Duyuru

Collapse
No announcement yet.

astra h hakkında bır bılgıye ıhtıyacım var arkadaslar!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: astra h hakkında bır bılgıye ıhtıyacım var arkadaslar!

farlarla bırlıkte far yıkama lazım ozaman gokhan abı 2011 modellerde far yıkama vardı 2012 lerde varmı yokmu bılmıyorum? malıyetı ne cıkar bılemıyorum gokhan abı! farların!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
      dogru soyluyorsun gercektende abı valla su esp olayı yok sanırım! nıye koymuyorlar ya anlamadım! gecen gun espsız bır arabanın savruldugunu gordum anladımkı esp sart ondan onemlı bence
      0 düz vites alacağına az kullanılmış 2. el otomatik al hemde esp olsun... inanki c4 dizel in otomatiğini kullandıktan sonra eastronic mükemmel geldi
      F30 Sport+

Yorum

ben linea demiyorum 1.6 jtd iyidir astrada neden yoksa aslında tam astra j de olsa bu motor tadından yenmez
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
          farlarla bırlıkte far yıkama lazım ozaman gokhan abı 2011 modellerde far yıkama vardı 2012 lerde varmı yokmu bılmıyorum? malıyetı ne cıkar bılemıyorum gokhan abı! farların!
          illede şart mı far yıkama böyle farın olsun yeter be çünkü far yıkama biraz zahmetli bir iş snki:S
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
            ben linea demiyorum 1.6 jtd iyidir astrada neden yoksa aslında tam astra j de olsa bu motor tadından yenmez
            1.6jtd gerçekten iyi Alfadan biliyorum. Ama sadece motoru için araç alınmaz bence. Keşke Astra'da olsa tabiki...
            2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
            2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Far yıkama basit iş aslında başka bir siteden arkadaşın birisi yaptı far yıkama olayını. Ama dediğim gibi iş onunla bitmiyor. Maliyet 1800TL'yi geçiyor.
              2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
              2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

valla sıze soyle soyleyım gecen subat ayında sırf 1.3 motor zayıf dıye astradan vazgectım gıttım lınea 1.6 sıparısı vermıstım cebımede 5.000 tl kalmıstı ama lınea aldım ama kısmet olmadı kavga fln ettık adamlarla 1 ay yerıne 2 ay oldu hala araba gelmedı ıptal ettık sonra bı baktık ınsıgnıa aldık nerden nereye

Yorum

0 alman şart mı? 2. el bak sağdan soldan..
                  F30 Sport+

Yorum

0 alcam gokhan abı ya evdekınler 2 cı elle ugrasmak ıstemıyorlar! tabı bunları yazdıkta rakamlar bakalım ne olcak uygun olmazsa sayet lınea alıcam ozaman 130 luklarlada kapısırım

Yorum

kardeş linea nerde astra nerde? 0 donanımsız araba alacağıma 2. el donanımlı alırım aldımda, alacağımda he param hem 0 a hem istediğim donanımlara yeterse o zaman ayrı
                      F30 Sport+

Yorum

baktıgım lıneanın en fullu zaten abı almısken bır kez alıyon full olsun yanı bunu kullancaz 3 5 sene artık!

Yorum

Astra'lardan sedan mı bakıyorsun Classic'mi onu anlamadım?

sedansa dizel sadece 6ileri manuel varmış
                          classic'de hem manuel hem easytronic

2012'lerde Astra Sedan 1.3'ün donanım olarak boşu ile 1.3 Classic'in full donanımı arasında 2 TL fark var
                          donanım olarak Astra Classic HB Essentia (Konfor paketli) = Astra Sedan Enjoy Plus'a denk geliyor. ki Astra Sedan Enjoy Plus 700 TL daha pahalı ve manuel vites
                          ben olsam Astra Classic bakarım, zaten sedanın arkasını oldum olası beğenmedim, mecbur kalmadığım sürece tercih etmezdim

istediğin donanımlardan;
                          -Astra H'larda artık xenon olmadığı için far yıkama yok, bi anlamıda yok zaten insan ömründe kaç sefer farları temizleme ihtiyacı duyarki (offroad yapmayacaksak tabi ) hatta dezavantajı var, silecek suyu deposunu doldur doldur bitmiyor, yarım litrelik şişeyle kaç sefer çeşmeye gidip geldiğimi bilirim bi keresinde 5 litre şişenin tamamını boşalttığım olmuştu
                          -TCplus, son derece gereksiz (?) ben aklıma geldikçe kapatıyorum, açıkken sanki arabayı frenliyormuş gibi geliyor
                          -UCL, bu zamana kadar duyulmamış birşey, eminim ne işe yaradığını bilen 3-5 kişiyi geçmez
                          -spor sürüş modu, manuel viteste bulunması çokta gerekli değil o yüzden easytronic ile veriyorlar. trafikte gazladığın zaman gazı bırakman gerekirse aracın vites yükseltip devir düşürmesini engelliyor, vites manuel olunca zaten kendin ayarlarsın bu durumu. Insignia'daki gibi süspansiyonları sertleştirdiğini felan sanmıyorum. onu Astra GTC'de IDSplus sistemi yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
                          -yokuşta kalkış sistemi, ayağına güvenmiyormusun?

Sedan-HB olayına kendin karar verirsin,
                          Astra-Linea konusunda da Linea'nın güç ve uzun yolda daha düşük tüketimden başka bir artısını görmedim ben. işçiliği ve malzemeleri son derece kalitesiz, kullanıcı kitlesi olarak da Astra'dan daha düşük konumda, zaten arkası da Astra Sedan'ı andırıyor hatta aynı platformda üretildiklerini bile düşünmeye başladım ben belki doğrudur bilmiyorum araştırmadım hiç.

neyse son sözüm Astra Classic III
                          InsigniaTEAM

Yorum

dogru soyluyon valla cagrı hepsını gectım hadı esp yok? napalım ıdare etcez ozaman LT hesabını gosterıyor dımı kac lt kaldıgını fln!

Yorum

çağrı bi dip not IDSplus benim yukarıda fotosu olan manuel aracımda da vardı.. mantığı aynen flex ride gibi.. ama sadece spor modu var, direksiyon sertleşiyor, süspansiyon sertleşiyor, çekiş değişiyor..
                              F30 Sport+

Yorum

kardeşim astra nerden çıktı? hiç hesapta yoktu ama linea almaktansa astra classic çok çok mantıklı, en azından sağlam ve konforlu arabaya binersin, linea leylek gibi 90 bg de güçsüz değil, amcam kaza yaptığında astra sedan, babam eski araçla kaza yaptığında linea sedan vermişlerdi, ikiside 1.3 motordu, astra sedan 90 bg 6 ileriydi, çekişi de gayet iidi, 6. viteste klima açık hiç hız düşmeden yokuş çıkıyorduk, ve araba bomboş olmasına rağmen konfor ve yol tutuş güven vericiydi, ama linea fiat ya, donanımla göz boyuyorlar ayrıca da, 1.6 jtd diyorsun ama, her gidişin de bir duruşu olmak zorunda, linea değil de bravo alırsanız daha mantıklı ama linea almasanız daha ii... bence bravo ve astra classic testine gidelim senle, o zaman bir bakalım

Yorum

İşleniyor...
                                X