Arkadaslar girer girmez ilk sorumu sorayım. Aracımı dun teslim aldım, boya koruma yapılmıstı ama dısarıda degil. Aldıgım galeri kendi sistemini uygulamıs, 6 aylık bir koruma. Dunku kullanımımdan sonra kaputun govdeyle birlestigi sag ve sol kenarlarda siyah sanki griye donmus gibiydi. Bakınca bu bolgelerin aracın giderken havayla en cok temas ettigi yerler oldugunu soyleyebilirim. Yıkatıp duzeliyor mu diye denemedim, bu durumu tecrube eden var mı? Acaba neden olmus olabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BOYA
Collapse
X
-
Ynt: BOYA
Hayır, ısık acısıyla ilgili degil. Ama tekrar kontrol edince araba yol yaptıktan sonra ilk park ettigim anda oluyor bu lekeler. Ustunden 1-2 saat gecince kayboluyor. Sanki hava surtunmesi orada yogusma benzeri bir durum yaratıyor.Insignia 1.6V 180HP / Edition+Elegance / Carbon Black
Yorum
-
Ynt: BOYA
Orjinal yazı sahibi: enderinsigniaarkadaslar beyaz renkli insigniamda kapilar, kapit, tampnlar farkli renklerde gorunuyor, sanki tampon krem rengi, kapilar biraz beyaz ama kaput tamamen beyaz, servis bana goz yanilmasi oldugunu soyledi ama yok ya tamponlar resmen krem rengi, fark ettiniz mi?Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum