Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Yarın aracımın usb soketinin değişim işlemi var. ara sıra cd400'ün usb'mi görmemesi nedeniyle böyle bir yola başvuruyoruz. bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Sizce soketin değişimi sorunu ortadan kaldırır mı yoksa bu sorun kronik mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
USB SOKETİ DEĞİŞİMİ
Collapse
X
-
Ynt: USB SOKETİ DEĞİŞİMİ
usb görmeme sorunu bilgisayarda "donanımı güvenle kaldır" işlemini yapmadan direk çıkarılırsa oluyor. eğer değişimden sonra düzelmezse bence aynı problem oluşmuştur, flashdiski değiştirmek gerekir. hep aynısını mı takıyosunuz yoksa başka flashdisk denedinizmi?InsigniaTEAM
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBasit cozum aku nun kutup basini sokup takmak
Bu işlemden sorna kod isteme gibi bir durum oluşmuyor mu?1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
Mazide güzel bir anı şimdi..
Yorum
-
valla ben bir kere kullandım oda sırf meraktan yaşasın radio ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBasit cozum aku nun kutup basini sokup takmakOrjinal yazı sahibi: cagriusb görmeme sorunu bilgisayarda "donanımı güvenle kaldır" işlemini yapmadan direk çıkarılırsa oluyor. eğer değişimden sonra düzelmezse bence aynı problem oluşmuştur, flashdiski değiştirmek gerekir. hep aynısını mı takıyosunuz yoksa başka flashdisk denedinizmi?
2 farklı flashdisk denedim aynı sorun yeniden oldu.1.6 T Cosmo Siyah
Yorum
-
Birda önceki konulardan birinde, bazı modelerin 1Gb bazı modellerin ise 4Gb'lık USB bellekleri desteklediği ile ilgili bir konu vardı. Bu konu ile ilgili kesin bir bilgi var mı?
Mesela DVD800'ler 1 Gb, CD500'ler 4 GB destekler yada 2009 modeller şu kadar 2010-2011 modeller şu kadar destekler gibisinden.
Son olarak 3 tane harici HDD denedim. Hiçbirini görmedi.1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
Mazide güzel bir anı şimdi..
Yorum
-
Kutup basini sokrugunuzde sade 4 camin kalibrasyonunu yaptiriyor sol cami ac/kapa seklinde kod sormuyor
eger kutup basi ise yaramiyorsa 2 secenek kaliyor bir usb soketinde problem var iki kullandigin usbde garantiden degisiyorsa degissin kronik bir sorun degil
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXKutup basini sokrugunuzde sade 4 camin kalibrasyonunu yaptiriyor sol cami ac/kapa seklinde kod sormuyor
eger kutup basi ise yaramiyorsa 2 secenek kaliyor bir usb soketinde problem var iki kullandigin usbde garantiden degisiyorsa degissin kronik bir sorun degil1.6 T Cosmo Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: JEAOrjinal yazı sahibi: FacomXKutup basini sokrugunuzde sade 4 camin kalibrasyonunu yaptiriyor sol cami ac/kapa seklinde kod sormuyor
eger kutup basi ise yaramiyorsa 2 secenek kaliyor bir usb soketinde problem var iki kullandigin usbde garantiden degisiyorsa degissin kronik bir sorun degil
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: JEAOrjinal yazı sahibi: FacomXKutup basini sokrugunuzde sade 4 camin kalibrasyonunu yaptiriyor sol cami ac/kapa seklinde kod sormuyor
eger kutup basi ise yaramiyorsa 2 secenek kaliyor bir usb soketinde problem var iki kullandigin usbde garantiden degisiyorsa degissin kronik bir sorun degil1.6 T Cosmo Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: sebaziosSon olarak 3 tane harici HDD denedim. Hiçbirini görmedi.
Yorum
-
Benim sıkıntılarım ise;
1- USB takınca Klasör listesi okunuyor menüye giremezsiniz. (İşlemci çok yavaş deli ediyor beni)
2- USB den parça çalarken marşa basınca ilk parçaya geri dönüyor.
3- Kıngstone flash disk kullanıyorsanız çok uzun geliyor kolluğu kapatınca baskı yapıyor, (Ben Kingstone flashdiskin tepesindeki halkayı kestim)
4- Kimi zaman parça listesi oluşturuluyor deyip öylece kalıyor. Taki USB çıkarılıp takılana kadar.
5- Karışık çalma açıkken parça adı yazıyor ekranda ama çalan parça o değil =) 3-4 kere denk geldi ne oluyor diye bocaladım epey.
6- Klasörleri ve parça adlarını kimi zaman hiyerarşik yapıda gösteriyor, sanırım USB FAT yapısını okuyamıyor bu yine bizim insignianın işlemcisinden kaynaklanıyor.
7- CD (audio) herhangi bir parçadayken eject tuşuna basın çıkarın, CD yi tekrar takınca kaldığı yerden devam ediyor, Ama USB de çıkar tak bu olay yok başa dönüyor..
8- 2 GB flash disk kullanacaksanız klasör klasör gruplama yapmayın, tümünü root a atın. Daha hızlı listeliyor.
Yorum
Yorum