Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Uzmanları Aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Uzmanları Aranıyor

hayirli olsun kazasiz surusler arkadaslar turkiyede navi cd paraylami veriyorlar araci alirken vermiyorlarmi
    BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
      hayirli olsun kazasiz surusler arkadaslar turkiyede navi cd paraylami veriyorlar araci alirken vermiyorlarmi
      her araçla vermiyorlar, çok fazla çıkmadı içinde dvdsiyle gelen araç
      yada bayi cebe atıyor bizimkinin orjinal halı paspasları depoya attığı gibi.. angry
      InsigniaTEAM

Yorum

[quote=cagri ]
        Orjinal yazı sahibi: ceycey

Çağrı navigasyon cd'leri birilerinin isine yararsa rarlayip rapide yükleyebilir yada birer kopya çekip isteyenin adresine postalayabilirim. Lakin su var, Cd'ler güncel değil. 2009 yılının.

Cd'lerin birinde tüm Avrupa, digerinde ise sadece Turkiye mevcut.
        1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
        Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

dvdler korumalı abi kopya işe yaramıyor malesef ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Var mısın iddiaya?
            1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
              Orjinal yazı sahibi: cagri
              Var mısın iddiaya?
              korumayı kırıp kopyalanabilir ama arabaya yükleme yaparmı onu bilemem
              InsigniaTEAM

Yorum

Dosya kopyelemede sorun yok sorun kullanılan dvd ler üzerindeki barkod etiketinde eğer dvd üzerine aynı barkodu yazabilirseniz sorun çözülür

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tr de bayiler vermiyordun parayla satmak icin ben araci aldigim gun kirmistim adamlar gulduler 2 cisini verdiler 90 euro gibi bir fiyati vardi almadilar zaten tr navi cd para verilip alinmaz hic bir yerde gostermiyor yurt disinda okadar guzel ki hic metre sapma yapmiyor tr de ist biraz daha iyide ank nerredeyse sifir ben belki burayla karsilastirdigim icin oyle geliyordur ama tr gorsellikten baska bir ise yaramadigini dusunuyorum birde bende ericson tlf vardi onu kullanirken bluetooth rehbere ulasabiliyordum arayaninda kim oldugu yaziyordu simdi nokia var ne rehbere ulasabiliyorum neden gelen aramada arayanin kim oldugunu ericsonda usb kablosu kullaniyordum acaba ununla ilgili alabilirmi
                  BMW 530 D gran turismo

Yorum

Kaba taslak baktım. DVDde bir numara yok. Kopyalanir. Barkot olayına da gerek yok. Güncelleme esnasında araç sizden kod, serial yada şifre istemiyor ki.

Hatta bu gun denemek için bir takip güncellemeye yapayım dedim. Salak alet üzerindekinin daha güncel olduguna dair bir uyarı vermeyince ben de yükledim. Nefer cd'deki, hafizadakine göre çok de eski bir sürümmus.

Kısaca daha önce ana yollar vardı. Simde iyice gitti.

Arkadaslar elinde 2011 model insignialarla gelen yeni ve güncel bir yükleme Cd'si olan var mı?
                    Kendimi kobay olarak kullanarak yüklemeye çalışabilirim.

Yorum

• Ynt: İnsignia Uzmanları Aranıyor

Geçmiş olsun

Dediğim gibi cd yi kopyeleseniz bile bir işe yaramıyor barkod var cd nin göbeğine dikkatli bakın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                      X