Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şok üzerine Şok yaşıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Şok üzerine Şok yaşıyorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
    Kesinlikle kişisel zevk meselesi. Arkadaşa hak veriyorum. Arkadaş için panoramik cam tavan olmazsa olmaz birşeyse eğer en doğrusunu yapıyor. Çünkü aracı aldıktan sonra her binişinde keşke şunda panoramik cam tavan olsaydı demek yerine gidip c180 alıyor. Hatta premium sınıf bir araç alıyor bunuda unutmamak lazım.
    premium derken? C serisi?

benim gözümde C serisinin sadece AMG'si premium
    sana öyle gelebilir. fakat merso markası model ayırmaksızın premium geçiyor.
    2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
    2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

verdiğiniz karar hayırlı olsun güle güle alıp kullanınız...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Panoromik cam tavanınız hayırlı uğurlu olsun....
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Aslında premium olan şey model değil, marka premium. Bu markanın ürettiği her otomobil premium olmak zorunda da değil, A160 neree S serisi nere
          Bana kalırsa premium farkı E segmentinde başlıyor, D'yi her firma üretir. Zaten otomobil olarak da bu fark kendini gösteriyor bence. D segmentinde premium denen araca yakın kalitede birçok arac alternatif gösterilebilir ama E segmentinde E serisi, 5 serisi, A6'ya kolay kolay alternatif çıkmaz
          InsigniaTEAM

Yorum

2 aydıır araba aranıyor dün üye olunuyor bugun c180 almaya karar verılıyor. he bende ınandım.
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Kararınıza saygı duyarız elbette...Bir cam tavan yok diye vazgeçtiniz ama hiç C180'e baktınız mı neler yok diye?Bence iki aracın da test sürüşünü yapın içini dışını iyice inceleyin ve karar verin.
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

C180de değil tavan,ütü yapma özelliği bile olsa,o arka stoplar öyleyken suratına bakmam
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                  C180de değil tavan,ütü yapma özelliği bile olsa,o arka stoplar öyleyken suratına bakmam
                  makyajlı c kasaların arka stopları güzel bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                    2 aydıır araba aranıyor dün üye olunuyor bugun c180 almaya karar verılıyor. he bende ınandım.
                    abi hislerime tercuman oldun çok sağol vallahi

Yorum

Panaromik cam arka koltukta oturanlar için güzel bir seçenek. Araba kullanan için çok önemli değil sunroof yeterli. Tabii araba kullanırken koltuğu arkaya yaslayıp yıldızları seyretmeyeceksen
                      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Bu arada camdan bakarken ışıklarda bir İnsignia gördüm. 20 inç jant! Bursa'da ilk defa görüyorum. Lastikleri yedikten sonra bu jantlardan taktıracağım galiba çok güzel duruyor....
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

yakışır abi 20 inç jant gerçekten güzel panoramic sunroof'u olup da jantları maksimum 18'' jant olan araçlar utansın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Aslında premium olan şey model değil, marka premium. Bu markanın ürettiği her otomobil premium olmak zorunda da değil, A160 neree S serisi nere
                            Bana kalırsa premium farkı E segmentinde başlıyor, D'yi her firma üretir. Zaten otomobil olarak da bu fark kendini gösteriyor bence. D segmentinde premium denen araca yakın kalitede birçok arac alternatif gösterilebilir ama E segmentinde E serisi, 5 serisi, A6'ya kolay kolay alternatif çıkmaz
                            Aslında olay c segmenti ve d segmenti araçları başka firmalarında üretebiliyor olması değil. Olay tamamen üst sınıf malzeme kalitesi ile alakalı. Şu üretimde olan C kasa Mersedes'e açıkçası binmedim. Nedir, ne değildir bilmiyorum. Fakat 2004 model C200 Kompresor Avantgarde bir araca binen kişi Mercedes'in ne olduğunu anlar. Yanlış anlamayın Mercedes fanatiği falan değilim. Hiçte almayı düşündüğüm bir araç değil. Şu an 70000 - 80000TL ve üzeri 2. el bir araç alacak olsam kesinlikle BMW alırım. Mercedes değil ama yiğidi öldür hakkını yeme olayı var. Herşeyi ile Mercedes olduğunu hissetiriyor araç. Konforsa konfor, yol tutuşsa yol tutuş, sessizlikse sessizlik, performanssa performans. Demek istediğim şu aynı sınıfta uzun yıllar Passat kullanmış ve ondan önce uzunca Vectra kullanmış, birazda insignia kullanmış birisi olarak diyebilirim ki Mercedes yine üstün yine üstün. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Siz beğenmezsiniz o ayrı.
                            2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                            2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Ömür ve Ömer kardeşlerimin görüşlerine aynen katıldığımı belirtmek isterim.

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                                Ömür ve Ömer kardeşlerimin görüşlerine aynen katıldığımı belirtmek isterim.

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                                oooo yüksek mevkiilerden de bize destek geldi daha da bizi kimse tutamaz , çok teşekkür ederiz Cemil abi desteğiniz için

Yorum

İşleniyor...
                                X