sayfanın alt kısmında 4.3.5 yazılımı için bir not var.
"iOS 4.3.5 yazılım güncellemesi yayımlandı. 10 gün ara ile yeni sürümü yayınlanan iOS 4.3.5 versiyonunun sertifika doğrulama güvenlik açığından dolayı olduğu belirtildi.Şu an için unlock veya Jailbreak sorunu çözülmüş değil. Bu nedenle yurt dışından alınmış olan iPhone'ların iOS 4.3.5 versiyonuna güncelleme işlemi yapılmamalı.
Türkiye'den alınmış iPhone ve iPad 'ler iOS 4.3.5 versiyonuna Update edilebilir. iOS 4.3.5 versiyonuna güncelleme yapmadan önce lütfen cihazınızın yedeklerini alın."
Herhalde sorun bu versiyon yükseltmeden dolayı olabilir.
Galiba bir yanlış anlaşılma oldu. İphone4 ile bilgisayar arasında epeydir bir bağlantı sorunu yaşıyordum. Konuyu bende "Serbest Kürsüye" taşıdım.
Konuyu tekrar "Teknik Destek" bölümüne taşıyorum.
Galiba bir yanlış anlaşılma oldu. İphone4 ile bilgisayar arasında epeydir bir bağlantı sorunu yaşıyordum. Konuyu bende "Serbest Kürsüye" taşıdım.
Teknik destek Insignia için olan destek değil miydi
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Cemil abi iphone ile bluetooth bilgisayar bağlantısı yapmaya çalışıyorsan PC nin Apple olması gerekiyor yoksa çok zor =) Kablo ile bağlantıda bir sorun çıkmaması lazım zaten...
Hasan ilk etapta ben bilgisayar& iphone olarak algılamıştım (boşuna "İhtiyar Delikanlı" demedik di mi yaşlandık yahu ihihi) sonrada İnsignia&iphone olduğunu anlayınca konuyu tekrar "Teknik Bölüme" taşıdım. ihihi ihihi haha
Hasan, İnsignia&Cosmo modellerinde USB bağlantısı var." quantion1= Burak" kardeşim bu yönde bir sıkıntısı olduğunu belirtmiş. İnşallah sorunu bilen arkadaşlarımız kendisine yardımcı olurlar.
Evet sorun telefonu insignia ya bahlamakta maalesef. Bluethoot ile sorun yok ama USB den tanitamiyorum, insignia "uyumsuz" diyor, benzeri bir yazı da iPhone da çıkıyor.
Yorum