Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şok üzerine Şok yaşıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Şok üzerine Şok yaşıyorum

serdar abicim şimdi burdaki sıkıntı arkadaşın takındığı tutumdan kaynaklanıyor, yani giriyor ve arabaya eleştirel bir şekilde yaklaşıyor, hiç araştırmamış, bence iki aydır almak isteyen insan alır değil mi bu arabayı? istediği donanımlar sıfırda da ikinci elde de rahatça bulunabilecek donanım, panoramik sunroof takıntısı olabilir, fakat arkadaşın bu arabaya eleştirel yaklaşıp adeta ''panoramik sunroof yok mu? aaaa araba gözümden düştü 5 para etmez'' tarzı yaklaşımı hiç hoş değil, buradaki herkes biliyoruz ki arabasını çok seviyor ve bu gereksiz çamur atmalar buradaki çoğu abimizin kardeşimizin tepkisini çekti. ve bu konuda objektif olarak bakamasam da haklı olduğumuzu düşünüyorum. bir kişi damdan düşer gibi giriyor, ''şok üstüne şoktayım'' diyor, iki aydır arabayı telefondan almaya çalışıyor sonra bu araba gözümden düştü deyip çekiyor gidiyor, bu davranış sizce doğru mu? varsın 20-30 bin fazla versin, bluetooth'u bile olmayan boş bir c180 alsın baksın keyfine, biz yanından süzülür geçeriz

Yorum

Bence de aşağılamaya vs. gerek yok beyefendiyi, fake olsa ilk mesajında belli olurdu. Ayrıca bizim gibi ilçede yaşayan biri olabilir o yüzden telefonla aramıştır bilemeyiz ve şu da bir gerçek ki opel bayilerinden gelen cevaplar adamı arabadan soğutacak derecede. Cosmo gelmeyecek ne demek abi babası mı üretiyormuş da.. Panaromik cam tavan takıntısı varsa o donanıma sahip bir araç bakar ki c180 de fena bir araba değil yani tamam Insigniadan iyidir kötüdür ama arabayı da itin bi tarafına sokmaya gerek yok ona o daha çekici geliyorsa orda mutlu olacaksa +20bin tl yi vermekte özgür. Zevk alamayacaksa insigniadan napsın 180 beygiri..
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        fakat arkadaşın bu arabaya eleştirel yaklaşıp adeta ''panoramik sunroof yok mu? aaaa araba gözümden düştü 5 para etmez'' tarzı yaklaşımı hiç hoş değil, buradaki herkes biliyoruz ki arabasını çok seviyor ve bu gereksiz çamur atmalar buradaki çoğu abimizin kardeşimizin tepkisini çekti.
        Ömer kardeşim, söz konusu şahsın mesajlarını zaten okumuştum ama şimdi tekrar bir daha okudum, sana da önerim tekrar bir arada okumandır :

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Ben "çamur" denebilecek hiçbir şey göremiyorum, beklediğini bulamamış olmasından dolayı eleştirel yaklaşım ise gayet doğaldır.
        Burada oluşan durum, araçlarını herşeyiyle çok sevenlerin eleştiriye tahammülünün birazcık azalmış olması gibi geliyor bana

Yorum

Herşeyi geçtim de şu bayilerin elinden çektiğimizi gerçekten kimse çekmiyor. Şimdiye kadar nedense sadece çoğu kişinin şikayet ettiği bir servis olan Muğla Ermaş'tan memnun kalmıştım. Her sorunumla son derece iyi niyetli bir şekilde ilgilenip çözüme ulaşmışlardı. Ama genel olarak bayiiler ve servisler yönünden gerçekten sıkıntılıyız. Adamla elindeki arabayı satmak için cosmo editiondan daha düşük aslında falan diyecekler yakında
          2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
          2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

abi biz opel servisleri görüyoruz, gidip diğer markaların servislerine baksak onlarda da sıkıntı vardır, ama biz opel servisi deyip duruyoruz, çünkü sadece onu görüyoruz, ben izmirde 2 servise gittim, ikiside beni çok memnun etti, zaten insigniateam'i de biliyorlar, çok yardımcı oluyorlar saolsunlar...

Yorum

İşleniyor...
            X