyen herkes parasi az diye bu araca kostu ve hicbir ozelligi yok.eski kasasinda bir tus takimi vardi sanki basinca firlayacak yerinden cikacak.bir motor var bizmki kadar yakiyor ancak yanina bile yaklasamior .bir de 20 30 milyar fazla.bu neyikiyasi ve tartismasi .yorumu yazqn arkadas girsede o cevap verse......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                        Bana göre hiç kimse, terbiyesizlik yapmadığı sürece, dalga geçilmeyi, alaycı şekilde yanıtlanmayı vs haketmez.
                        Bundan daha da önemlisi, herkes otomobiller konusunda bilgili, meraklı ya da araştırmacı olmak zorunda değil.
                        Telefonda aldığı yanıtlardan tatmin olmayıp buraya yazmış olması bile bana göre bir bilgi edinme niyetinin göstergesidir.

Bu arada, bayilerdeki satış temsilcilerin bir kısmının bilgisiz olduğu, bir kısmının da stok bitirmek, müşteri kaçırmamak vs gibi sebeplerle doğru bilgi vermediği de hepimizin bildiği bir gerçek...

Yorum

Kesinlikle dalga gecilmemeli bu konuda sonuna kadar ayni fikirdeyim ancak yorumu yazan arkadas en son yorumundan sonra yazilanlara cevap vermemis ve olayi anlamsiz bir kiyas cumlesi ile kapatip gitmistir.bu nedenle de insanlar rahatsizlik duyduklari bu kiyasla ilgili karsi tarafin da yapici bir karsiligi olmadigi icin yorumlar yazmistir.ayrica yorumlar da yapilan kiyasa cevap niteligindedir. Eger bu kadar sorun yasanmissa o kisi de cikip kendini savun,alidir.ama kendisi hicbir cevap yasmamis ve cekip gitmistir.bu nedenle serdar kardesim muhabbetin uzamasina ve bu hale gelmesine sebep olmustur.

Yorum

Neyse ben de kendimle tezata dusmeyieyim .bu kadar gereksiz bir konu ile ilgili yorum yazmayi birakiyorum.saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              bu nedenle serdar kardesim muhabbetin uzamasina ve bu hale gelmesine sebep olmustur.
                              Cevap hakkımı kullanabilir miyim Utku kardeşim ?

Konu elbette gereksiz uzamasın tabii, ama konu benim bir eleştiri yapmak için gönderdiğim bir tek mesajdan önce de uzamıştı zaten.
                              Ayrıca benim mesajımla konunun öncekinden daha kötü bir hale geldiğini sanmıyorum; selamlar & sevgiler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                                Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                                Bana göre hiç kimse, terbiyesizlik yapmadığı sürece, dalga geçilmeyi, alaycı şekilde yanıtlanmayı vs haketmez.
                                Bundan daha da önemlisi, herkes otomobiller konusunda bilgili, meraklı ya da araştırmacı olmak zorunda değil.
                                Telefonda aldığı yanıtlardan tatmin olmayıp buraya yazmış olması bile bana göre bir bilgi edinme niyetinin göstergesidir.

Bu arada, bayilerdeki satış temsilcilerin bir kısmının bilgisiz olduğu, bir kısmının da stok bitirmek, müşteri kaçırmamak vs gibi sebeplerle doğru bilgi vermediği de hepimizin bildiği bir gerçek...

serdar bey; burada kimse kimseyle dalga falan geçmiyor, sanırım yazılanları yanlış algılamışsınız
                                evet herkes otomobiller hakkında araştırmacı olmak zorunda değil, ama iki ay boyunca ciddi ciddi bir aracı arayan insan o araç hakkında araştırmacı olmak zorunda
                                ayrıca herkesin fikri de bu konuda sizinkiyle aynı olmak zorunda değil
                                o nedenle bu konuyu lütfen daha fazla uzatmayalım
                                ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                                ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

İşleniyor...
                                X