son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sol ayna camı buğulanma
Collapse
X
-
Ynt: sol ayna camı buğulanma
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
aynı iticiden sana da sürmüştüm abi sadece sol aynada olması ilginç, su itici benimde aklıma geldi, tinerle güzelce temizledim ama düzelmedi, bi akşam görüşelim abi, bi gör istersen... acaba benim gözlerimdemi sorun var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
aynı iticiden sana da sürmüştüm abi sadece sol aynada olması ilginç, su itici benimde aklıma geldi, tinerle güzelce temizledim ama düzelmedi, bi akşam görüşelim abi, bi gör istersen... acaba benim gözlerimdemi sorun var
Bu arada tiner falan kullanıyorsun geleneksel yöntemler işe yaramayabilir,teknik desteğe ihtiyacın olabilir..Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
Bu arada tiner falan kullanıyorsun geleneksel yöntemler işe yaramayabilir,teknik desteğe ihtiyacın olabilir..
abi sen geceleri sayım yapmıyomusun, elmaları, domatesleri saymıyormusun? olmazsa benim ürünleride getireyim beraber sayım yapalım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
Bu arada tiner falan kullanıyorsun geleneksel yöntemler işe yaramayabilir,teknik desteğe ihtiyacın olabilir..
abi sen geceleri sayım yapmıyomusun, elmaları, domatesleri saymıyormusun? olmazsa benim ürünleride getireyim beraber sayım yapalımGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
abi sen geceleri sayım yapmıyomusun, elmaları, domatesleri saymıyormusun? olmazsa benim ürünleride getireyim beraber sayım yapalımF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09son zamanlarda farkettiğim bi sorunu paylaşmak istedim, gece kullanımlarda, arkadan gelen aracın far ışığı sol aynama yansımasıyla, sol aynamda buğunlanmaya benzer parça parça lekeler oluşmakta, gündüzleri yada ayna kararma olmadan hiç bir problem yok, fakat arka karardığı zaman ve arkamdaki aracın kısa yanan farı aynamda belirdiğinde sorun ortaya çıkıyor, görüş kalitesi bozuluyor, bu durumu daha önce yaşayan varmı? cevaplarınız için teşekkürler....
abi sen geceleri sayım yapmıyomusun, elmaları, domatesleri saymıyormusun? olmazsa benim ürünleride getireyim beraber sayım yapalım
abi ben hem tartar, hem sayarım, hiç merak etme sen, benim ömrüm saymakla geçiyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahSende yardıma gelirsin Gökhanım Hem bir elin nesi var iki elin sesi var dememişlermi ? Hem, siz ayakta sayarsınız ben de oturur kayda geçerim olmazmı ?F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahSende yardıma gelirsin Gökhanım Hem bir elin nesi var iki elin sesi var dememişlermi ? Hem, siz ayakta sayarsınız ben de oturur kayda geçerim olmazmı ?
abi zaten hep ayakta olmuyor, yorucu oluyor öle, dinlene dinlene sayarız 3 kişi, sen 1 sayarsın biz 3 sayarız
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SeyyahSende yardıma gelirsin Gökhanım Hem bir elin nesi var iki elin sesi var dememişlermi ? Hem, siz ayakta sayarsınız ben de oturur kayda geçerim olmazmı ?
abi zaten hep ayakta olmuyor, yorucu oluyor öle, dinlene dinlene sayarız 3 kişi, sen 1 sayarsın biz 3 sayarızGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: SeyyahSende yardıma gelirsin Gökhanım Hem bir elin nesi var iki elin sesi var dememişlermi ? Hem, siz ayakta sayarsınız ben de oturur kayda geçerim olmazmı ?
doğru diyorsun gökhancığım, herkes kendi ürününü saysın benim işte sayım kolayda, öteki işte nasıl saycan, çürükleri, bozulmuşlarıda saycanmı, karışık biraz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SeyyahSende yardıma gelirsin Gökhanım Hem bir elin nesi var iki elin sesi var dememişlermi ? Hem, siz ayakta sayarsınız ben de oturur kayda geçerim olmazmı ?
abi zaten hep ayakta olmuyor, yorucu oluyor öle, dinlene dinlene sayarız 3 kişi, sen 1 sayarsın biz 3 sayarız
abi bi akşam gelcem, hem benim aynaya bakarız, hem senin şu taze meyvelerden yeriz hemde tartmayı öğretirsin bana
Yorum
Yorum