Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Uzmanları Aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Uzmanları Aranıyor

araç tanıtımınızda üye tanıtımı gibi güzel ve detaylı olmuş hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah, güzel araç
    2 adet navi dvd'sinin bulunması da büyük şans
    InsigniaTEAM

Yorum

hayırlı olsun, hem istediğiniz tüm özellikleri barındıran hem de çok temiz bir araç almışsınız. şanslısınız bence.

araçta lpg kiti kalacaksa bile, zaten kullanılmayacak olduğu düşünülürse bagajdaki tank mutlaka sökülmeli. satarken geri takabilirsiniz.

bu arada geçmiş mesajlara baktım ama araç fiyatını göremedim. sakıncası yoksa söylerseniz sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        araç tanıtımınızda üye tanıtımı gibi güzel ve detaylı olmuş hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah, güzel araç
        2 adet navi dvd'sinin bulunması da büyük şans
        Teşekkür ederim. Gerçekten şansım yaver gitti diyebilirim. Bu gün balans için sanayiye gittim. Çevre dükkanlardan genç çıraklar topladı hemen başıma. Abi nasıl iyi kaçıyo mu? 250 görüyo mu? gibisinden sorular gelmeye başladı. Dedim ben de bilmiyorum.Daha dün aldık Anladığım kadarı ile özellikle gençler tarafından çok beğeniliyor bu insignialar. Demek ki boşuna 2009 yılın arabası seçilmemiş.

İki navigasyon cd'si olması da büyük şans demişsiniz. Normalde bir tane mi çıkıyor? iki tane olunca ne gibi bir avantajı var ki?

Orjinal yazı sahibi: ercan
        hayırlı olsun, hem istediğiniz tüm özellikleri barındıran hem de çok temiz bir araç almışsınız. şanslısınız bence.

araçta lpg kiti kalacaksa bile, zaten kullanılmayacak olduğu düşünülürse bagajdaki tank mutlaka sökülmeli. satarken geri takabilirsiniz.

bu arada geçmiş mesajlara baktım ama araç fiyatını göremedim. sakıncası yoksa söylerseniz sevinirim.

Estağfirullah, ne sakıncası olsun. Araç için toplam 54.000 nakit ödedim ama aldığım yer uzak mesafe olduğundan git gel masrafı, alım satım, espertiz, vb derken 55.000'e mal oldu.

Bu aracın aynı donanım ve aynı paketlere sahip olan sıfırının fiyatı 86.500 Lira. Ha Lpg'yi, ruhsata işletmeyi falan hesaplarsanız fark daha da artar. En az 30.000 kardayım diyebilirim. Aracın sıfırdan pek de farklı olduğunu söyleyemem. Netekim aracın alındığı ve trafiğe çıkma tarihi 04.06.2009. Yani 26 gün sonra alınsa 2010 model olacakmış.
        1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
        Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
          Teşekkür ederim. Gerçekten şansım yaver gitti diyebilirim. Bu gün balans için sanayiye gittim. Çevre dükkanlardan genç çıraklar topladı hemen başıma. Abi nasıl iyi kaçıyo mu? 250 görüyo mu? gibisinden sorular gelmeye başladı. Dedim ben de bilmiyorum.Daha dün aldık Anladığım kadarı ile özellikle gençler tarafından çok beğeniliyor bu insignialar. Demek ki boşuna 2009 yılın arabası seçilmemiş.

İki navigasyon cd'si olması da büyük şans demişsiniz. Normalde bir tane mi çıkıyor? iki tane olunca ne gibi bir avantajı var ki?
          forumda navigasyon dvd'sine sadece şanslı birkaç kişi sahip normalde dvd servise geliyor serviste yükleme yapılıyor, çünkü dvdler ücretli.
          ama birkaç kişiye dvd'yi araçla birlikte verdiler. sizdeki gördüğüm kadarıyla hem eski hem yeni sürüm. kutunun alt kısmındaki beyaz yuvarlakların içinde desteklediği ülkeler yazıyor, ordaki beyazları bol olan yeni sürüm diye biliyorum.
          Almanlar ve İngilizler bu dvdleri ve araç kullanım klavuzlarını ebayde parayla satıyorlar
          InsigniaTEAM

Yorum

Hayırlı olsun tekrar. Kafama takılan bişey var lpg dolum yerini depo kapağının yanına güzel monte etmişler fakat tüv bu duruma müsaade etmiyor diye biliyorum.Aracın muayene durumu nedir acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
              Hayırlı olsun tekrar. Kafama takılan bişey var lpg dolum yerini depo kapağının yanına güzel monte etmişler fakat tüv bu duruma müsaade etmiyor diye biliyorum.Aracın muayene durumu nedir acaba?
              14.06.2013'e kadar muayenesi var. yani 2,5 ay önce yapılmış muayene. LPG kiti muayeneden önce takılmış ve ruhsata işlenmiş.

Kısaca araç muayeneye bu halde girmiş ve geçmiş. Herhangi bir sıkıntı yok.

Benim asıl hoşuma giden şey ise, LPG vanasının, bir kaza durumunda, araçta belki de en güvenli yerlerden birinde olması. Özellikle tampon altı ile kıyaslarsanız, bu kısımın ne kadar az darbeye maruz kaldığını farkedersiniz.
              1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...

Yorum

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve cazasız kullanınız.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Resimlerde gözüken jantınız 18'' standart cosmo jantı diye biliyorum. Bu jantlara 19'' diyerekmi sattılar size aracı ?

Saygılarımla ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem ÇAĞLAYAN
                    Resimlerde gözüken jantınız 18'' standart cosmo jantı diye biliyorum. Bu jantlara 19'' diyerekmi sattılar size aracı ?

Saygılarımla ...
                    detayı iyi yakalamışsın, bu işin altından bişey çıkmaz inşallah :/
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem ÇAĞLAYAN

Saygılarımla ...
                      Gerçekten iyi yakalamışsın. Ben de bu gün balans için ustaya gittiğimde farkettim. 19 değil 18'miş cantlar.

Aracı alırken satıcı arkadaşla cantlar hakkında hiç konuşmadık. İlanda cantların 19" dendiğini hatırlıyordum. Lakin bugün balans yapan arkadaşla sohbet ederken o söyledi. Önce şaşırdım. Sonra baktım gerçekten 18".

Hemen aracın ilanına baktım. (ilan yayından kaldırıldı ama bilgileri daha önce kaydetmiştim) Baktım ilanda da 18" yazıyor. Yani satan arkadaşın suçu değil. Sadece 217 tane insignia ilanını incelerken bendeki hatlar karışmış. Aklımda 19" kalmış.

Açıkçası 18" olmasına üzüldüm dersem yalan olur. En başından beri söylediğim gibi benim için konfor estetikten biraz daha önde.

Yorum

Aracınız böylede çok güzel. Tekrardan güle güle kullanın ...

Ufak bir nazar boncuğunu eksik etmeyin =)

Saygılarımla ...

Yorum

19 jant flexili araçlarda konforu etkilemiyor
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Dorudur. Ama 18" + FlexRide konforu bayağı bı etkiliyor. (olumlu yonde)

Yorum

F30 Sport+

Yorum

Bende onu demek istemiştim zaten.Benim aracımda 19 jant var fakat flexi olduğu için konfordan yana sıkıntım yok,ama önceki aracım 18 jantlıydı e flexi yoktu.O araba şimdikinden dahada sertti...
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X