Kesnlikle olabilirdi ancak cope dizayna genelde cok dusunmuyorlar.....belki sutunme katsayisnn onemli oldugu bizim araclarda ekileyecegi dusnulmus olabilir......
Arkadaşlar oncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim yaklaşık 2 aydır opel insignia almaya çalışıyorum fakat bu çalışmalarım opel bayilerinin birbirlerinden habersiz olan davranışları ve bu araba hakındakı bilgi yetersizliği yüzünden nerdeyse arabayı almaktan vazgeçicem
Öncelikle almal istediğim araba 2012 model Beyaz cosmo +navi artı ses sistemi +flex+panoramic cam tavan Blutooth kit +opc kit
yaklaşık bir 2 aydır aramadıgım bayi kalmadı
1.Aradıgım hiç bir bayide 2012 medel cosmo yok, 2012 model olarak cosmo altındaki modeller var ve neden ısrarla bana bu modelleri tavsiye ediyorlar anlamış degilim elindeki arabaları satmak tabiyki onlara daha cok kar getiriyor ama benim istediğim araba degil sonuçta.
2.En son izmirdeki bir bayiyi aradım ve bana dediği aynen su efendim elimizde cosmo yok işte alt modelerimiz var ustelik artık 2012 yılında cosmo model türkiyeye gelmiycek dedi, üstüme buz yazğdı sanki şok oldum eminmisiniz diyorum evet diyor
ama bence elindekileri satmak için boyle bir yalan uyduruyor
3.gelelim işin en can alıcı yerine istanbulda maslaktaki opel bayisini arıyorum :efendim istediğim araba şu şu şu ozeliklerde diyorum ozelikle panoromic cam tavan takıntım var .Bana verdiği cevap su şekilde efendim
sizin istediğiniz 1.6 180hp cosmo modelinde panoromic cam tavan yok diyor opsonyel olarakta yok diyor .eminmisiniz diyorum opel sitesi su an açık ve ben 1.6 motorlar için panoramic cam tavanın fiyatını goruyorum diyorum, yok efendim yanlış biliyorsunuz onlar sedan modelinde degil diger spor modelimizde var diyor
sonuç ben şaşırdım kaldım ben kime inanıcam Allah aşkına yardımcı olun
istediğim arabayı hangi bayiden alabilirim ama ne olur boyle bilinçsiz insanlarla uraşmadan rahat rahat isteidğim ozelikleri soyleyim aalabileceğim bir yer onerebilirmisiniz
istediğim araba 2012 model Beyaz cosmo +navi artı ses sistemi +flex+panoramic cam tavan Blutooth kit +opc kit cokmu şey istiyorum bilmiyorum şimdiden vereceğiniz cevaplar için cok teşekür ederim
ozelikle bu panoramic cam tavan olayı cok canımı sıktı doğruk payı varmıdır acaba bian önce arabayı alıp aranıza katılmak birlikte kısmet olursa piknik yapmak etkiliklere katılmak istiyorum...
öncelikle 2 aydır ciddi olarak almayı düşünüyorsanız telefonla bayi aramak yerine showrooma giderseniz hem almaya karar verdiğiniz aracı daha detaylı olarak görmüş ve showroomdaki satış danışmanından detaylı bilgi almış olursunuz. ayrıca opelin internet sitesinden de incelendiğinde panoramic tavanın sadece ST modelinde olduğu yazıyor zaten. siz NB modelde de olduğu kanısına nereden vardınız ki?
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
aramıza hoşgeldiniz, panoramik cam tavanın da sports tourer da olduğu broşüründe zaten ayrıntılı bir şekilde yazıyor, tamam bu bir eksik olabilir fakat, bu arabanın kötü olduğu anlamına gelemez bu sebeple bu araçtan da soğunursa, bu güzelim araca yazık etmiş oluruz... burdaki her üyemiz araçlarını çok seviyor, sevmese zaten bu site olmaz diyeceğim o ki, sunroof alın onun yerine hem panoramik cam tavandan daha uygun fiyatlı, o artan fiyata da jantları alırsınız... bir diğer durum ise bu aracı iki aydır almayı düşünüyorsanız, ve size iki aydır aynı naneyi söylüyorlarsa yok cosmo gelmeyecek elimizde edition var bunu alın filan, biz gidip bu opeli almanyaya şikayet edelim ya, böyle saçma şey mi olur, cosmo bu ülkeye %99.9 gelecek Allah'ın izni ile, siz hiç kafanızı yormayın, ve ayrıca da eğer ciddi bir alıcı iseniz telle sormayıp murat abimin de dediği gibi showroom gezmek daha bir mantıklı... orda cosmoları göreceksiniz zaten...
Panoramik cam tavanı sedan insignia da düşününce çok güzel bir görüntü canlanmıyor kafamda. Nedeni ise tavanın coupe tarzı formu olsa gerek. Cosmo olayına gelince opel herzaman en alt donanım ve en üst donanım seviyesini Türkiye pazarına sunar. Ara donanımlar olsa gelmeyenimiz derim. Fakat cosmo donanımı mutlaka gelecektir.
cevap veren tüm arkadaşlar teşekkür ederim panoramic cam tavandan dolayı opel almaktan vazgeçmiş durumdayım tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için
c180 yönelicem kolay gele
Elbette Opel bir müşteri kaybetti.
Benim bahsettiğim, Insignia gibi sınıfında ayrıcalıkları ve güzellikleri çok olan bir otomobilden ve bu otomobilin vereceği keyfi kaybetmekten kastetmiştim.
Orjinal yazı sahibi: Serdar99
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Sırf bu sebeple Insignia almaktan vazgeçtiyseniz, Insignia sizi değil, siz insignia'yı kaybettiniz .
Bana göre Opel bir müşteri kaybetti, bu da ne ilk ne de sondur.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
panoramic cam tavan yok diye insigniadan vazgeçiliyorsa, bende insigniadan vazgeçecek sebepler buluyorum sıkı durun; ya bu araba uçmuyor yaa, ayrıca yemek yapmayı da bilmiyor, ütü desen zaten yok, ayrıca da 180 bg ve çok hızlı gidiyor, hep radara giriyoruz çok dikkat çekiyor, bütün insanların bakışları üzerimde bende satıyorum insigniamı
Kesinlikle kişisel zevk meselesi. Arkadaşa hak veriyorum. Arkadaş için panoramik cam tavan olmazsa olmaz birşeyse eğer en doğrusunu yapıyor. Çünkü aracı aldıktan sonra her binişinde keşke şunda panoramik cam tavan olsaydı demek yerine gidip c180 alıyor. Hatta premium sınıf bir araç alıyor bunuda unutmamak lazım.
Kesinlikle kişisel zevk meselesi. Arkadaşa hak veriyorum. Arkadaş için panoramik cam tavan olmazsa olmaz birşeyse eğer en doğrusunu yapıyor. Çünkü aracı aldıktan sonra her binişinde keşke şunda panoramik cam tavan olsaydı demek yerine gidip c180 alıyor. Hatta premium sınıf bir araç alıyor bunuda unutmamak lazım.
Yorum