Kesinlikle kişisel zevk meselesi. Arkadaşa hak veriyorum. Arkadaş için panoramik cam tavan olmazsa olmaz birşeyse eğer en doğrusunu yapıyor. Çünkü aracı aldıktan sonra her binişinde keşke şunda panoramik cam tavan olsaydı demek yerine gidip c180 alıyor. Hatta premium sınıf bir araç alıyor bunuda unutmamak lazım.
premium derken? C serisi?
benim gözümde C serisinin sadece AMG'si premium
sana öyle gelebilir. fakat merso markası model ayırmaksızın premium geçiyor.
Aslında premium olan şey model değil, marka premium. Bu markanın ürettiği her otomobil premium olmak zorunda da değil, A160 neree S serisi nere
Bana kalırsa premium farkı E segmentinde başlıyor, D'yi her firma üretir. Zaten otomobil olarak da bu fark kendini gösteriyor bence. D segmentinde premium denen araca yakın kalitede birçok arac alternatif gösterilebilir ama E segmentinde E serisi, 5 serisi, A6'ya kolay kolay alternatif çıkmaz
Kararınıza saygı duyarız elbette...Bir cam tavan yok diye vazgeçtiniz ama hiç C180'e baktınız mı neler yok diye?Bence iki aracın da test sürüşünü yapın içini dışını iyice inceleyin ve karar verin.
Panaromik cam arka koltukta oturanlar için güzel bir seçenek. Araba kullanan için çok önemli değil sunroof yeterli. Tabii araba kullanırken koltuğu arkaya yaslayıp yıldızları seyretmeyeceksen
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Bu arada camdan bakarken ışıklarda bir İnsignia gördüm. 20 inç jant! Bursa'da ilk defa görüyorum. Lastikleri yedikten sonra bu jantlardan taktıracağım galiba çok güzel duruyor....
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Aslında premium olan şey model değil, marka premium. Bu markanın ürettiği her otomobil premium olmak zorunda da değil, A160 neree S serisi nere
Bana kalırsa premium farkı E segmentinde başlıyor, D'yi her firma üretir. Zaten otomobil olarak da bu fark kendini gösteriyor bence. D segmentinde premium denen araca yakın kalitede birçok arac alternatif gösterilebilir ama E segmentinde E serisi, 5 serisi, A6'ya kolay kolay alternatif çıkmaz
Aslında olay c segmenti ve d segmenti araçları başka firmalarında üretebiliyor olması değil. Olay tamamen üst sınıf malzeme kalitesi ile alakalı. Şu üretimde olan C kasa Mersedes'e açıkçası binmedim. Nedir, ne değildir bilmiyorum. Fakat 2004 model C200 Kompresor Avantgarde bir araca binen kişi Mercedes'in ne olduğunu anlar. Yanlış anlamayın Mercedes fanatiği falan değilim. Hiçte almayı düşündüğüm bir araç değil. Şu an 70000 - 80000TL ve üzeri 2. el bir araç alacak olsam kesinlikle BMW alırım. Mercedes değil ama yiğidi öldür hakkını yeme olayı var. Herşeyi ile Mercedes olduğunu hissetiriyor araç. Konforsa konfor, yol tutuşsa yol tutuş, sessizlikse sessizlik, performanssa performans. Demek istediğim şu aynı sınıfta uzun yıllar Passat kullanmış ve ondan önce uzunca Vectra kullanmış, birazda insignia kullanmış birisi olarak diyebilirim ki Mercedes yine üstün yine üstün. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Siz beğenmezsiniz o ayrı.
Yorum