Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Uzmanları Aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Uzmanları Aranıyor

Orjinal yazı sahibi: Cem ÇAĞLAYAN
    Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız, belasız binersiniz inşallah ...

O donanımdaki bir Insignia tadından yenmez. Fotoğraflarıda en yakın zamanda bekliyoruz =)

Ayrıca bende ilk fırsatta LPG'yi söktürmenizden yanayım ...

Saygılarımla ...
    LPGyi kullanmam diye düşünüyorum ama komple sokturme konusunda da karar veremedim. 3000 lira para verilmis. Ruhsata da işlenmiş. Motora yaptıgı etkiyi geri donduremeyiz artık. Gizli ve güzel monte edilmişse ve simit tankli ise bı zararı olmaz. Depoyu bosaltirim, durur orda.

Ha yok o su deposu gibi büyük tanklardansa hiç affetmem
    1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
    Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

gayet dolu bir araç aldınız hayırlı olsun..
      F30 Sport+

Yorum

hayırlı olsun

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
          Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Hayırlı olsun,yolunuz uzun keyfini çıkartın
          Bu arada alış maliyetine +1000 tl daha eklmeyi unutmayın
          Eklemez miyim, fazlasını ayırdım ama 1000 lira tutmaz diye düşünüyorum.

Artı olarak dönüşte, performansi ve yakıt sarfiyatini hesalayacagim tam 850 km'lik bir yol var.

Ama dürüst olayım sarfiyattan çok performansı merak ediyorum. Hanim da huyumu bildiginden "gozunu seveyim yavaş gel, 11 saatlik yolu 6 saatte gelmeye kalkma" diye uyardı. Üstüne yol bilmediğim yol, araba tanımadığım araba olunca, performans denemesini daha sonraki bir tarihe ertelemek durumunda kaldık.
          Bence hanımın dediklerini unutacaksınız
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun ,kazasız belasız güle güle kullanın. Tam anlamıyla " chiplenesi" bir aracınız olacak
            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Hayırlı olsun.Bu araba insana "Amaaannn.... yakarsa yaksın dedirtiyor performansıyla"

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

Yorum

Hayirlisi olsun. Kazasiz, belasiz iyi gunlerde kullanmaniz dileklerimle..

Yorum

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaslar, gercekten sagolun.

Su saat itibari ile kazasiz belasiz aracı almış ve evime gelmiş vaziyetteyim. 48 saattlik uykusuzluk, 21 saatlik yolculuğun etkisi ile ayakta zor dürüyorum ama aracın beklediğimden de iyi çıkması, hepsini telafi etti. Yarın hem kendimi hem aracı gerekli olduğu üzere tanıtacağım.

Araçlar hakkında bilgi toplamamdan tutun da model tercihine kadar her noktada değerli bilgilerini esirgemeyen, hem teknik hem de tecrübe konularında bana yol göstererek doğru tercih yapmamı sağlayan tüm insignia team camiasına yürekten tesekkur ederim.

Eğer aranıza kabul ederseniz, insignia team camiasına katılmaktan mutluluk duyarım.

Dip not: alet yikiliyooo

1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...

Yorum

Hayirli ugurlu olsun.allah kaza bela vermesin. bu arada aramiza kabul ne demek .bu sitenin kapilari herkese acik.bu site artik gercekten bir aile gercekten dostlar toplulugu ve siz de bugrubun bir parcasisiniz.aramiza hosgeldiniz.ilk blusmada gorusmek tanismak kaynasmak dilegiyle.sayilar sevgiler

Yorum

mutlu olmanıza sevindim içinize sinmese kötü olurdu...
                        F30 Sport+

Yorum

hayırlı olsun,hoşgeldiniz araç cok dolu maşallah kazasız belasız sorunsuz binin inşallah..
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Hadi hayirli uğurlu olsun Allah kazadan beladan esirgesin en kısa zamanda güzel fotolar bekliyoruz yıkılan makinadan

Yorum

hayırlı ugurlu olsun. fotoları bekliyoruz.

Yorum

Arkadaşlar aracın fotolarını bugün çektim. 800 kmlik uzun bir yoldan geldiği ve yıkanmaya zamanı olmadığı için biraz kirli, kusuruma bakmayın.

Ben koltuk soğutmayı iki koltukta da var sanıyordum. Isıtma her ikisinde de varmış ama soğutma sadece şoför koltuğunda varmış. Bu durumla ilgili hanımın tepkisine çok güldüm.

"hep kendini düşün sen"

Buda aracın kaporta expertiz raporu. Satıcının söylediği gibi lokal dahi boya yok.

Süspansiyon ve yürür ekspertiz raporu

LPG tankını bagaja koymuşlar. Stepne ince olduğu için herhalde. Bu arada stepne, ilk yardım çantası, kriko ve avadanlıkların hepsi hiç kullanılmamış vaziyette yerindeydiler.

Bu fotoğrafta görünen ise aracın benzin deposunun kapağı. LPG kitini takan usta nasıl bir işçilik yaptı ise, akaryakıt vanasını benzin vanasının üstüne yerleştirmiş. İlk baktığımda vananın yerini bulamadım bu yüzden. Aynı işlemi motora da yapmış. Kaputu açtığınızda ne kablo ne LPG beyni ne de LPG ile ilgili herhangi birşey görüyorsunuz. Tümünü motorun alt tarafına monte etmişler.

LPG'nin saklanması işini burada da görebiliyorsunuz. LPG anahtarını direksiyonun sol altındaki gözün içine monte etmişler. Dışarıdan görülebilmesi imkansız. Bu arada Üzerindeki LPG kiti Teleflex GFİ denen hollanda malı bir sistem. Fiyatına baktım, Prins'ten pahalı.

Bunlar da mâlumunuz koltuklar. Herhangi bir delik, yırtık, kesik, yıpranma yada yanık yok. (araçta benden önce sigara içilmemiş, Kulluk sıfır ayarındaydı)

Sunroof elektrikli ve çift yönlü olduğu için hem kullanılması çok pratik, hem şık, hem de çok işe yarıyor. Ses yapıyor diyen arkadaşlara da asla ama asla inanmayın.

Bunlar da araç alınırken verilen dökümalar. Çok iyi muhafaza edilmiş diyebilirim.

Kod kartı dahil içindeki herşeyi eksiksiz muhafaza etmişler.

Son olarak da bagajda Navigasyon CD'lerini, güneşliği, LPG tankını ve (eski sahibinden kalan) meşe ağacından yapılmış acil durum müdehale yardımcısını görmekteyiz. haha

LPG'yi test etme şansım oldu. Buna bazı arkadaşlar inanmayabilirler ama km'de ortalama 21 kuruş yaktı. 60 liralık gaz ile (25 litre gibi) 295 km gördüm. Şehir dışında 19 kuruşa kadar indiği, şehir içinde de maksimum 24 kuruş oldu sarfiyat.

Bu işte bir tuhaflık oduğunu sizde anlamışsınızdır. Meğer LPG kitinin kalibrasyonunda arıza varmış. Baştan pek bir sorun yok gibi görünse de 250 km'den sonra sorun kendini göstermeye başladı. Araç çekişten düştü.

Kit gazı o kadar kısmış ki, araç gitmek ve gitmeme arasında kararsızlığa düşmeye ve böyle bir araç ağlanacak vaziyette 1. vitesle zor kalkmaya başladı. Spor modda 140 km / saat hızı geçmiyor.

Yolumun üzerindeki ilk yetkili servise girdim. Dedim "Ne oluyor bu araca". Hemen içeri aldılar. Bir sürü test yaptılar. Mekanik ekspertize soktular. 1 saat kadar sonra yetkili arkadaş yanıma geldi:

- Aracınızda hiçbir sorun yok. Motor ilk günki gibi ama LPG sisteminizde arıza var. Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz motora zarar verir haberiniz olsun, dedi.
                                - Yav zaten benim LPG'de kullanmak gibi bir niyetim yok. Sırf yakıt sarfyarın ölçmek için kullandım, dedim.

Ama aklıma takıldı bir kere, acaba motora herhangi bir zarar vermiş midir? diye. Sordum Ustaya:

- Yok, dedi. Sonra sonuçları yeniden inceledi:
                                - Büyük ihtimal ile araca kiti taktırmışlar ama randıman alamayınca kullanmamışlar, dedi.

Sonra satan arkadaşın sözleri aklıma geldi. "LPG'de hiç kullanmadım" demişti. Servislerdeki bekleme odalarında bulunan bilgisayardan LPG kitinin bayi ve servislerini araştırdım. Gerçekten sayılı ilde servisleri var. Doğal olarak kitin bakımı için servise gitmemişler ve benzinde kullanmışlar, diye düşündüm.

Aracı hemen benzine geçirdim. Bir iki deneme yaptım. Baktım zehir gibi. Derin bir oh çektim ve yolun kalanını olması gerektiği gibi benzinde devam ettim.

Bu şekilde kısa ama sonu hüzünle biten bir LPG maceram da olmuş oldu. maad

Yorum

İşleniyor...
                                X